Coronavaccin niet verplicht maar uiteindelijk moeten we allemaal volgens Hugo Vaccin

Het was een bijzondere dag voor Sebastiaan van de stichting Philadelphia (https://www.philadelphia.nl/). Hij had de eer om minister Hugo De Jonge van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport te interviewen (30 juni 2020). Alle vragen die aan de minister zijn gesteld kwamen van cliŽnten uit het hele land. Keurig in pak legde Sebastiaan al deze vragen via de beeldtelefoon aan De Jonge voor.

De 1,5 meter afstand helpt volgens Hugo Vaccin tegen besmettingen. Volgens hem is het een dijk wat beschermt. Hiermee negeert hij aerosolen volkomen, terwijl studies hebben aangetoond dat het door de lucht wordt verplaatst. Tegelijk geldt dat het virus al lang in de mensen zit, maar dat bij verminderde weerstand kan opspelen.

Dit is de minister die eerst riep dat mondkapjes schijnveiligheid bieden maar het nu verplicht wil stellen vanaf 1 december.

Vaccinatie wordt volgens Hugo Vaccin niet verplicht, maar uiteindelijk moeten we allemaal. Wat een logica is dat? Niet verplicht maar we moeten allemaal wel. Hoelang pikken we dit als Nederlandse bevolking nog? Dit beleid van Hugo Vaccin moeten we naast ons neerleggen. Geheel negeren. Al heb ik er geen vertrouwen in dat de Nederlandse bevolking dit doet, want ze zijn massaal in de angststand gezet en doen gedwee wat ze opgedragen wordt. De kerken werken er ook massaal aan mee en tonen hiermee aan dat ze geen druppel waar geloof bezitten.

Schaapjes tellen

De Belgische arts John Schulpen is geÔnterviewd door Tom Zwitser van de Blue Tiger Studio. Ook al is deze huisarts niet tegen vaccinaties, hij spreekt met kennis van zaken over de huidige ontwikkeling van het zogeheten coronavaccin (wat eigenlijk geen vaccin is maar een genetische manipulatie door RNA technologie wat het DNA verandert). Verbazing ook over de snelheid van de ontwikkeling waarbij geen inzicht is op de effecten op lange termijn.

Hij adviseert het Kenniscentrum in BelgiŽ over medicijnen, en houdt toezicht op klinische testen van medicijnen in ziekenhuizen. Hij waarschuwt dat de coronapandemie langzaam over is gegaan naar een machtsplandemie die niets meer met corona te maken heeft. We hebben het over DNA-veranderende eigenschappen van coronavaccin, over het ingrediŽnt luciferase dat eenvoudig zichtbaar maakt wie wel en wie niet gevaccineerd is, en over de PCR testen.

De nieuwe Untermensch is geboren: test- en vaccinweigeraars. Lees het artikel op XanderNieuws (klik hier). Het doet denken aan een andere duistere periode van de vorige eeuw met de Nazi rassenleer van Łbermenschen en untermenschen. Ook nu gaat men een massaal experiment op de mensheid uitvoeren waarbij de weigeraars van het vaccin tweederangs burgers zullen worden.

Mondkapjes zijn in strijd met de onaantastbaarheid van het lichaam (artikel 11), in strijd met de Wet gedeeltelijk verbod gezichtsbedekkende kleding uit 2018, en zijn bewezen ineffectief zoals blijkt uit diverse wetenschappelijke onderzoeken, zoals recent nog door de TU Delft. Het is alleen maar een middel om gedrag te beÔnvloeden met als negatief bijeffect dat mensen tegen elkaar worden opgezet en dat mensen die geen mondkapje dragen worden gewantrouwd en weggezet onverantwoordelijk handelend. De handelswijze van de overheid is laakbaar en te veroordelen. De overheid moet hierin niet worden gehoorzaamd. Degenen die hier verantwoordelijk voor zijn horen achter slot en grendel.

HIERBIJ EEN OPROEP OM MASSAAL HET DRAGEN VAN MONDKAPJES TE WEIGEREN.

Het coronavaccin wat gebaseerd is op RNA technologie is niet anders dan genetische manipulatie van de mens. Het mag dus geen vaccin heten. U kunt er meer over lezen in eerdere artikelen op deze website. Neem dit zogenaamde vaccin niet! Het is daarnaast totale onzin om de totale bevolking te gaan vaccineren tegen COVID-19 terwijl het een mortaliteit heeft vergelijkbaar met een griepgolf. 99,95% van de bevolking heeft geen last van het coronavirus of heeft milde danwel behandelbare klachten. 8000 mensen zijn mťt corona gestorven. Dat is nog geen 0,05% van de Nederlandse bevolking. Totaal onzinnig om dan een land in de greep van lockdowns en vaccinatie te houden. Het is pure zwendel en misleiding waar de overheid mee bezig is. De handelswijze van de overheid is laakbaar en te veroordelen. De overheid moet hierin niet worden gehoorzaamd. Degenen die hier verantwoordelijk voor zijn horen achter slot en grendel.

HIERBIJ EEN OPROEP OM MASSAAL HET CORONAVACCIN TE WEIGEREN.

M.G. van der Hoeven

16 november 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"