Corona - De simpele waarheid in minder dan 7 minuten

Hierbij een video die te vinden is op https://the-iceberg.net/dutch, en die in minder dan 7 minuten heldere informatie geeft over het coronavirus en de wijze waarop hiermee is omgegaan door het RIVM en de overheid (het verkeerd ermee omgaan wel te verstaan). De video was volgens de website snel via YouTube gecensureerd, maar inmiddels kon ik de video op YouTube wel weer terugvinden.

De website vermeld de volgende informatie bij de video:

Let op: de cijfers in de video zijn per medio-Juni 2020. Losjes geciteerde wetenschappers, onder andere maar niet beperkt tot: Professor John Ioannidis, Professor Dr. Knut Wittkowski, Professor Sunetra Gupta, Professor Dr. Klaus PŁschel, Professor Dr. Michael Levitt, Professor Dr. Hendrick Streeck, Professor Dr. Sucharit Bhakdi, Professor Dolores Cahill, Dr. Thomas Jefferson, Dr. Wolfgang Wodarg, Dr. Anders Tegnell, Dr. Bodo Schiffmann, Professor Dr. Peter C. GÝtzsche, Professor Dr. Pietro Vernazza, Professor Dr. Didier Raoult en vele anderen.

Drie redenen waarom Corona geen killer-virus is:

Corona is even besmettelijk als Influenza
Het is niet wat je verteld is. ExponentiŽle groei'. Verbazingwekkende uitbraken', en 'we hebben het je gezegd, tweede golven' zijn grotendeels het resultaat van overdreven media-aandacht en vooral door het toeschrijven van 'Corona-Cases' op basis van een Corona-Test gemaakt door de Duitse Dr. Drosten, de gouden jongen die elke 'test' binnen enkele dagen voor elke 'pandemie' in de afgelopen 20 jaar heeft gepatenteerd en er miljoenen op heeft verdiend. Deze test is spectaculair inspecifiek. Gebaseerd op een RNA-sequentie die nooit is geÔsoleerd om van een virus te zijn en die ook nooit is gematched met de symptomen die we 'Covid-19' noemen. Laat staan dat de techniek die deze test gebruikt per definitie ongeschikt is om aan te geven of een patiŽnt al dan niet een pathogene hoeveelheid van een bepaald virus heeft. Bovendien: mensen hebben al een aangeboren immuniteit voor Corona. Waarschijnlijk 75-80% van de mensen die aan het virus worden blootgesteld, 'krijgen' het niet eens. En ze hebben niet eens een antistofrespons nodig.

Corona is ongeveer even dodelijk als Influenza
Hoewel de WHO en bijna elke regering wereldwijd hebben geprobeerd om u te vertellen dat Covid' dodelijk is en de WHO een 'Case Fatality Rate (CFR) van 3,4% gedurende maanden op haar website heeft gepubliceerd, is het nu duidelijk dat het sterftecijfer van 'RS-CoV-2' vergelijkbaar is met een milde tot ernstige griep, waarbij net zoveel mensen sterven als bij Influenza. Stanfort Professor John Ioannidis publiceerde al in april wetenschappelijke artikelen die een CFR tussen 0,05-0,4% lieten zien. Ook alle voorspellende modellen van het Duitse RKI, het Engelse Imperial College en het CDC waren 'astromnomisch fout' (zei Prof. John Ioannidis). Zij voorspelden tussen 300.000 en 1.500.000 sterfgevallen in Duitsland, 510.000 sterfgevallen in het Verenigd Koninkrijk en tot 2,2 miljoen in de VS. Die angstaanjagende getallen waren inderdaad astronomisch onjuist. Het werkelijke aantal mensen dat stierf met 'Corona' (merk op dat sterven met helemaal niet betekent sterven aan) was 10-200 keer lager!

Er zijn inmiddels goed werkende behandelingen
Zoals ons is verteld en zoals ons nog steeds wordt verteld, is Corona ook zo'n grote bedreiging omdat 'we geen vaccin of geneesmiddel hebben'. Dat is niet waar. Als we meer aandacht hadden gehad voor de wetenschappers (die niet worden betaald door de farmaceutische industrie, bij voorkeur) hadden ze ons meteen kunnen vertellen dat SARS1 te behandelen was met HCQ-achtige medicijnen. Zoals nu blijkt. Vroegtijdige behandeling met HCQ + Zink + antibioticum lijkt in een groeiend aantal klinische onderzoeken te voorkomen dat patiŽnten zelfs in het ziekenhuis hoeven te worden opgenomen. Voor de behandeling in latere stadia van de ziekte weten we nu dat de IC-behandeling Ďaan de beademingí de patiŽnten waarschijnlijk vaker heeft gedood dan genezen. Andere onderzoeken suggereren nu dat Dexamethason zelfs helpt in het geval dat patiŽnten al zijn opgenomen in het ziekenhuis.

Ook van deze informatie en video geldt dat de kinderen dezer wereld voorzichtiger zijn dan de kinderen des lichts in hun geslacht (Lukas 16:8b). Ook al rept deze website niet over de voorzienigheid Gods in alles, dat neemt niet weg dat de informatie ons ter harte mag gaan, en in het bijzonder wel de beleidsmakers in ons land.

M.G. van der Hoeven

21 juli 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"