CEO Pfizer, Albert Bourla, betrapt door echte journalisten tijdens een wandeling in Davos

Rebel News bestookt Pfizer CEO met vragen tijdens een wandeling in Davos (Zwitserland) gedurende de top van het World Economic Forum. Hieronder een kort verslag van de journalist van Rebel News. Dat zul je journalisten van de Main Stream Media, zoals het RD, nooit zien doen. Hieronder de video waarbij Albert Bourla bestookt wordt met vragen, maar zwijgt in alle toonaarden. Dit is de man met wie de voorzitter van de EU, mevrouw Von der Leyen, een miljardendeal heeft gesloten. Ook zij weigert om verantwoording af te leggen. Het zegt genoeg over hoe corrupt de elite is. En allemaal met hun privé jets naar Davos en vervolgens allerlei klimaatmaatregelen opleggen aan de bevolking. Allerlei wetten maken en ze zelf met geen vinger aanroeren.

Avi Yemini en ik stonden op straat bij het World Economic Forum in Davos, Zwitserland, toen we Albert Bourla, de CEO van Pfizer, zagen lopen. Het was het moment waarop we zaten te wachten: een van de meest gehate mannen ter wereld die een ontspannen wandelingetje maakte omdat hij dacht dat hij onder vrienden was. Want heeft u in de drie jaar sinds het begin van de pandemie ooit een journalist een moeilijke vraag aan hem zien stellen? Nou, hij rekende niet op Rebel News en onze verantwoordelijke stijl van burgerjournalistiek.

Ik liep naar hem toe en begon hem de vragen te stellen die miljoenen mensen zich al jaren afvragen. En even later kwam Avi erbij, waardoor het een soort wandelende persconferentie werd. En Bourla kon geen enkele vraag beantwoorden. Weet je, er zijn honderden "geaccrediteerde" journalisten hier op het World Economic Forum - de grootste namen in het nieuws, van CNN tot de New York Times. Maar je moet begrijpen: ze zijn hier allemaal als WEF-leden, niet om het WEF ter verantwoording te roepen. Ze zitten in het team van Pfizer. Ze zouden Pfizer nooit een moeilijke vraag stellen. Ik denk echt niet dat hun CEO wist wat hem vandaag overkwam. Dat is wat we elke dag doen hier bij het WEF.

Als u denkt dat dit soort burgerjournalistiek waardevol is, kunnen we zeker uw hulp gebruiken. We zijn verbannen door Big Tech - we overleven door de steun van onze kijkers. Als u ons kunt helpen onze reis naar het World Economic Forum te crowdfunden, doe dat dan. We reizen economy-class, maar met zeven journalisten kunnen zelfs bescheiden kosten snel oplopen. Bedankt voor uw hulp.

Vandaag hebben we echt bewezen dat, als het gaat om de gevestigde orde ter verantwoording te roepen, burgerjournalisten de enigen zijn die te vertrouwen zijn. Alle anderen zijn gewoon te gecompromitteerd. Avi en ik hebben samen 29 vragen gesteld. Alles wat we de CEO van Pfizer al drie jaar wilden vragen - van hoeveel hij persoonlijk heeft geprofiteerd van de pandemie, tot hoeveel hij anderen heeft betaald om zijn vaccins te promoten, tot belangrijke vragen over wanneer hij wist dat zijn vaccins de transmissie niet stopten en waarom hij dat geheim hield. Als deze vragen u bevallen - en u vond Bourla's stilzwijgen oorverdovend - help ons dan alstublieft ons werk voort te zetten om meer burgerjournalistiek zoals deze te helpen crowdfunden!

We zetten al onze reportages zoals deze op een speciale website genaamd www.WEFReports.com. Kijk er elke dag op!

Tot zover Rebel News.

M.G. van der Hoeven

18 januari 2023