Omstreden viroloog Ab Osterhaus door RD op een voetstuk geplaatst

De leugen- en bedrogkrant, die zich nog reformatorisch durft te noemen, heeft een interview gehouden met viroloog Ab Osterhaus (klik hier). De interviewer is Evert van Vlastuin, die algemene zinloze vragen stelt en deze viroloog niet ontmaskerd als een grote leugenaar. Ab Osterhaus is voorstander van vaccinaties en negeert het Bijbelse uitgangspunt dat degenen die ziek zijn de medicijnmeester van node hebben, niet die gezond zijn (Mattheus 9:12). Dat geldt in het natuurlijke leven en dat geldt voor het geestelijke leen. Verder niets over het gebruik van cellijnen die van abortus afkomstig zijn in vaccins. Geen enkele kritische vraag van Van Vlastuin. Hierbij een link naar een artikel 'de waarheid over vaccinaties' wat we eerder geplaatst hebben op deze website (klik hier).

Van Vlastuin komt met het Bijbelse onderscheid tussen reine en onreine dieren, wat door Osterhaus op goddeloze wijze wordt tenietgedaan alsof de inhoud van de Bijbel afhankelijk is van de tijd waarin de mens leeft. Geen enkele kritische opmerking van Van Vlastuin. Tot slot nog over de drijfveer van Ab Osterhaus. Op die vraag antwoord hij gefacineerd te zijn voor virussen en het voorkomen van ziekte. Osterhaus is een grote leugenaar, want het gaat hem om de poen. Hij is helemaal niet begaan met de gezondheid van mensen. Als Van Vlastuin zich verdiept had in Ab Osterhaus dan had hij hem moeten confronteren met de volgende video, maar ze hebben de euvele moed niet om dit soort volksverlakkers aan te pakken.

Ab Osterhaus

We laten u nogmaals de video zien waarbij een eerste geval bij een klein kind bekend werd waarbij de mexicaanse griep werd vastgesteld en waarbij op advies van Osterhaus door minister Ab Klink destijds 34 miljoen vaccins zijn besteld bij het bedrijf waarbij Osterhaus financieel belang had. Deze Osterhaus gaat over lijken, want hij heeft meer belang bij wiskey en money dan bij een ziek kind. Dat het RD hier totaal niets mee doet is een grove schande. Het toont maar weer dat die journalisten bij het RD totaal incapabel zijn om hun werk objectief te doen en gewoon napapagaaien wat overheid, ANP en andere Main Stream Media (MSM) willen laten horen. Het is gewoon een ziekelijke krant waar je als Christen NIETS mee te maken moet willen hebben. Gooi die krant de deur uit!

In Nederland zijn virologen als Ab Osterhaus ineens sterren bij de Main Stream Media (MSM). Hij roept continue om een lockdown. Het is een omstreden viroloog zoals in een volgend artikel valt te lezen: (klik hier). Hieronder treft u een video aan van mediaster Ab Osterhaus die een fles whiskey opentrekt bij het eerste geval van de mexicaanse griep in Nederland in 2009. Walgelijk gewoon. Fleur Agema (PVV) was toen het enige Tweede Kamerlid die deze man ontmaskerde, maar minister Klink wuifde alle kritiek weg. Ook de PVV is vandaag de dag echter, net als de hele politiek, de weg volledig kwijt.

M.G. van der Hoeven

18 april 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"