Nogmaals de gevaren van het coronavaccin en de weldoeners Ab Osterhaus en Bill Gates

Het coronavaccin is niet zonder risico’s
We moeten ons ervan bewust zijn dat het toedienen van het coronavaccin niet zonder gevaar is, schrijft immunoloog dr. Carla Peeters. "Inmiddels komen uit Amerika, waar al enkele weken gevaccineerd wordt, signalen van bijwerkingen, zoals allergische reacties waaronder anafylactische shock (een ernstige allergische reactie die fataal kan zijn) en ernstige ontstekingen."

Lees verder in het artikel van HP/de Tijd: (klik hier).

"Massa mRNA Vaccinatie is onnodig en roekeloos", zegt Prof. Dr. Theo Schetters.

Professor Dr. Theo Schetters is al 40 jaar actief in de vaccin industrie en heeft zelfs enkele patenten op zijn naam staan. Hij is dus niet tegen vaccins maar maakt zich grote zorgen over het huidige mRNA vaccin en de korte testperiode die het heeft doorlopen waarbij heel veel zaken onzeker zijn. Programmamaker Flavio Pasquino praat met de routinier over het fenomeen 'messenger RNA vaccins', de risico’s en de merkwaardige uitingen van het CBG (commissie beoordeling geneesmiddelen) tijdens de persconferentie waarbij de EMA goedkeuring werd toegelicht. In de video tonen we ook interessante fragmenten van Dr. Andrew Wakefield, die de situatie vergelijkt met experimenten uit Jurassic Park. Ook laten we Adrian Hill aan het woord, een gerenommeerde onderzoeker - die nauw samenwerkt met de WHO t.a.v. HIV vaccins - die met een meta analyse van ivermectine een doorbraak denkt te zien als medicijn tegen Covid-19.

Kijk het interview met prof.dr. Theo Schetters op www.blckbx.tv:

Persconferentie CBG over vrijgave coronavaccin BioNTech/Pfizer door de EMA
Persconferentie op 21 december 2020 van de Commissie ter Beoordeling van Geneesmiddelen.
Kijk deze video maar eens goed, dan merk je ook de onzekerheid bij dr. Leonoor Wijnans op vragen die ze krijgt.
Wat valt zoal op?

Niet voor kinderen onder de 16 jaar. Weinig over te zeggen. (En die zijn toch volgens de media ook grote verspreiders van Covid-19?)
Onbekend wat het doet als mensen al Covid-19 hebben gehad.
Hoe lang het werkt is niet bekend, men denkt in elk geval 3 maanden (dan kunnen de mensen straks 4x per jaar een spuit gaan halen).
Weinig over te zeggen of het helpt bij ernstige Covid ziekte.
Je weet niet of een infectie voorkomen wordt. Het beschermt toch tegen ziekte?
Of ze het nog kunnen overdragen nadat ze het vaccin hebben gehad is onbekend. De klinische studies maken dat niet duidelijk.
Niet voor zwangere vrouwen. Geen klinische data.
Mensen die gevoelig zijn voor stoffen het vaccin worden afgeraden het vaccin te nemen. Hoe weet je of je allergisch bent voor het vaccin? Dan moet je het toch eerst nemen zou je zeggen?
Onvoldoende klinische data klinkt er continue.
Volkomen veilig zegt men. Het is wel snel geproduceerd, maar meerdere processen zijn tegelijk gestart en de urgentie heeft ook meegeholpen bij de snelle ontwikkeling.

