Nogmaals de gevaren van het coronavaccin met enkele schokkende voorbeelden

Hieronder treft u twee schokkende voorbeelden van mensen na het nemen van het coronavaccin. Het eerste voorbeeld is van het Pfizer-vaccin en het tweede van Moderna-vaccin. Neem deze rommel niet!

Brant Griner: Dit is wat het Pfizer covid-19 vaccin met mijn moeder heeft gedaan. Iedereen bid alsjeblieft voor haar. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis. En wees voorzichtig met het nemen van het vaccin. Ik weet zeker dat het goed is voor sommige mensen (MGvdH: het is voor niemand goed!), maar je moet erover nadenken is dit vaccin het waard om te nemen? Het is niet voor mij. Deel dit bericht alsjeblieft, we hebben hulp nodig bij het vinden van antwoorden.

Update 12 januari 21. Mama wordt vandaag nog erger en heb nog steeds geen antwoorden van artsen over hoe dit te verhelpen. Bid alsjeblieft voor haar. Ik kan het niet uitstaan om mijn moeder op deze manier te zien. Het maakt me aan het huilen, wetende dat ik niets kan doen om haar te helpen. Neem alsjeblieft het covid-19 vaccin niet. Ik voeg een 3e video toe die ze me net gestuurd heeft.

Bronlink: https://www.facebook.com/brant.griner.7/posts/900291600708120

Shawn Skelton zorgmedewerkster nam het vaccin…

Als je het vaccin voor covid overweegt..... de MODERNA.... zou ik het afraden! Ik ben er slecht aan toe! Elke dag erger en ik krijg geen hulp of antwoorden! Ik schrik me dood op zijn zachtst gezegd! En om iemand te vinden die bereid is om dit uit te zoeken is niet erg succesvol geweest! Ik ben vandaag naar 2 ziekenhuizen geweest, ben de diakeness uitgelopen en ben naar St Vincent geweest. Ook geen antwoorden daar. Ze zeggen laten we naar een neuroloog gaan (wie weet wanneer ze me kunnen zien) gisteren begon mijn tong te krimpen en het is niet gestopt. Vandaag is mijn hele lichaam de hele dag aan het stuiptrekken! Ze hebben me naar huis gestuurd!! Ik plaats 2 video ' s die nogal beschamend zijn als je me kent maar ik wil dat je ziet wat er met me gebeurt! Bid alsjeblieft voor me.

Bronlink: https://www.facebook.com/shawn.skelton.73

Op de website van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie (BPOC) staat een interview met een gepensioneerd huisarts Jannes Koetsier. Hij zegt hierin o.a. het volgende: "Wat ik nog niet nader besproken zag n.a.v. de gegevens over het Pfizer vaccin is het volgende: In het Pfizer vaccin zit een in vaccins niet eerder gebruikte hulpstof namelijk: Poly-Ethyleen-Glycol (PEG). Met dit PEG in medicamenten wordt sinds circa tien jaar met wisselend resultaat geëxperimenteerd met als doel om medicatie langer in het lichaam vast te houden. PEG is echter een stof waarvoor mensen overgevoelig kunnen zijn of worden met nare auto-immuun reacties zoals anaphylactische shock tot gevolg. Ik ben dan ook zeer benieuwd of de tweede prik meer auto-immuun-bijwerkingen zal veroorzaken, dan nu gemeld worden na de eerste prik."

De nare auto-immuun reacties waar deze arts over spreekt lijken dus zeer waarschijnlijk de oorzaak van de video's met schokkende mensen. Nogmaals, neem deze rommel niet!

M.G. van der Hoeven

15 januari 2021