Covid-gifspuitenschandaal breidt zich uit

Belangrijk nieuws over de experimentele injecties: Bekijk de persconferentie die werd gehouden in het Europees Parlement in Straatsburg.

Tijdens deze persconferentie bespraken Marcel de Graaff (FVD-Europarlementariėr), Joachim Kuhs (AfD-Europarlementariėr), Willem Engel (WillDoFreedom/ farmacoloog), Vibeke Manniche (arts) en Max Smeling (statisticus) de schokkende onthullingen in de brief van het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Deze brief kwam als reactie op een verzoek van Marcel de Graaff en Joachim Kuhs om de onmiddellijke opschorting van toelatingen voor Covid-19 'vaccins'.

Dit nieuws vindt u niet in de main stream media. Men maakte zich drukker om de verkiezingen in Nederland op 22 november die nergens over gaan, want het beleid wordt elders gemaakt. Ook met betrekking tot de covide gifspuiten is het beleid via de WHO en EU opgedrongen aan de lidstaten, en Rutte en De Jonge waren de uitvoerders hiervan in ons land. Ook Wilders heeft meegedaan met dit gifspuitenschandaal en is totaal ongeloofwaardig. Allen FvD heeft deze crimes ontmaskerd maar wordt genegeerd door de main stream media en ook het RD (een mediablad wat niets anders doet dan de waarheid in ongerechtigheid ten onder houden).

De complete video met Nederlandse ondertiteling en meer informatie kunt u hier terugvinden.

U kunt de brief van de EMA van 18 oktober jl. en gericht aan Marcel de Graaff ook zelf lezen (als u het Engels verstaat) via de volgende link.

M.G. van der Hoeven

25 november 2023