De vaccinatiemaffia draait op volle toeren

Dat het RD een fakenews krant is, is al langer duidelijk, en dat bewijst maar weer eens een liveblog op RD.nl over corona. Het gaat over het volgende artikel (klik hier) over hydroxychloroquine en chloroquine:

"Malariamedicijn werkt niet tegen coronavirus en vormt gevaar"
Hydroxychloroquine en chloroquine werken niet tegen het coronavirus. Dat zeggen wetenschappers in een nieuw onderzoek dat vrijdag in het medische tijdschrift The Lancet is gepubliceerd. De medicijnen, die respectievelijk worden gebruikt tegen malaria en reuma, kwamen in het nieuws nadat de Amerikaanse president Donald Trump zei hydroxychloroquine te nemen tegen het coronavirus. Die uitspraak leidde tot veel kritiek van doktoren en wetenschappers. In The Lancet zeggen onderzoekers dat de middelen geen effect hebben op Covid-19 patiënten. Het is zelfs zo dat de medicijnen juist een gevaar vormen voor de gezondheid van mensen. Zo kan hydroxychloroquine bijwerkingen zoals hartritmestoornissen veroorzaken. Het sterfterisico is ook groter bij gebruik van het medicijn. De wetenschappers onderzochten ongeveer 100.000 coronapatiënten in verschillende ziekenhuizen. Die verdeelden ze in vijf groepen: patiënten die met hydroxychloroquine zijn behandeld, zieken die chloroquine kregen toegediend en vervolgens twee groepen die de middelen binnenkregen in combinatie met antibiotica. Ook werden patiënten onderzocht die geen van de medicijnen toegediend kregen. Het sterftepercentage van die laatste groep lag op 9 procent, staat in het artikel. Van de groepen die hydroxychloroquine of chloroquine kregen, stierven respectievelijk 18 en 16,4 procent. Dat percentage lag nog hoger bij coronapatiënten die de medicijnen kregen in combinatie met antibiotica. De onderzoekers stellen dat mensen die hydroxychloroquine en chloroquine gebruiken 45 procent meer kans hebben om dood te gaan dan als zij de middelen niet innemen. Na de omstreden uitspraken van Donald Trump begonnen enkele landen massaal met de aanschaf van hydroxychloroquine, waaronder Groot-Brittannië. Dat land bestelde voor omgerekend 40 miljoen euro aan het medicijn. Medisch personeel begint daar donderdag met een proef die moet uitwijzen of het middel tegen malaria ook bruikbaar is in de strijd tegen het coronavirus. Iets dat vrijdag dus wordt weersproken in The Lancet. Het Nederlandse College ter Beoordeling van Geneesmiddelen (CBG) liet eerder deze week al weten dat er geen enkel bewijs is dat het medicijn werkt tegen het coronavirus. Wel was al duidelijk dat het risico’s met zich meebrengt.

COMMENTAAR
Allereerst willen we verwijzen naar een uitzending van Ab Gietelink op 18 mei 2020
(klik hier) waarin haarfijn is aangetoond dat het medicijn wel degenlijk wetenschappelijk is getest door een Frans laboratorium IHU in Marseille. Het middel hydroxychloroquine (HC) is op tienduizenden mensen getest door een onderzoek wat is gestart door top-viroloog Didier Raoult, met positieve resultaten. President Macron is zelfs persoonlijk afgereisd naar Marseille en heeft na advies van honderden artsen en de bevindingen van het IHU het medicijn op recept vrijgegeven, wat betekent dat de huisartsen het kunnen voorschrijven. In Italië en in de VS gebeurt dat ook. President Trump vond dit ook positief maar we leven in zo'n absurde wereld dat als Trump ergens enthousiast over is dat het dan direct wordt afgeserveerd alsof het niet goed is. In Nederland mag het op dit moment van de inspectie voor de volksgezondheid niet worden toegepast. Huisarts Rob Elens is bijvoorbeeld op zijn vingers getikt om het toe te passen bij corona patiënten, terwijl zijn behandelde patiënten allemaal genezen zijn door toepassing van hydroxychloroquine in combinatie met een antibiotium en zink. Zink is echter essentieel in de bestrijding van covid-19, maar dat lees je niet bij het onderzoek van The Lancet waar het RD uit citeert. U kunt meer informatie terugvinden op de website 'Zelfzorg Covid-19' (klik hier), en natuurlijk op deze websites met diverse interview met Rob Elens.

