Vierdelige documentaire van Janet Ossebaard over de corona-manipulatie.

Hieronder treft u een viertal video's aan over het corona-virus met achtergrond informatie die door de overheden en de Main Stream Media (MSM) wordt achtergehouden. De productie van documentairemaker Janet Ossebaard over de ontwikkelingen van het Corona-virus. Janet Ossebaard is de leider van een klein team dat de eerdere serie video’s heeft gemaakt, met als titel ‘De Val van de Cabal’. Een docu over de krachten achter de schermen en de wijze waarop de machtigen het aardse gepeupel klein houden, uitbuiten en letterlijk consumeren. Nu heeft ze een docu gemaakt, met een verhaallijn over hoe het coronavirus kon ontstaan en wat en wie er allemaal achter zitten. Onder de Cabal wordt de elite in de wereld verstaan. Zie informatie over haar op https://www.valcabal.nl/. In deze video's komen Agenda 21, Agenda 2030, de corrupte World Health Organization (WHO), Bill Gates, viroloog Ab Osterhaus, vaccinaties, manipulaties met cijfers, politiestaat enz... voorbij.

Dat er meer aan de hand is met dit virus moge duidelijk zijn, getuige alle extreme maatregelen die afgedwongen worden door de overheid, met kliklijnen tot gevolg om mensen aan te geven die te dicht bij elkaar komen. Het is nog erger geworden dan in de Sovjet-Unie en de DDR.En de bevolking? Die laat zich gedwee in hun hok stoppen en de kerken prijzen de door de overheid genomen maatregelen. We kunnen niet met alles instemmen wat ze te berde brengt, bijvoorbeeld in video 3 en 4, waar de mens zelf een nieuwe wereld met elkaar maakt. Het neemt niet weg dat er zeer interesante informatie wordt aangedragen. Feiten kunnen niet geloochend worden, maar dat is het nu juist. Er vindt massaal manipulatie van feiten plaats. Janet Ossebaard is een dame die zich niet laat manipuleren door de overheid en de MSM, en is tot voorbeeld voor het refodom in Nederland, inclusief de bijbehorende politieke partij en krant.

De documentaire van Janet Ossebaard

COVID-19 deel 1:

COVID-19 deel 2:

COVID-19 deel 3:

COVID-19 deel 4:

Hieronder enkele onderdelen uit deel 2:
De Georgia Guidestones zijn grote granieten zuilen op een heuvel in Elbert County, Georgia, VS. Soms worden ze een "Amerikaans Stonehenge" genoemd. Er staat op gebeiteld dat de wereldbevolking onder de 500 miljoen mensen moet worden gehouden.

Elberton Georgia Guidestones

Hieronder de quote van Henry Kissinger:

Henry Kissinger quote

WHO maakt corona erger dan influenza (griep) met notabene eigen gegevens
Tot slot de laatste stand van het aantal bevestigde cases m.b.t. het coronavirus volgens de WHO data (17 april 2020). Ze hebben het coronavirus als een pandemie, ofwel een wereldwijde epidemie, aangemerkt. Als we naar de aantallen kijken ten opzichte van de hele wereldbevolking dan is het bizar dat men dit een pandemie noemt die de extreme maatregelen als lockdowns rechtvaardigd.

WHO cases coronavirus 17-4-2020

Diezelfde WHO geeft aan dat er jaarlijks tot 650.000 mensen sterven aan influenza (griep). Hoor je ze dan over een pandemie? Vergelijk dit nu eens met de getallen van het coronavirus!

WHO data influenza deaths

Op de WHO website is ook informatie over de landen specifiek te bekijken. Dan vergelijken we eens Zweden (waar ze geen lockdown hebben) en Nederland (waar we wel een lockdown hebben). Wat valt op? Dat er geen verschil is waar te nemen. Ook als we de vertraging van ongeveer één week meenemen van Zweden ten opzichte van Nederland. Dus die hele lockdown is een maatregel die per omgaande opgeheven moet worden.

Zweden per 17-4-2020

Nederland per 17-4-2020

Hoofdredactie refo krant over de maatregelen van Rutte en de WHO
En de in de gereformeerde gezindte bekende krant (is spreek de naam niet meer uit, want ik kan het niet door mijn strot krijgen) houdt de corrupte WHO de handen boven het hoofd, ook nog met een hoofdredactioneel commentaar
(klik hier). De hele WHO, met die corrupte Ethiopische Tedros Adhanom Ghebreyesus aan het hoofd, dient per direct ontbonden te worden. De WHO en de VN zijn globalistische organisaties die agenda's voeren die geheel tegen Gods Woord ingaan. Per direct dienen we ons geld niet meer hieraan te geven en dienen we ons terug te trekken uit deze Nieuwe Wereld Orde clubs. De hoofdredactie steekt de loftrompet af over Rutte en zijn team, terwijl de extreme maatregelen die ze nemen niet in verhouding staan tot de kwaal. De overheid heeft het zo goed voor met de gezondheid van de bevolking? Laat me niet lachen. Waarom dan geen maatregelen bij de griep om ouderen te beschermen en in quarantaine te plaatsen? Waarom wordt het verkopen van tabakswaren en drugs dan niet per direct verboden? Waarom wordt het vervoer niet verboden want dan voorkom je de verkeersdoden? Zo kunnen we nogwel doorgaan. De hoofdredactie is gewoon een ordinaire Main Stream Media (MSM) krant die danst naar de pijpen van onwettige wereldorganisaties als de VN, de NWO en ook de NL-regering. De WHO wordt voor een groot deel ook in de lucht gehouden door Bill Gates, die maar één doel heeft: gedwongen vaccinaties en minder mensen op aarde. De hoofdredactie van deze zogenaamde christelijke krant is zo blind als een mol en het hele refodom loopt erachter aan. Ze kijken al uit wanneer hun krantje om half vijf weer in de brievenbus ligt om zich vervolgens weer te laten betoveren op geestelijk en wereldlijk gebied. En 99,9999999999% van het refovolk heeft het gaarne zo, de dominees incluis.

M.G. van der Hoeven

17 april 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"