Pastor Danny Jones van de Northlake Baptistenkerk in Georgia (USA) over het coronavirus

Onlangs hield pastor Danny Jones van de Northlake Baptistenkerk in Georgia (Verenigde Staten) een Bijbelstudie waarbij hij vanuit 2 Thessalonicenzen 2 en Openbaring 13 lijnen trok naar de huidige situatie met betrekking tot het coronavirus en de rol van organisaties als de Verenigde Naties, World Economic Forum, WHO, The Bill & Melinda Gates Foundation, de Big Pharma industrie en de regeringen. We laten de exegese van 2 Thess. 2 even rusten maar willen wel zeggen dat dit slaat op dť antichrist, ofwel de paus zoals ook de kanttekeningen bij DaniŽl 11:37 aangeven en verwijzen naar 2 Thess. 2:3-4. U mag dat verder zelf onderzoeken. De video is overgenomen van CommonSense TV (die het abusievelijk als een roomse mis aankondigen):

De huidige priesterschare in Nederland is niet in staat om lijnen te trekken vanuit de Bijbel naar het huidig tijdsgewricht. De kerkmens is afhankelijk gemaakt van de inzettingen der volken (Jeremia 10:3). Deze inzettingen der volken zijn in de huidige tijd: de Verenigde Naties, de NAVO, Bank International Settlement (Basel), IMF en de Wereldbank, Europese Centrale Bank, Federal Reserve (FED), het World Economic Forum, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO), de Big Pharma industrie, de Big Tech industrie (de oprichter van Tesla, Elon Musk, wil een chip ontwikkelen die in je hoofd wordt geplant zodat je muziek kunt luisteren zonder een koptelefoon op te hoeven zetten. De computer wordt met je hersenen verbonden. Het heet Neuralink) enz... Steun die man dus maar niet door het kopen van een elektrische auto (Tesla).

In eigen land hebben we op dit moment het RIVM, virologen (meer viro loog), het Outbreak Management Team. Allemaal organisaties en personen waar de overheid de oren naar laat hangen. Ze hebben zichzelf incapabel gemaakt om eigen afwegingen te maken. Het RIVM heeft weer een link naar de WHO en krijgt daarnaast ook geld van de Bill & Melinda Gates Foundation voor onderzoek. In refo Nederland laat men ook de oren hangen naar dit soort instituten. Ook de spreekbuis van refo Nederland, het Refonederlands Dagblad, doet dit. Onlangs had ik een mailwisseling met Maarten Costerus, medisch redacteur bij het RD, over de coronamaatregelen, en de paniekzaaierij waar het RD ook aan meedoet. Wat je ook aandraagt, het heeft geen zin. Ze zijn totaal gehersenspoeld door de inzettingen der volken die ijdelheid zijn. Het eindbetoog van Maarten Costerus was: "Als krant baseren we ons liever op betrouwbare bronnen en deskundigen dan op filmpjes of websites van anonieme complotdenkers. Dat zult u wel begrijpen."

Zijn reactie is tekenend voor kranten die copy paste als uitgangspunt hebben en geen onderzoeksjournalistiek bedrijven. Weet u wat een goede onderzoeksjournalist altijd als vraag heeft? De volgende vraag, namelijk: Is het wel zo? Maar het RD gelooft klakkeloos wat ze wordt voorgeschoteld door instituten die mede betaald worden door Bill Gates. Ook zogenaamde objectieve virologen als Ab Osterhaus (hij is gewoon een crimineel die tijdens de Mexicaanse griep in 2009 de whisky fles opentrok toen het eerste besmette kind gemeld werd, en zijn handen in de lucht stook toen minister Ab Klink 34 miljoen vaccins bestelde). Dit soort gasten wordt op een standbeeld gehezen in het RD met een paginagroot interview. Geen enkele kritische vraag wordt hem gesteld.

Wilt u meer verbanden zien over genoemde instellingen, personen en coronamaatregelen, maar ook het verzet tegen de coronamaatregelen, klik dan op onderstaande figuur (overgenomen van CSTV) en vergroot het uit of ga naar de CSTV website (klik hier):

Zo zegt de HEERE: Leert de weg der heidenen niet, en ontzet u niet voor de tekenen des hemels, dewijl zich de heidenen voor dezelve ontzetten. Want de inzettingen der volken zijn ijdelheid; (Jeremia 10:2-3a).

M.G. van der Hoeven

23 juli 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"