20200519_Ab_Gietelink_over_coronamedicijn

Een onderzoek wat gepubliceerd is op ScienceDirect toont ook aan dat er positieve resultaten zijn over hydroxychloroquine in combinatie met een antibioticum. U kunt het Engelstalige onderzoek teruglezen op de betreffende website van ScienceDirect (klik hier). De conclusie hebben we voor u vertaald en luidt als volgt: Ondanks de kleine steekproefgrootte toont ons onderzoek aan dat de behandeling met hydroxychloroquine significant geassocieerd is met de reductie/verdwijning van virale belasting bij COVID-19 patiënten en dat het effect ervan wordt versterkt door azithromycine (antibioticum).

In de zak van de vaccinmaffia? NOS verkondigt louter leugens over hydroxychloriquine
Hieronder een artikel wat op Xandernieuws is gepubliceerd over dit onderwerp. We zeggen er maar direct bij dat dit niet betekent dat we alles op deze website voor onze rekening nemen, want je krijgt wel eens e-mails waarbij ze je dan direct tot promotor van een andere website maken, promotor van Rob Jensen, promotor van Martin Vrijland enz... Terwijl ik met grote regelmaat zeg om zaken met onderscheid tot je te nemen en bovenal ook dat de kinderen dezer wereld voorzichtiger zijn dan de kinderen des lichts in hun geslacht (Lukas 16:8). Als mensen het dan nog niet begrijpen moeten ze het zelf maar weten. Hieronder het artikel 'In de zak van de vaccinmaffia? NOS (MGvdH: en dus ook RD) verkondigt louter leugens over hydroxychloriquine':

Al sinds mensenheugenis zijn we gewend dat de NOS het vaak niet zo nauw neemt met de journalistieke principes van neutraliteit en objectiviteit. Zeker deze eeuw kunnen we steeds vaker van extreemlinks gekleurd nepnieuws en zelfs pure propaganda voor de gevestigde orde spreken. Nu is de zwaar gesubsidieerde omroepstichting naar een nieuw dieptepunt gezakt, door in het zoveelste ‘Trump bashing’ artikel louter leugens over hydroxychloroquine te verspreiden, een aloud en bewezen zeer veilig en effectief medicijn waarmee al in meer dan 30 landen het coronavirus met groot succes te lijf wordt gegaan. Maar niet in Nederland. Hier lijkt men reeds te hebben besloten dat u allemaal ergens volgend jaar een ongetest en onbewezen vaccin moet laten injecteren. Als Donald Trump ‘A’ zegt, zeggen de Nederlandse media automatisch ‘B’. Zegt hij dat de lucht blauw is, zullen de mainstream media alles uit de kast trekken om u wijs te maken dat het toch echt groen is. Zelfs al zou de Amerikaanse president hoogstpersoonlijk voor wereldvrede zorgen, dan nog zult u overal te horen en te lezen krijgen dat hij een nieuwe wereldoorlog heeft veroorzaakt. Zo ook nu. Donald Trump heeft gisteren gezegd preventief hydroxychloroquine te gebruiken, zoals over de hele wereld al door duizenden artsen aan tienduizenden mensen met corona met overweldigend succes werd en wordt gedaan, en zoals ook de Nederlandse huisarts Rob Elens –die inmiddels wordt gesteund door zo’n 100 medici- heeft gedaan en nog steeds wil doen, maar wat hem door de Gezondheidsinspectie en het RIVM verboden is.

