Minister Hugo de Jonge framet degenen die zich niet willen injecteren als decadent

Onlangs gaf minister Hugo de Jonge van de Corona Disease Apartheid (CDA) partij een interview aan NU.NL. In dat interview deed hij nogal wat bizarre uitspraken die we eens na willen lopen.

HdJ: "Ik blijf het herhalen: jezelf wapenen via vaccinatie. Dat is ook zo - hoe zal ik het zeggen - onbegrijpelijk aan de discussies over vaccineren."

MGvdH: Jezelf wapenen via vaccinatie noemt hij het. Hij vergeet erbij te zeggen dat het geen vaccin is, maar gentherapie. Deze gentherapie bevindt zich nog in fase 3 en dit experiment loopt voor de verschillende fabrikanten tot eind 2022 of medio 2023. De mensen doen dus mee aan een experiment waarbij de bijwerkingen onbekend zijn. Dat heeft De Jonge notabene zelf in een brief eind 2020 aan de kamer geschreven. En daarmee gaan ze dan de hele wereldbevolking injecteren. En dat nogwel voor een virus met een IFR van gemiddeld 0,15%, vergelijkbaar met de seizoensgriep. Daarnaast gaat De Jonge ook volledig voorbij aan Gods Woord, die vaccinaties met inspuiten van ziektekiemen, of injecties met gentherapie verbiedt. Degenen die ziek zijn hebben de medicijnmeester nodig niet die gezond zijn. Ook zijn er enorm veel bijwerkingen waarbij mensen voor hun leven lang getekend worden: hartfalen, blindheid, spontane miskramen, onbeheersbare spieren enz... Ook zijn er veel sterfgevallen te betreuren direct of vrij kort na de injectie. Eerder heb ik er diverse artikelen aan gewijd. Eerdere vaccins die voor andere doeleinden zijn vrijgegeven werden direct van de markt gehaald met veel minder bijwerkingen, maar met deze injecties gaan ze gewoon als een blind paar door. Ook wordt totaal genegeerd dat abortus een link heeft met de Big Pharma en dat menselijke cellijnen gebruikt worden voor de productie en test van vaccins.

HdJ: "Mensen die zich niet willen laten prikken, willen ook niet terug naar de maatregelen. Maar zij maken de weg uit de crisis, het vaccineren, wel verdacht. Dat is heel raar. Het kan niet allebei."

MGvdH: De verbinding die Hugo de Jonge maakt met niet laten prikken en niet terug naar de maatregelen slaat nergens op. De maatregelen zijn nooit nodig geweest. We zien in andere landen waar geen maatregelen zijn genomen zoals in Nederland geen slechtere situatie in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan Zweden, Zuid-Korea of diverse Amerikaanse staten. Het virus heeft de maatregelen niet genomen maar de overheid. De weg uit de crisis was volgens Mark Rutte, tijdens zijn toespraak in maart 2020 nog groepsimmuniteit. Tot halverwege 2020 schreef de WHO op de website dat groepsimmuniteit optreedt doordat mensen de ziekte doorlopen. Na medio 2020 hebben ze dat ineens veranderd. Groepsimmuniteit was toen ineens alleen mogelijk door vaccinaties. Ze hebben dus de spelregels veranderd tijdens het spel. Vals spelen noemen we dat. Je bouwt immuniteit op door de ziekte te krijgen, en dat dit zo is bewijst bloedbank Sanquin en de situatie in Urk.

Wat Hugo de Jonge altijd verdacht heeft gehouden is het gebruik van medicijnen, zoals HCQ in combinatie met antibioticum, zink en vitamines. Maar ook Ivermectine. Deze medicijnen zijn gewoon officieel geregistreerd als geneesmiddel, maar als je als huisarts deze gebruikt krijg je mega boetes aan je broek. Het moest en zou alleen een vaccin zijn. Dat is de keiharde waarheid. Zelfs het wereldwijde medische tijdschrift The Lancet schreef een vals artikel over HCQ. Later moesten ze door het stof omdat ze data hadden gemanipuleerd en HCQ onterecht in het verdachtenbankje hadden geplaatst. Het kan dus wel allebei: je niet laten prikken en niet terug naar de lockdown maatregelen. Wat De Jonge beweerd is dus absoluut absurd.

HdJ: "Het heeft iets decadents om te denken dat je kunt bedanken voor het enige middel dat ons uit deze crisis helpt, maar tegelijkertijd kunt rekenen op de solidariteit en de bescherming van anderen die zich wel laten vaccineren."

