Tedros geeft toe dat Covid-19 boosters kinderen doodt

Op Twitter is een korte video verschenen van de directeur van de World Health Organization (WHO), dr. Tedros Adhanom Ghebreyesus, waarin hij de volgende verschrikkelijke onthulling doet over de Covid-19 boosters:

De voordelen ervan zijn vooral bekend bij ouderen, vooral boven de 65 en boven de 60. Dus als het wordt gebruikt, is het beter zich te richten op die groepen die risico lopen op ernstige ziekten en sterfgevallen, in plaats van zoals we zien dat sommige landen boosters gebruiken om kinderen te doden, wat niet juist is. Dan komt het billijkheidsvraagstuk. In plaats van een kind in hoge-inkomenslanden te boosteren, is het beter de ouderen in landen die niet gevaccineerd zijn (zelfs niet met het basis vaccin) te vaccineren. Dus het billijkheidsvraagstuk moet ook meespelen.

Hieronder de video:

Crimineel Tedros geeft dus toe dat de boosters kinderen doden. Trouwens niet alleen kinderen maar ook oudere personen. Het zijn allemaal duivels die deze gifspuiten hebben ontwikkeld en op de markt hebben gebracht. Dat geldt voor de elite zoals Bill Gates, Tedros maar ook Big Pharma (Pfizer, Moderna ....), Medicijn agentschappen als de EMA in Europa, het Nederlandse RIVM, politici en regeringen. En niet te vergeten de Main Stream Media die als spreekbuis voor de overheden en Big Pharma hebben gefungeerd. Leugens zijn verspreid als 'je doet het voor de ander' terwijl transmissie nooit is onderzocht (toegegeven door Big Pharma in het EU-parlement). Het aantal ernstige bijwerkingen rijst de pan uit, vooral na de boosters, met tevens vele sterfgevallen.

De oversterfte is al bijna twee jaar hoog. Politici van het kartel blijven maar ontkennen dat dit komt door deze gifspuiten. Data wordt uitgewist door het RIVM van personen die gestorven zijn na toedienen van deze injecties. Data wordt dus vervalst. Men doet er alles aan om de waarheid in ongerechtigheid tenonder te houden. Ze worden daarin gesteund door de Main Stream Media, dus ook het RD. Al de genoemde instanties en politici die hiervoor verantwoordelijk zijn, zijn criminelen en hebben moord met voorbedachten rade op hun geweten. Ze konden weten dat dit nooit goed zou gaan en toch hebben ze doorgedrukt. En dat voor een virus waarvan 99,8% van de bevolking geen schade ondervindt, of milde klachten. Het is een grof schandaal. Ze horen allemaal berecht te worden en op z'n minst levenslang achter slot en grendel te verdwijnen.

En dan nog zijn er mensen die maar blijven geloven dat de overheid het beste met je voorheeft. Vooral ook het kerkvolk is massaal betoverd en aanbidt de gezondheidsafgod. Ze zullen de vruchten hiervan plukken. De hele covid-19 plandemie is leugen en bedrog en een opmaat voor een controlemaatschappij. Voor 2023 heeft het ministerie van VWS namelijk 161 miljoen euro uitgetrokken voor de doorontwikkeling van het Corona Toegangs Bewijs (CTB). In 2022 was dat 103 miljoen euro. En als u het niet geloofd dan zoekt u het maar zelf op op de website van het ministerie. Voor testen, traceren en vaccineren hebben ze bijna 1 miljard euro uitgetrokken in 2023. Let vooral ook even op het woordje 'traceren'. Dus als u denkt dat het voorbij is, dan zou ik zeggen: slaap rustig voort. De corona-app was een wereldwijde testcase voor de controle maatschappij. Men gaat stapje voor stapje verder, en het Nederlandse parlement is hierbij compleet buitenspel gezet. De MSM informeert u hierover niet, en het RD al helemaal niet.

M.G. van der Hoeven

31 december 2022