Gedwongen vaccinaties? In IsraŽl gebeurt het al

Met alles wat er in het verleden is gebeurd, is het ondenkbaar dat genocide op het Joodse volk zich ooit nog zou kunnen herhalen. Ook het verstrekken van een geel-groen merkteken of geel-groene pas, die toegang moet geven tot bepaalde dienstverlening, is vanuit die context moeilijk voor te stellen. Toch toont de huidige situatie in IsraŽl akelige parallellen met hetgeen er in het verleden is gebeurd.

Gele-vaccinatiepas_Israel

In IsraŽl is in korte tijd ruim een derde van de bevolking met het Pfizer- of Moderna-vaccin ingeŽnt. Het doel is om minimaal 6 miljoen IsraŽliŽrs te vaccineren, vanuit historische context een opmerkelijk getal. Inmiddels zijn ruim 3,5 miljoen IsraŽliŽrs gevaccineerd en de impact daarvan is alarmerend. De bejubelde vaccins lijken als middel erger te zijn dan de kwaal. Critici luiden de noodklok over het grote aantal bijwerkingen. Het animo om zich te laten vaccineren daalt, nu mensen in hun omgeving de risicoís van de prik zelf kunnen zien.

Lees verder in het volgende artikel 'Gedwongen vaccinaties? In IsraŽl gebeurt het al' wat is overgenomen van auteur Ella Ster (bronlink www.ellaster.nl).

Geen mRNA, geen toegang tot winkels. Dit is nu een feit in Israel.??????
En dit alles voor een nep virus.
pic.twitter.com/aqefVsbZz6

— Ajaxfriend??? (@ajaxfriend) February 18, 2021

M.G. van der Hoeven

2 maart 2021