MGvdH: De heer De Jonge doet hier een schandelijke uitspraak. We hebben in NL een grondwet, waarin gelukkig nog gesproken wordt over de integriteit van het menselijk lichaam. Ieder heeft, behoudens bij of krachtens de wet te stellen beperkingen, recht op onaantastbaarheid van zijn lichaam. De bijzin met betrekking tot beperkingen heeft te maken met het afnemen van DNA of een bloedproef bij een misdrijf, of fouilleren. Het laten injecteren met een vaccin o.i.d. is een medische handeling, en die mag je weigeren. Daar is niets decadents aan. Het is een grondrecht om zelf te beslissen of je mee wilt doen aan een medisch experiment, of niet? De heer De Jonge ontpopt zich als een marketing manager om zoveel mogelijk mensen en jongeren de prik te laten halen. Wat is dit voor schandelijk beleid? De Jonge verbindt continue zaken aan elkaar die je niet met elkaar mag verbinden. Hij is continue andersdenkenden aan het framen als virusontkenner, een gevaar voor de volksgezondheid, complotdenker etc... Volgens De Jonge ben je dus ontaard als je een vaccin niet wilt nemen. Zo zachtjes aan begin ik me af te vragen of deze minister geen strafbare feiten begaat met zijn handelswijze. Hij zet mensen tegen elkaar op en zet mensen in de hoek. Hij creŽert gewoon medische apartheid. Hoe lang kan dit duivelse framen nog ongestraft doorgaan?

HdJ: "Maar ik kan er met mijn verstand niet bij dat je geen bijdrage wilt leveren om dat nare virus terug te dringen door je te laten vaccineren en tegelijkertijd die maatregelen ook niet wilt."

MGvdH: Virussen zijn niet terug te dringen. Er is zelfs nog geen vaccin tegen HIV. Er is ook geen vaccin tegen het griepvirus, want dat virus muteert continue en je loopt altijd achter de feiten aan. Dat geldt met de nieuwe 'vaccins' ook. De Big Pharma vaart er wel bij, net als bij de Mexicaanse Griep in 2009 die ook onterecht als een pandemie werd bestempeld door de WHO. De regering kocht 34 miljoen vaccins waarvan het grootste gedeelte kon worden weggegooid. Degene die blij was, was Ab Osterhaus, die er grof aan verdiende, en die nu weer zijn door Marc van Ranst geleerde lesje uitdraagt om de bevolking angst aan te praten en het vaccin te promoten. Die Osterhaus is een grote leugenaar en manipulator. Hugo de Jonge kan er met zijn verstand niet bij. Het probleem is echter dat hij geen verstand van zaken heeft. Hij is gewoon een marketeer met zijn 'Dansen met Janssen' uitspraak.

HdJ: "Ieder zijn stijl. Overigens grote waardering voor Marc Van Ranst."

MGvdH: Die Marc van Ranst is een grote manipulator en weet als geen ander hoe je de bevolking in de angst moet zetten met allerlei cijfers over doden en hoe erg het virus wel niet is. Daar zijn video's over verschenen op het internet. Dat hij bedreigd werd is niet goed te praten maar wel te begrijpen. Ze gaan over lijken dit soort virologen. Dat geldt ook voor Ab Osterhaus die ook bij zijn voordracht aanwezig was. Ze lachten zich wild. Als dit soort volksmenners waardering krijgen van ministers, dan weet je wel hoet het gesteld is in politiek Den Haag. De Jonge gaat never nooit op feiten in, negeert ze en framet vervolgens zijn tegenspeler. We zagen dat onlangs in het 'debat' van Gideon van Meijeren (FvD) met Hugo de Jonge (CDA). Ze weten geen antwoorden te geven als ze geconfronteerd worden met de waarheid, en dan gaan ze je framen en je standpunt tot een gevaar voor de volksgezondheid verklaren. Dat deze Hugo de Jonge nog aan mag blijven is onvoorstelbaar. En dat het CDA geen enkel kritisch geluid laat horen tegen deze minister. Zelfs voormalig CDA-kamerlid Pieter Omtzigt liet zich niet horen in het coronadossier. Waar hij in andere dossiers wel op de trom sloeg, zoals met de toeslagenaffaire, hulde hij zich in stilzwijgen als het om het coronabeleid ging. Ook Omtzigt is dus door de mand gevallen.

