Doorontwikkeling verhaallijn en toon rondom de coronadictatuur

De overheid voert een ware coronaterreur uit op de Nederlandse bevolking, en dat onder het mom van gezondheid. De Wet publieke gezondheid is in lijn gebracht met de WHO-eisen, waaraan vervolgens de Coronawet is toegevoegd. Dat het met gezondheid niets te maken heeft is duidelijk. Het wordt tijd dat de Nederlanders zich doormiddel van burgelijke ongehoorzaamheid tegen deze overheidsmaatregelen gaan verzetten. Als iedereen zegt ermee te stoppen dan is het gewoon afgelopen. Het is Bijbels geboden om u te stellen tegen dit ongoddelijk ijdelroepen van de overheid (2 TimotheŘs 2:16). De volgende sheets zijn een bijlage bij de kamerbrief van 8 december 2020 van minister Hugo de Jonge.

U leest het goed. Gedragsdriver: angst voor het coronavirus. Streng, strenger, strengst. En ontmoedigen door teneur van golven en alarmerende cijfers. Zo zijn we dus gemanipuleerd door deze corrupte overheid. De bevolking flink in de angststand zetten met het zeer gevaarlijke virus (terwijl Grapperhaus zelf een huwelijk organiseert tijdens dit zeer gevaarlijke virus), praten over dodenaantallen en alarmerende cijfers. De bevolking wordt dagelijks gek gemaakt met oplopende besmettingsaantallen, terwijl het geen besmettingen zijn!

Doorontwikkeling_verhaallijn_en_toon_1
Doorontwikkeling_verhaallijn_en_toon_2

Zelfs cola wordt positief getest op corona. Dat ontmaskerde een Oostenrijks parlementslid van de FPÍ. Alle Cola in quarantaine!

Als u de verhaallijn en toon leest dan beseft u hopelijk dat we te maken hebben met zieke geesten die in Nederland (en elders) aan de macht zijn en die niets anders zijn dan marionetten van de WHO-regering.

M.G. van der Hoeven

12 december 2020