Mondkapjesgate

Onlangs heeft de rijksoverheid een dringend advies gegeven om mondkapjes te dragen in openbare binnenruimtes. Rutte zei letterlijk al die ruimtes waar je de hemel niet kunt zien. De mondkapjes die dan bedoeld worden zijn niet-medische mondkapjes. U weet wel, van die mondkapjes die je zelf kunt maken van een sok of een mondkapje die je bij de tandarts ziet. Mondkapjes bij de tandarts zijn niet om virussen tegen te houden maar om grote druppels tegen te houden als een patient in de stoel ligt en er bloed, speeksel of slijm kan opspatten. Vaak wordt dan ook nog met een bril of kap gewerkt. Dat is allemaal logisch natuurlijk.

Maar nu met het in de media bekende coronavirus (COVID-19). Wist u trouwens dat er ook COVID-1 tot en met COVID-18 bestaat? Zoek het maar op internet op. Om virussen tegen te kunnen houden moet het masker enorm kleine deeltjes kunnen tegenhouden. Je hebt het dan over nanometers. Dat wordt met de standaard mondkapjes zoals nu door de overheid geadviseerd niet bewerkt. Dit soort kapjes laat bijna 80-100% van de virussen door. Het biedt dus totale schijnveiligheid. Hieronder ziet u een vergelijk van diverse soorten mondkapjes. We noemen het wel mondkapjes maar de bedoeling is dat ook je neus dan wordt bedekt natuurlijk. Alleen een medisch mondmasker is geschikt. Het plaatje hieronder is overgenomen uit een column van Pierre Capel - Kappen met kapjes, er bestaat géén maatregel tegen Corona - van 24 augustus 2020 (Café Weltschmerz). U ziet de doordringbaarheid (penetration) bij verschillende snelheden (cm/s).

Mondkapjes vergelijk

Hieronder treft u een video aan met informatie over een medisch mondmasker (maar die worden niet gebruikt in de openbare ruimte), die ook bevestigd dat de door de overheid geadviseerde mondkapjes schijnveiligheid bieden:

Wereldwijd zijn vele onderzoeken geweest naar mondkapjes. U kunt op de website van Swiss Policy Research (SPR) de resultaten lezen inclusief de bronlinks (klik hier). Hieronder een video van Dr. Theodore Noel die duidelijk laat zien wat de effecten zijn van het gebruik van een gezichtsmasker:

WAT IS HET NUT VAN EEN MONDKAPJE?
Het enige 'nut' van een mondkapje lijkt daarin gelegen dat het continu mensen eraan herinnert dat er iets gevaarlijks in de lucht zweeft. Het masker draagt bij aan het creëren van een gevaarlijke omgeving en chronische angst – zaken die uw gezondheid (lichamelijk en psychisch) niet bevorderen. Zelfs de heer Van Dissel (RIVM) geeft aan dat de mondkapjes niet helpen, maar de overheid weigert om te luisteren en houdt de angst erin dat het om een verschrikkelijk gevaarlijk virus gaat waar het mondkapje bescherming tegen biedt. Het begint zo zachtjes aan op mondkapjesgate te lijken. We kunnen het samenvatten met de volgende foto:

Werking niet-medische mondkapjes

De dame zegt: "Ik draag dit masker om het virus buiten mijn lichaam te houden". De man zegt: "Ik bouw dit hek om de muggen buiten mijn tuin te houden".
STOP DUS MET DEZE ONZIN!

Wat een stelletje zielige figuren die politici met die boerka's op hun gezicht. Het is strijdig met de wet gezichtsbedekkende kleding uit 2018. Zie dienen hiervoor dus beboet te worden.

Zelfs het RIVM had tot voor kort een video op haar website staan waarbij het dragen van mondkapjes in het dagelijks leven geen meerwaarde heeft. Deze video is ineens verwijderd van de website. Dan ziet u met welke politieke spelletjes we te maken hebben.

Hieronder de zielepietenministers tijdens het debat over de dictoriale coronawet op woensdag 7 oktober 2020:

Zielepietenministers

Die Grapperhaus spant de kroon met zijn grappermask. Je bent dan wel echt van je verstand beroofd. Zwart mutsje nog erbij en de politie kan je inrekenen als overvaller.

Grappermask (27K)

M.G. van der Hoeven

7 oktober 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"