Onbegrijpelijk dat het CBG dit soort vaccins goedkeurt? Kun je het wel een vaccin noemen als je het bij –80 graden moet bewaren? Het onzekere gedrag van deze dame is ook een teken aan de wand. En dan moeten de mensen dit vaccin nemen uit solidariteit? Solidariteit met de politiek van WHO/EU/Rutte bedoelt u. De stellingname dat je je laat vaccineren uit solidariteit is een valse stellingname. Het is hetzelfde als mij vragen om niet meer met de auto te rijden om te voorkomen dat ik iemand aanrijd. Ieder mens heeft lichamelijke integriteit, wat ook nog eens vastligt in de grondwet. Wat wel bekend is, is dat veel mensen die in het ziekenhuis komen en corona hebben ook onderliggende ziekten hebben of een sterk vitamine D gebrek hebben. Men kan beter oproepen om gezonde voeding te gebruiken, vitamine D tabletten te slikken, voldoende te bewegen enz... De angst die men gecreëerd heeft vanuit de overheid en de media, en ook nog eens het spreken over (in)directe vaccinatieplicht is een totaal verkeerde aanpak. Het vaccin is geen uitweg, maar een doodlopende weg. De bijwerkingen worden gebagatelliseerd, want er wordt geen woord gerept over de doden die gevallen zijn.

Wijziging van de Wet publieke gezondheid
Als je het in de rechtszaal niet kunt winnen doe je het als overheid toch zo! Iets over gelezen in de main stream media?

Wijziging van de Wet publieke gezondheid in verband met een verduidelijking van de tijdelijke grondslag voor het stellen van regels over de toegang tot en het gebruik van voorzieningen voor personenvervoer.

ARTIKEL I

Artikel 58p van de Wet publieke gezondheid wordt als volgt gewijzigd:

3.Tot de in het tweede lid bedoelde regels kunnen behoren:

a. een verplichting voor de aanbieder van personenvervoer ervoor zorg te dragen dat aan een reiziger die vertrekt vanuit een door Onze Minister aangewezen gebied in het buitenland of reist tussen het Europese deel van Nederland, Bonaire, Sint Eustatius of Saba, uitsluitend vervoer wordt aangeboden, toegang daartoe wordt verschaft en gebruik daarvan wordt toegestaan, indien de reiziger een testuitslag kan tonen aan de aanbieder van personenvervoer en een toezichthouder, waaruit blijkt dat hij op het moment van testen niet was geïnfecteerd met het virus.

Uitslag stemming waarbij opvalt dat zelfs de PVV en de SGP vóór gestemd hebben. Die partijen zijn de weg ook totaal kwijt als het om het coronabeleid gaat.

Stemming wijziging wet publieke gezondheid

Nog even en 17 miljoen asymptomatische mensen zitten voorgoed aan huis gekluisterd
Lees de column van Vicky van Bommel 'Nog even en 17 miljoen asymptomatische mensen zitten voorgoed aan huis gekluisterd?' (bevat veel bronlinks):
(klik hier).

Noodkreet van een bezorgde burger
Lees het document, gericht aan alle huisartsen van Nederland & Huisartsenvereniging LHV, eens goed door (bevat veel bronlinks):
(klik hier).

Ab Osterhaus heeft een hekel aan mensen
Osterhaus: "Ik zal eerlijk zijn: ik heb destijds ook geneeskunde overwogen, maar ben dat niet gaan doen omdat ik toch een beetje een hekel aan mensen heb."
U heeft een beetje een hekel aan mensen?
"Ik moet er gewoon niet aan denken, die voortdurende interactie met mensen. Dat vind ik lastig. Er wordt zo veel gezeurd. Mensen gaan maar door over hun problemen en kwaaltjes, ik denk altijd liever in oplossingen." Ook in dit interview wordt Osterhaus niet geconfronteerd met zijn handelswijze bij de Mexicaanse Griep in 2009. Lees verder:
(klik hier).

De verwijderde documentaire over Bill Gates

Kijk de verwijderde documentaire over Bill Gates (die door het RD en ds. W.A. Zondag voor filantroop, ofwel weldoener, wordt uitgemaakt) die verwijderd is van de gangbare platformen op internet. 'De waarheid is de waarheid zelfs als niemand het gelooft, een leugen is een leugen zelfs als iedereen het gelooft':

M.G. van der Hoeven

12 januari 2021