Leugens rijgen zich aaneen
En ‘dus’ trekt de NOS alles uit de kast om zowel Trump als het medicijn te verketteren. De leugenachtige insinuaties in het artikel ‘Trump gebruikt malariamedicijn tegen corona ondanks waarschuwingen van medici’ rijgen zich aaneen:

‘Medici waarschuwen voor het medicijn.’ Fout. Sommige medici waarschuwen voor het medicijn, maar niet op basis van de vastgestelde feiten. ‘Hartritmestoornissen behoren tot de bijwerkingen.’ Die zijn echter bewezen zeer zeldzaam, bij slechts 135 op de 1,5 miljoen mensen. ‘Bij onjuist gebruik kan het middel fatale gevolgen hebben.’ Dat geldt ook voor paracetamol en alle andere medicijnen. ‘Het is dus gevaarlijk om dat zo maar aan patiënten te geven.’ Een regelrechte leugen, want het medicijn bestaat al zo’n 70 à 80 jaar, en staat al tientallen jaren op de WHO lijst met essentiële medicijnen. Het wordt in Nederland verstrekt aan mensen met reuma, en (ter preventie van) malaria, en is nog nooit ‘gevaarlijk’ gebleken.

‘Het is effect is niet bewezen.’ Tweede regelrechte leugen, want het effect bij corona patiënten is WEL bewezen, in al meer dan 30 landen. De Franse president Macron heeft het middel al weken geleden vrijgegeven om door huisartsen voor te laten schrijven, nadat de wereldwijd vermaarde dr. Didier Raoult er zeer uitgebreide testen mee had verricht, en 96% van zo’n 1100 corona patiënten erdoor genazen.

‘De onderzoeken die er tot nu toe naar gedaan zijn wijzen zelfs in tegengestelde richting.’ Derde glasharde leugen, want er zijn al vele honderden onderzoeken naar hydroxychloroquine (in combinatie met zink) gedaan, en daaruit blijkt steevast dat het medicijn volkomen veilig is en niet of nauwelijks bijwerkingen heeft.

‘Er zouden juist meer mensen overlijden na gebruik van het medicijn.’ Schaamteloze leugen nummer 4. De ervaringen in meer dan 30 landen tonen exact het omgekeerde aan. Waar mensen wèl aan overlijden is als hen de hydroxychloroquine therapie wordt onthouden, en ze vervolgens in het ziekenhuis belanden, waar circa de helft van de mensen die aan de beademing worden gelegd, het niet overleven.

‘Dat (monitoren) moet zeker bij patiënten met bestaande hartproblemen die gevoelig zijn voor hartritmestoornissen.’ Dat geldt voor alle medicatie, ook voor paracetamol, het enige middel dat huisartsen tegen corona mogen voorschrijven. Nogmaals: slechts bij een zeer klein aantal mensen zijn hartritmestoornissen waargenomen, en dan in 9 van de 10 van de gevallen ook nog slechte milde en ongevaarlijke.

NOS (MGvdH: en dus ook het RD) heeft bestaansrecht verloren Zo langzamerhand kan de conclusie worden getrokken dat de NOS niet alleen alle geloofwaardigheid, maar ook zijn complete bestaansrecht heeft verloren, omdat de stichting inmiddels een zeer kwalijke actieve rol speelt bij het ondermijnen en opzettelijk in gevaar brengen van de volksgezondheid met nepnieuws, propaganda en nu ook glasharde leugens. Waar is het protest van de media specialisten in de Tweede Kamer? Die kunnen toch niet allemaal in de zak van de vaccinmaffia zitten?

Zie hier voor de bron van het artikel op Xandernieuws: (klik hier).