HdJ: "Aan de andere kant willen we toch niet leven in een land waar wetenschappers niet vrij hun werk kunnen doen? Het is onbestaanbaar dat we het onbesproken laten en onbestaanbaar dat we dit soort feitenvrije onzin die sommige mensen ter berde brengen onweersproken laten. Je hebt recht op je eigen mening, niet op je eigen feiten."

MGvdH: Hugo de Jonge roept maar wat, maar komt niet met antwoorden op legitieme vragen. Als je gewoon kritische vragen stelt, zoals destijds Wybren van Haga (voormalig FvD) deed, of zoals Gideon van Meijeren (FvD) doet, dan geeft De Jonge geen antwoorden. Hij framet alleen maar. Hugo de Jonge negeert feiten volkomen. Hij negeert op dit moment zelfs de WHO-cijfers over de IFR van Covid-19. Hij heeft ook geen antwoorden op het feit dat Amerikaanse staten met republikeinse leiding die alle maatregelen hebben afgeschaft het niet slechter doen dan staten met democratische leiding die het Hugo-de-Jonge-model met lockdowns voeren. Ook de feiten in andere landen worden door Hugo de Jonge volkomen genegeerd. Als het ťťn ding is waar politici een grote hekel aan hebben is het wel het erkennen dat je fout zat met je maatregelen. Ze laten nog liever het land kapot gaan dan dat ze toegeven dat ze fout waren. Ze liegen alles bij elkaar en pas als ze er niet meer onderuit kunnen gaan ze het toegeven. Dat zagen we met de bruiloft van Grapperhaus en we zagen het recent met de ophef rond de Kaag-documentaire van de VPRO. Als er iemand is die aan zijn eigen feiten vasthoudt dan is het Hugo de Jonge wel en de regering en de kartelpartijen die er deel vanuit maken.

HdJ: "Ik nam deze week bijvoorbeeld het besluit dat onze jongeren zich ook mogen laten vaccineren. Veel vragen die leven hebben hun oorsprong uit complotterige theorieŽn die via sociale media worden verspreid."

MGvdH: Welke complotterige theorieŽn bedoelt hij. Dat is het elke keer weer. Ze roepen wat maar onderbouwen niets. Dat er grote vraagetekens zijn gezet in de media door artsen, wetenschappers, virologen bij het injecteren van de jeugd is een feit. Dat heeft niets met complottheorieŽn te maken. Het is ook bizar dat je jongeren die voor 99,9% geen last van het virus hebben als menselijk schild moet gaan gebruiken door ze te injecteren met gentherapie. Het druist daarnaast allemaal in tegen de code van Neurenberg, want degenen de geÔnjecteerd worden wordt niet meegedeeld dat ze aan een experiment meedoen. Waarom zou je jongeren een groter risico laten lopen op bijwerkingen dan de kans dat ze gevolgen aan Covid-19 overhouden, gaan injecteren. Als ouderen zich hebben laten injecteren, waar zijn ze dan bang voor? Ze vertrouwen toch allemaal op die injecties? Dan zeggen ze, en ik hoor Hugo het al uitkramen: Je doet het voor de ander? Wat is dit voor flauwekul. Ik hoef toch geen risico met mijn lichaam te gaan nemen voor een ander? Wat zullen we nu beleven. Moet ik dan ook stoppen met autorijden om te voorkomen dat ik bij een ongeval betrokken raak met een oudere verkeersdeelnemer? Je doet het voor de ander om je auto te laten staan en op de fiets te gaan. Dat hele 'je doet het voor de ander' is een gedrocht van een uitspraak.

De Jonge doet voor de NOS ook de uitspraak dat Tieners een afspraak kunnen maken voor de coronainjecties. Vanaf 12 jaar is dat al mogelijk. Normaliter hebben kinderen van 12 tot 16 jaar de toestemming van ouders nodig, maar Hugo de Jonge ontrekt de kinderen aan het ouderlijk gezag en zegt dat ze gewoon de prik kunnen halen, ook als de ouders het niet willen. Waar bemoeit die bemoeial De Jonge zich mee. Wat is dit voor een verschrikkelijke minister van een duivels CDA. Dat hele CDA is door en door verrot, net als alle andere kartelpartijen, ofwel World Economic Forum aanhangers. Dat geldt ook voor de SGP.

