PCR-test, super lage griepcijfers, het Rhinovirus en Agenda 21

Interessante video met informatie over de PCR-test. Die blijkt niets te zeggen. Dhr. Gomers (die ook in het OMT zit) weet dit ook. Het aantal tests wat positief is zit in de foutmarge, en daar wordt regeringsbeleid op gebaseerd. Dit regeringsbeleid moet TOTAAL afgebrand worden. Alle maatregelen moeten per direct worden opgeheven!

De jeugd wordt nu ineens aangepakt vanwege hun gedrag m.b.t. de coronamaatregelen, terwijl de laatste weken op school (primair onderwijs en voortgezet onderwijs) de 1,5 meter niet meer gold voor de jongeren tot 18 jaar Wat is dit voor een tegenstrijdig beleid?

Het RIVM komt ineens met de volgende informatie over de griep: (klik hier). De griep blijkt dit jaar ineens super mild te zijn met een oversterfte van 404 personen. Zie de volgende quote uit het rapport:

In de winter van 2019/2020 was de influenza-epidemie kort en mild (week 5 tot en met 7 2020). De oversterfte was in deze periode met 404 veel lager dan de gemiddelde oversterfte in de afgelopen 5 griepepidemieŽn (6.443). Een korte opleving van de griepepidemie in week 10 en 11 2020 overlapte met de eerste 2 weken van de COVID-19 epidemie. De oversterfte in week 10 tot en met 19 van de COVID-19 epidemie (MGVDH: Oh, het is nu ineens geen pandemie meer?) was 9.768, waarvan 213 in de eerste 2 weken.

Dit riekt naar de misdaad. Wat nu geen influenza is, is nu dan ineens covid-19. Het zijn gewoon communicerende vaten. Cijfers worden gemanipuleerd of uit zijn verband gerukt.

Mensen die met klachten aan de luchtwegen naar de huisarts gaan, en waarbij de huisarts door het RIVM laat testen. Wat blijkt sinds week 23? Geen enkele patiŽnt met corona, maar wel het Rhinovirus!!! Zie de volgende info op RIVM (klik hier).

RIVM positieve monsters virussen augustus 2020

Het gaat niet om de besmettingen maar om de gevolgen ervan (klachten). En wat zijn de klachten? Het Rhinovirus! Dit wordt verzwegen in de media en de politiek.

Het debat in Nederland gaat teveel over mondkapjes, testen en andere zaken, maar niet op de grote zaken die vanuit de globalistische organisaties als de VN, de WHO, de wereldbank maar ook de Bill & Melinda Gates Foundation, Big Tech (bijv. Microsoft, Google) en Big Pharma (bijv. AztraZeneca) worden ontwikkeld en via de deelnemende landen wordt uitgevoerd. Er komen steeds meer geluiden op om vaccinatie verplicht te gaan stellen (om grondrechten weer te herstellen), en bij weigering om grondrechten in te perken. Onlangs nog een interview in NRC (klik hier) die hier ideeŽn voor aanreikt. Die geluiden worden steeds groter.

Er is zoiets als het grondrecht van de integriteit van het menselijk lichaam. Dat wordt steeds meer met voeten getreden. Ook willen ze gezonde mensen opsluiten voor 14 dagen en als je dat niet doet kun je maximaal 4 jaar krijgen of 87.000 euro boete. Wat is dit voor een NAZI-staat aan het worden? Met het herdenken van WO-II (wat overigens altijd al mensverheerlijking was) kunnen we wel voorgoed stoppen. Allemaal een wassen neus. Onder het mom van volksgezondheid zijn ze een hele samenleving aan het ontwrichten met gigantische economische schade en een mega schuldenberg. De beleidsmakers zijn compleet de weg kwijt en kunnen zelf niet meer nadenken. Die virologen in de media moeten ook hun mond eens gaan houden, want voor hen is van toepassing: VIRO LOOG.

Rutte en co zijn gewoon marionetten van de WHO en de VN. Agenda 2030 / Agenda 21 wordt uitgevoerd. Info hierover in de volgende video:

Dit hele coronabeleid moet per direct gestopt worden met alle mogelijke middelen! De verantwoordelijken moeten voor de rechter komen (dat lukt misschien niet als ze nog premier of minister zijn, maar wel daarna). Net als met het Neurenberg tribunaal na WO-II.

Dr. Marc Siegel kwam met een gele batch voor kinderen met als opschrift: no hugs please (geen knuffel alstublieft). Zie het interview bij Fox News:

Die gele batch doet wel denken aan de jodenster uit WO-II. Hoe verzinnen ze het, en dan ook nog met de kleur geel. Ze zijn compleet gestoord aan het worden, maar het is een serieus gevaarlijke ontwikkeling.

Dr Marc Siegel gele batch

Ds. W.A. Zondag (GG) zal het allemaal wel afdoen als complottheorie, maar het zijn de keiharde feiten. Die worden ontkend door de huidige overheid en door de meesten in de politiek (behalve de FvD). In de reformatorische gezindte houden alle dominees, het RD en de SGP deze valse politiek de handen boven het hoofd.

Ga henen op naar Gilead, en haal balsem, gij jonkvrouw, dochter van Egypte; tevergeefs vermenigvuldigt gij de medicijnen, er is geen heling voor u (Jeremia 46:11). Voor Egypte kunnen wel Nederland invullen en voor medicijnen wel een COVID-19 vaccin. De kanttekeningen schrijven hierbij: Dat is, gij volk of inwoners van Egypte, die met uw menigte, macht, weelde en onoverwinnelijkheid praalt, alsof u niemand zou kunnen overweldigen of schofferen; gelijk een jongedochter praalt met haar schoonheid en maagdelijken staat. We zien dat de overheid, de politiek, maatschappelijke instanties, kerken enz... de handen ineenslaan, want we moeten het samen doen. Ze pralen met hun onoverwinnelijkheid. Is het omdat er geen God in IsraŽl is, dat gijlieden heengaat om Bašl-Zebub, den god van Ekron, te vragen? (2 Koningen 1:3). Ze beroepen zich in land en volk, kerk en staat liever op hun verzondigde verantwoordelijkheid dan dat ze het met God wagen, en alles toetsen aan Gods Woord m.b.t. de coronamaatregelen.

M.G. van der Hoeven

15 augustus 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"