Wat heeft genetisch modificeren te maken met het coronavaccin?

Wat heeft genetisch modificeren nou uberhaupt te maken met het coronavaccin? De EU wil de regels rond genetisch modificeren versoepelen "omwille van de haast om een coronavaccin te maken." Huh? Hoezo!? Wouter Raatgever en Tom Zwitser staan ervan versteld. Daarnaast bespreken ze het onderwijs als doorvoerkanaal voor staatsindoctrinatie en waarschijnlijk ook -vaccinatie bij kinderen, en het vreemde fenomeen dat #BLM (Black Lives Matter) ineens bij de noodwetdemonstraties betrokken moet worden? Wat gebeurt er allemaal? U hoort het hier!

Europese Commissie wil soepelere regels in de jacht op vaccin (klik hier). In deze video wordt daarnaar ook verwezen.

De Europese Unie is bezig om de regelgeving voor het gebruik voor gentechnologie te versoepelen ten behoeve van een snellere productie van COVID-19 vaccins. Over de gevaren van het gebruik van gentechnologie voor de productie van vaccins is nog niet veel bekend. De effecten van de veranderingen in onze genen door het injecteren van (resten) lichaamsvreemde genen kunnen zich op korte, maar uiteraard ook pas op langere termijn voordoen. En het is inmiddels overduidelijk gebleken dat onderzoek naar de veiligheid van vaccin niet de prioriteit is van de farmaceutische industrie.

DNA streng

Lees verder in het artikel van Ellen Vader en Door Frankema van de stichting Virusvrij: 'EU STELT “SPEELRUIMTE” VOOR OP HET GEBIED VAN GENTECHNOLOGIE VOOR CORONAVIRUS-VACCINS – OOK DAT NOG' (klik hier)

M.G. van der Hoeven

1 juli 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"