Diverse video's over de lockdown, vaccinaties en de corona plandemie (1)

2009 – ZEMBLA – DE BELANGEN ACHTER VACCINATIE (over de schijnveiligheid van de jaarlijkse griepprik)

Een link naar deze video hebben we onlangs geplaatst, maar helaas ineens verdwenen van het internet. We hadden de video veilig gesteld, dus bij deze alsnog de video.

PLANDEMIC Part 1 met Dr. Judy Mikovits (deze Engelstalige video is van social media gebanned)

De Nederlandse tekst van dit gesprek vindt u hier.

Over het criminaliseren van wetenschappers die klokkenluiders zijn – een interview met Judy Mikovits

De wetenschap is vóór vaccins, en anders is het ‘achterhaald’? En wetenschappers die met onafhankelijk wetenschappelijk aantonen dat vaccineren niet veilig is, verstoren de ‘consensus’ en moeten in diskrediet worden gebracht?

De vier grote multinationals die de wereldwijde vaccinmarkt in handen hebben; Merck, Pfizer, Glaxo-Smith-Kline en Sanofi-pasteur geven allemaal vele malen meer geld uit aan marketing dan aan wetenschappelijk onderzoek. De (reclame)boodschap ‘het is veilig’ wordt constant herhaald, maar het wetenschappelijk bewijs dat farmaceutische bedrijven hiervoor zouden moeten hebben is niet openbaar en toegankelijk voor de consument. Met andere woorden: het is niet te vinden, en we moeten maar aannemen dat het er is.

Bestaat het eigenlijk wel? Is het veilig wat we doen? Zelfs de ‘consensus’ hierover is een marketingtruc. Wetenschappers zijn het niet met elkaar eens, maar wetenschap die ingaat tegen het ‘vaccineren-is-veilig’ dogma krijgt geen platform in de media, en de carrière en zelfs persoonlijk leven van de betreffende wetenschappers staat onder druk. In het onderstaande interview vertelt Judy Mikovits hoe zij in de gevangenis belandt omdat zij niet bereid is haar onderzoeksresultaten ‘aan te passen’.

Bron: Stichting Vaccinvrij (https://stichtingvaccinvrij.nl).

Rutte lacht om de 1,5m coronaregel (ze maken er in politiek Den Haag een klucht van, kijk vanaf 3:41:30)

Rutte zegt weer rond 3:47:00 dat het pas opgelost is als er een vaccin is tijdens het gesprek met Tweede Kamerlid Van der Staaij (SGP). Van der Staaij gaat er verder niet op in, en is het kennelijk eens met de vaccinatietunnelvisie.

De President van Tanzania, John Magufuli vertrouwde de coronatests niet en heeft daarom de proef op de som genomen. Hij heeft onder andere geiten, schapen en papaja’s getest en deze tests, alsof ze van mensen waren, opgestuurd naar het nationaal laboratorium.

Hij zegt ook in de video: laten we God op de eerste plaats zetten! Hij zegt dat in de Engelstalige video rond de 7 minuten. De video met Nederlandse ondertiteling is van YouTube verwijderd.

Vernon Coleman over de lockdown en social distancing (NL ondertiteld).

M.G. van der Hoeven

8 juni 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"