Vaccinatiemaffiapraktijken van minister Hugo de Jonge en het verzet hiertegen door o.a. het Amerikaanse Children's Health Defense en het Duitse Ärtze für Aufklärung
Het RD neemt nog niet eens de moeite om onderzoeksjournalistiek te bedrijven en laat de oren hangen aan officiële instanties als RIVM en CBG. De omstreden viroloog Ab Osterhaus krijgt ruim baan in het RD in paginagrote interviews, terwijl deze Ab Osterhaus bij de vaccinmaffia hoort. De overheid zit ook op het spoor van de vaccinmaffia en zit vast in de vaccinatie tunnelvisie. Dat kunt u zien in het volgende korte filmpje waarbij minister De Jonge na werktijd is aangesproken:

De vaccinatiemaffia draait op volle toeren. U weet wel waar de Big Pharma Industrie en ook Bill Gates nauw betrokken is. Waar dit op uitdraait is verplichte vaccinatie (waarvoor steeds meer stemmen wereldwijd opgaan) ofwel dat grondrechten van burgers worden beperkt als ze zich niet laten vaccineren tegen covid-19 (indirecte dwang).

In 2010 heeft Gates 10 miljard dollar toegezegd aan de WHO en gezegd: “We moeten de komende tien jaar het decennium van vaccins maken”. Een maand later zei Gates in een Ted Talk dat nieuwe vaccins “de bevolking konden verminderen”. In 2014 beschuldigde de Kenya’s Catholic Doctors Association de WHO van het chemisch steriliseren van miljoenen onwillige Keniaanse vrouwen met een “tetanus” vaccinatiecampagne. Zie de volgende documenten:

'Press statement by the Kenya Conference of Catholic Bishops'.
'Statement by the Kenya Conference of Catholic Bishops on mass tetanus vaccination campain carried out'.

Onafhankelijke laboratoria vonden een steriliserende oplossing in elk getest vaccin. Na het ontkennen van de beschuldigingen, gaf de WHO eindelijk toe dat ze de steriliserende vaccins al meer dan tien jaar aan het ontwikkelen was. Vergelijkbare beschuldigingen kwamen uit Tanzania, Nicaragua, Mexico en de Filippijnen. U kunt de informatie terugvinden in het artikel van Robert F. Kennedy Jr., voorzitter van het Amerikaanse Children’s Health Defense (klik hier). Ook Duitse artsen zoals Heiko Schöning (Hamburg) hebben in een gezamenlijke verklaring tegen de coronazwendel van de overheid dit aangegeven. U kunt dat in de volgende Duitse video van de persconferentie van Ärtze für Aufklärung und Partner bekijken. Vanaf minuut 2:35 wordt dit door Heiko Schöning gezegd.

Deze arts waarschuwt voor entstoffen die worden toegevoegd aan vaccins met andere doeleinden, zoals entstoffen met sterliserende oplossingen. Het is bekend dat de elite in de wereld vindt dat de wereldbevolking te groot is en moet worden teruggebracht. Bill Gates noemt vaccinaties ook als middel voor afremmen van de bevolkingsgroei en noemt abortus gezondheidszorg. Zijn vader was directeur van Planned Parenthood (een abortusorganisatie in de Verenigde Staten).

SLOT
We waarschuwen u om toekomste vaccinaties tegen covid-19 (en überhaupt vaccinaties) niet te gebruiken. De Bijbel leert ons dat die ziek zijn de medicijnmeester van node hebben, niet die gezond zijn. Dat sluit vaccinaties geheel uit. U weet daarnaast niet wat ze allemaal in die vaccinaties stoppen. Helaas waarschuwen de refomedia niet tegen deze vaccinatiemaffia en promoten dit zelfs, en spannen zelfs refodominees voor hun vaccinatiekar. Dat is ook het spoor waar de NPV (Nederlandse Patienten Vereniging) met directeur Diederik van Dijk op zit. Als je maar bij een geopende Bijbel een besluit neemt dan is het goed, of je nu voor of tegen vaccinatie bent. Dat is de leugenleer van de duivel om de Bijbel multi-interpretabel te maken op basis van eigen geprevelde gebeden. Laat u niet misleiden door refo media, refo stichtingen en refo dominees.

M.G. van der Hoeven

23 mei 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"