HdJ: "Diezelfde feitenvrije verhalen hoor je terug in de Tweede Kamer. Dat is niet een of ander donker hoekje op het internet, maar onze nationale vergaderzaal! Dat is iets om je zorgen over te maken. Dus ja, soms trek ik een streep en weerspreek ik het. Maar, ik laat dingen vaak ook onbesproken."

MGvdH: Hugo de Jonge weerpreekt niets. Hij overschreeuwt alleen maar, of geeft geen antwoorden op je vragen. Hij linkt hier een kritisch tegengeluid in de kamer van bijvoorbeeld de FvD aan donkere hoekjes op internet, ofwel criminaliteit. Deze minister is een gevaar voor de samenleving en hij zet mensen tegen elkaar op. Ze hebben het altijd over democratie en over verdraagzaamheid, maar als je niet de verhaallijn van Hugo de Jonge volgt dan wordt je als een gevaarlijk persoon bestempeld die complottheorieŽn aanhangt en een gevaar vormt voor de volksgezondheid. Waar dit soort stellingnames toe kunnen leiden heeft de geschiedenis wel bewezen. Het is nog geen honderd jaar geleden. Het Openbaar Ministerie hoort te onderzoeken of de minister strafbare feiten heeft begaan. Dat hij een ambtsmisdrijf heeft begaan is al door jurist Gideon van Meijeren aangetoond, maar ook de uitspraken die bevolkingsgroepen wegzet als decadent is naar mijn mening een strafbaar feit. Het OM zwijgt echter omdat het een corrupte organisatie is geworden, net als de rechtspraak voor het overgrote deel. De rechtspraak is politiek correct geworden, wat we met de Urgenda zaak en recent met de Shell uitspraak hebben gezien. Het zijn allemaal linkse activisten die voor het grootste deel uit de D66 hoek komen. Daar heeft PVV-leider Geert Wilders volkomen gelijk in. De vaccinatie campagne draait op volle toeren, ook voor 2022 en 2023 wordt alles al voorbereid. Zie de tweet van Hugo de Jonge hierover:

Tweet_Hugo_de_Jonge_vaccins

In de kamer is er nog ťťn partij, al is ze seculier, die nog bedeeld is met verstand om de waarheid omtrent de great reset en het overheidshandelen te doorzien. Dat is de FvD. Ze kan worden vergeleken met het Bijbelse voorbeeld van de onrechtvaardige rechter, die nog recht sprak. De FvD spreek nog zaken recht zoals ze zijn. De rest van de kamer slaapt de slaap des doods en is totaal ingepalmd door de VN, de EU, het WEF en allerlei NGO's, de Big Pharma en de Big Tech. De FvD is de enige partij die een rechtzaak tegen YouTube begint vanwege de censuur die ze toepassen op hen niet welgevallige meningen. De overheid vindt het wel best en doet er niets tegen. De overheid spant de publieke en private sector voor haar kar en wast zelf de handen in onschuld. Wij dwingen niets zeggen ze dan, maar ondertussen creeŽren ze een speelveld waarbij door bedrijven eisen worden gesteld aan medewerkers en uiteindelijk vanuit die hoek de drang of dwang komt. De interventieladder met betrekking tot vaccinatie ziet er als volgt uit. Onderzoek zelf maar waar we inmiddels zijn aangeland:

Interventieladder_vaccinatie_dwang

De gebeurtenissen volgen zich allemaal in snel tempo op. Ze zijn bijna niet meer bij te benen. Wie had ooit kunnen bedenken dat we hierin terecht zouden komen. Het heeft allemaal niets met gezondheid te maken, maar met het uitrollen van totale controle. Onder het mom van de volksgezondheid (want daarmee kun je iedereen schrik aanjagen) wordt een digitaal controle systeem uitgerold vergelijkbaar met het Social Credit Systeem in China. Het blijkt uit allerlei materiaal wat advocaat Reinier Fuelmich heeft verzameld dat deze hele pandemie al tien jaar geleden is voorbereid, en dat EVENT 201, eind 2019, de grote oefening was. Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel. Er zal een enorme beerput opengaan in de nabije toekomst volgens deze advocaat, die ook strafzagen tegen Volkswagen met het diesselschandaal heeft gewonnen. Geen kleine jongen dus om zo maar te zeggen. De paniek gaat steeds meer toeslaan bij de elite (zowel politiek als privaat). En waar ze vooral voor te vrezen hebben is het oordeel Gods, want dat zal niemand ontlopen.

M.G. van der Hoeven

6 juli 2021