Examining voter fraud by the numbers

Op de Amerikaanse nieuwszender NEWSMAXTV is een interessant programma Greg Kelly Reports. De inhoud die hier naar voren komt wordt massaal genegeerd door de Main Stream Media, zowel in de Verenigde Staten als in Europa.

In een recente video werd Justin Hart geïnterviewd van Rational Ground. Justin Hart is een data analyst. Het gaat over 'Examining voter fraud by the numbers' ofwel het onderzoeken van kiezersfraude aan de hand van cijfers.

NewsmaxTV_examining_voter_fraud_by_the_numbers

Hieronder het interview in drie delen (via de Twitter-account van Justin Hart):

Wat de Main Stream Media (MSM) naar buiten brengen over Trump en hertellingen die meer stemmen voor Biden opleveren moeten we met een korreltje zout nemen. De MSM blijven maar roepen dat er niets aan de hand is en dat er geen fraude is gepleegd. Rudy Giuliani (lid van het advocatenteam van Trump) heeft aangegeven dat er sprake is van grootschalige fraude. Stembiljetten (ballots) zijn wel meerdere keren in de machine gedaan waardoor meerdere keren stemmen zijn toegekend aan Biden. Ze hebben daar bewijzen van. Om maar te zwijgen van de enorme hoeveelheden stemmen die werden toegekend aan Biden en maar weinig aan Trump, zoals de data analyst Justin Hart aangaf in de hierboven genoemde video's, en hetgeen door Edward Solomon is aangetoond in de volgende video:

De Pennsylvania Senate Majority Policy Committee heeft een publieke hoorzitting gehouden om zaken en onregelmatigheden rond de verkiezingen van 2020 te bespreken op verzoek van de Republikeinse senator Doug Mastriano. Zelfs democratische politici (Jimmy Carter, James Baker) hebben in het verleden gewezen op het gevaar van fraude via deze manier van stemmen zoals nu toegepast met stemmen via e-mail. Kijk de publieke hoorzitting via de volgende video:

M.G. van der Hoeven

28 november 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"