CEO Pfizer geeft toe dat de 'vaccins' niet werken

Pfizer-baas Albert Bourla heeft toegegeven dat twee doses van het experimentele mRNA-vaccin van Pfizer nauwelijks tot geen bescherming bieden tegen Covid-19. Maandag zei de directeur van de farmareus in een interview met Yahoo Finance dat twee doses plus een boosterdosis nodig zijn om enige vorm van bescherming te krijgen, maar niet tegen besmetting. Lees verder in het artikel op ninefornews.nl. Hieronder treft u een gedeelte uit het interview met Nederlandse ondertiteling:

COMMENTAAR
En zo ziet u maar weer hoe iedereen wordt bedrogen. Oud-minister Hugo De Jonge zei dat de booster tegen de Omicron variant beschermd. Men is druk aan het boosteren. En wat blijkt nu? De CEO van Pfizer zegt dat het vaccin wat tegen Omicron beschermd nog moet komen, namelijk in maart 2022! Heeft u nu nog niet door dat het één grote hoax is?!
Wat deze 'vaccins' wel als resultaat hebben zijn enorme hoeveelheden bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie.

Weet u wie er lachen?
De CEO's van de Big Pharma bedrijven zoals Pfizer, AstraZeneca enzovoort. Ze verdienen tientallen miljarden euro's aam deze waanzin.
En de bevolking maar druk in de weer met het spuitje halen, net als in het refodom.
En binnen de kerken maar bidden en God danken voor de 'vaccins'.

Ook het hele PCR-test gebeuren is gebaseerd op leugen en bedrog. Kijk eens naar de volgende video waar Andrew Kaufman uitlegt hoe ze ineens aan de enorme aantallen positieve testuitslagen komen bij Omicron.

Het is één groot leugen en bedrog gebeuren.

M.G. van der Hoeven

12 januari 2022