Misdadige handel in organen van geaborteerde kinderen door Planned Parenthood

In Amerika bestaat de Planned Parenthood organisatie, die volgens hun zeggen 'hulp' geeft aan vrouwen. De organisatie bestaat al meer dan honderd jaar en heeft William Henry Gates als directeur gehad. W.H. Gates is de vader van de bekende Bill Gates. Zij zeggen zich in te zetten voor goede gezondheidszorg voor vrouwen en hebben 159 filialen en 600 klinieken in de USA. Er wordt samengewerkt met 12 landen. Planned Parenthood is een pleitbezorger van abortus. Ze zijn recent in opspraak gekomen vanwege de handel in organen van geaborteerde babies. The Bill & Melinda Gates Foundation ondersteunen Planned Parenthood met giften. De Nederlandse Stichting Rutgers is lid van de International Planned Parenthood Federation (IPPF).

Hieronder een schokkend relaas van de getuigenissen van Planned Parenthood officials. De hele geaborteerde baby is in tact als deze in het laboratorium wordt ontleed, zegt Perrin Larton. In de video is zelfs een levende baby in de vruchtzak te zien die in zijn geheel is geaborteerd.

Lees verder in het artikel van Madeline Osburn (30 juni 2020) naar aanleiding van deze zaak (klik hier).

Hieronder de Nederlandse vertaling van het artikel:

Planned Parenthood Officials geven in getuigenissen onder ede toe dat er kindermoord plaatsvindt bij het oogsten van organen.

In een nieuwe video van het Center for Medical Progress (CMP), Planned Parenthood en de abortusindustrie geven onder ede een beschrijving hoe baby's die levend met een kloppend hart in hun instellingen worden geboren, vervolgens worden gebruikt voor het verkrijgen van organen.

Sinds CMP's eerste undercover video's, gefilmd door journalist en activist David Daleiden, in 2015 werden uitgebracht, heeft Planned Parenthood ontkend dat haar instellingen foetale lichaamsdelen uit abortussen verkochten en dat hun foetale weefselonderzoeksprogramma's en laattijdige abortuspraktijken volledig in overeenstemming zijn met de wet.

Nu laten video's van getuigen onder ede zien dat niet alleen de abortusgigant profiteerde van de verkoop van foetale organen, maar dat Planned Parenthood en zijn zakenpartner, Advanced Bioscience Resources (ABR), de federale wet overtrad die stelt dat een foetus die geboren wordt met een kloppend hart een mens is, en volgens de wet beschermd dient te worden.

"Het plaatsen van een bestelling voor lichaamsdelen van een geboren levende zuigeling gebruikt de middelen van de interstatelijke handel om de dood van een mens te verkrijgen door middel van het oogsten van organen," zegt Daleiden in de video. "Als de federale wet ook wordt toegepast op geboren kinderen, dan is dit huurmoord."

In de video beschrijft ABR's inkoopmanager Perrin Larton hoe foetussen "gewoon uitvallen" van sommige vrouwen in de operatiekamer "eens in de paar maanden". Ze zegt dat ze deze intacte foetussen rechtstreeks van de abortusarts krijgt en ze ontleedt ze in het lab van de kliniek voor lichaamsdelen. Larton wordt gevraagd of die foetussen een hartslag hebben. "Het hangt ervan af," zegt ze. "Ik zie harten die niet in een intacte P.O.C. [product van de bevruchting] zitten, die onafhankelijk van elkaar kloppen."

In een verklaring met Dr. Deborah Nucatola, voormalig medisch directeur van Planned Parenthood Los Angles en huidig medisch directeur van Planned Parenthood of Indiana en Kentucky, geeft ze toe dat ze "niet-levensvatbare" foetussen heeft laten bezorgen in haar instellingen. Op de vraag hoe ze bepaalt of een levend geboren foetus als levensvatbaar wordt beschouwd, zegt Nucatola dat het "afhangt van waar je werkt" en dat een van de manieren waarop ze de levensvatbaarheid van een baby bepaalt "de beschikbaarheid van ingrepen" in de instelling is.

Ten slotte getuigt Jon Dunn, de CEO van Planned Parenthood Orange County, dat hij minstens één keer bewust werd gemaakt van een levend geboren foetus in zijn instelling. Het personeel belde niet 9-1-1 en "hield het warm en comfortabel," zei Dunn.

In een verklaring over de gezworen getuigenissen, vraagt Daleiden, "Hoe lang zal de overheid Planned Parenthood en hun medeplichtigen toestaan om levende kinderen binnen en buiten de baarmoeder te verkopen en hen dan te doden door organen te oogsten? De Department of Justice (DOJ) heeft de verkoop van lichaamsdelen van adelaars krachtdadig vervolgd. Het verkopen van menselijke lichaamsdelen nadat ze uit een kind met een kloppend hart zijn gesneden, is toch minstens een ernstige misdaad."

In mei vroegen 27 Republikeinse senatoren aan procureur-generaal William Barr om te onderzoeken hoe verschillende geplande ouderschapsfaciliteiten $80 miljoen ontvingen van het Coronavirus Paycheck Protection Program, ondanks regels die hen beperken in het ontvangen van het geld op basis van het aantal werknemers dat de organisaties hebben. Vorige week, vroeg het Gerechtelijk Comité van de Senaat Voorzitter Lindsey Graham, R-S.C., en het vroegere Gerechtelijke Comité van de Senaat Voorzitter Chuck Grassley, R-Iowa, ook de DOJ en FBI om gevolg te geven aan Grassley's 2016 misdadige verwijzing van Planned Parenthood en foetale weefselverkrijgingsbedrijven voor de vermeende handel in baby lichaamsdelen.

VERSCHRIKKELIJK
Ook het artikel 'ABORTUSKLINIEK Planned Parenthood STEELT MILJOENEN van Amerikaanse BELASTINGBETALER' op Common Sense TV gaat hierop in
(klik hier).

Lees ook het artikel 'Infanticide wordt doodgezwegen door media' wat op Common Sense TV is verschenen (klik hier).

Men maakt zich drukker over vleesslachterijen, zoals ook bij de motie van PVV-ers Wilders en Graus (klik hier), en als je naar alle PVV kamerleden hierover dan een mail stuurt dat ze een motie moeten indienen voor het sluiten van de abortusslachterijen dan hoor je van niemand iets. Nada, niente.

Organen van geaborteerde levende kinderen worden dus doorverkocht aan laboratoria. In eerdere artikelen hebben we ook al gewezen op de link tussen abortus en vaccinatie. Naast de ontwikkeling van vaccins worden organen van kinderen dus voor allerlei onderzoeksprogramma's gebruikt. De kinderen worden dus ter beschikking gesteld aan de wetenschap, alleen niet op eigen verzoek, zoals dat ook wel gebeurt als mensen hun lichaam na hun sterven beschikbaar stellen aan de wetenschap. Beide gevallen zijn verwerpelijk op grond van Gods Woord. Organisaties als Rutgers en Planned Parenthood krijgen ook subsidie van de Nederlandse overheid. Planned Parenthood via de begroting van Buitenlandse Zaken. Abortus wordt in Nederland vergoed vanuit de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ). Je hoeft dus niets te betalen voor kindermoord, ofwel offeren aan de Moloch.

Kinderen offeren aan de Moloch

M.G. van der Hoeven

2 juli 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"