Dr. Ivette C. Lozano doet een doekje open over de COVID-19 leugens

Het volgende artikel en bijbehorende video is overgenomen van CSTV. Het relaas van dr. Ivette C. Lozano zegt genoeg. Het hele systeem van WHO, Big Pharma, RIVM en ook de overheid die alleen vaccinatie als de oplossing ziet tegen COVID-19 is compleet corrupt en verrot. Als u dit nu nog niet doorhebt dan moet u het zelf maar weten.

Dr. Ivette C. Lozano is een zeer gerenommeerde arts in Texas en werkt doet haar werk sinds 15 jaar in haar Lozano Medical Clinic. Ze heeft vele COVID19-patiŽnten behandeld en is de volgende in de lange reeks van doctoren en experts die de leugens van de media, de politiek en de bruikbare 'experts' van de WHO (RIVM) niet meer aan kunnen horen en naar buiten komen met het ťchte verhaal over deze plandemie.

Zie hier de carriŤre en kliniek van Ivette Lozano: https://www.lozanomedicalclinic.com/.

Nog steeds behandelt ze COVID-patiŽnten. Ze begin haar speech met een aantal simpele nummers:
"Ik wil dat u hier over nadenkt. 340.000.000 mensen wonen er in de Verenigde Staten. 29.000.000 in de staat Texas. 2.000.000 mensen in Dallas. 111 doden."
"Als je deze cijfers ziet dan schokt het je dat we een COMPLETE SAMENLEVING op slot zetten vanwege 111 doden. Laat me uitleggen hoe ze het doen. Hier is hoe het aan u wordt vermeld."
"Nou, als er 3.000 hersteld zijn uit 127.000 positieve tests dan zijn die 124.000 ook hersteld! Right? 111 doden. Ik ga niet met nummers komen van anderen want er is ALTIJD iemand aan de linkerkant die je gaat tegenspreken. Dus ik heb het over mijn ervaringen en patiŽnten die wij hebben behandeld."

Dr. Lozano behandelt tot op de dag van vandaag COVID-patiŽnten. Ze is de leugens spuugzat en ziet dat een volledige samenleving wordt afgesloten voorÖ niets. Hier doet ze haar verhaal. Zie hier haar hele toespraak. Nederlands ondertiteld.

Het document van CSTV kunt u downloaden: (klik hier).

Slaap maar lekker door, RD-lezers en andere Main Stream Media volgers. Laat u maar lekker bedriegen door nietszeggende artikelen (zonder onderbouwing) uit het RD zoals:

Bill Gates als spilfiguur in complotdenken over corona (Richard Donk).

WHO stopt proeven van malariamedicijn tegen coronavirus (copy paste ANP artikel).

Steeds meer medici laten van zich horen en ageren tegen de valse COVID-19 berichtgeving vanuit overheden en de Main Stream Media. De media, waaronder ook het RD, geven liever omstreden virologen als Ab Osterhaus een groot podium in de krant, kopieren klakkeloos van het ANP, houden Rutte en het RIVM de handen boven het hoofd, en bovenal vertrappen het Woord Gods. Dominees roepen wel van alles over een oordeel van God, maar beseffen niet dat je tegen een oordeel Gods niets kunt uitrichten. De Joden (Juda) konden geen beleid maken tegen de wegvoering naar Babel, om maar een voorbeeld te noemen. De overheid voert echter een duivels beleid uit, en dat wordt gewoon gesteund door de hele politiek en de kerken (alleen FVD, PVV en Van Haga beginnen meer met de trom te roeren). Ook met dit coronavirus volvoert de HEERE God Zijn raad, zoals Hij dat door alles heen doet, zelfs door de zonde heen (denk aan David met Bathseba). Lees maar eens het geslachtsregister van de Heere Jezus in de Bijbel. HIJ volvoert Zijn raad, doch wee degenen die willens en wetens op een on-Bijbelse wijze hiermee aan de haal gaan, zoals we zien met de 1,5 meter samenleving, de behandeling van ouderen, het promoten van vaccinaties, het verwoesten van ZZP-ers en MKB-ers, het liegen en bedriegen rondom de COVID-19 cijfers die een lockdown zouden moeten rechtvaardigen, enz.. We hebben hierover al in een eerder artikel geschreven. Eťn ding is echter nodig onder ons land en volk: waarachtige bekering door God tot God, in de weg van recht en gerechtigheid. Dat is echter niet af te dwingen met lockdown-maatregelen gebaseerd op leugen-politiek. Laat dat duidelijk zijn.

M.G. van der Hoeven

25 mei 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"