Klaus Schwab kondigt de chip aan in de hersenen of onder de huid

In dit artikel gaan we in op een interview wat Klaus Schwab enkele jaren geleden heeft gegeven over het transhumanisme, waarbij mens en machine gaan samensmelten door een microschip in de hersenen of onder de huid. De contouren van Openbaring 13:16 worden zichtbaar. Hieronder de Nederlandse vertaling van de video die Engelse ondertiteling heeft. Ook kunt u de video bekijken.

Klaus Schwab is de oprichter en voorzitter van het World Economic Forum (WEF) in Davos, wat jaarlijks de staatshoofden van 's-werelds belangrijkste landen bij elkaar brengt om te discussieren over de toekomst van wereldse aangelegenheden.

In dit interview, gegeven op 10 januari 2016 voor het Zwiterse kanaal RTS, legt hij uit dat mensen spoedig een chip in hun lichaam zullen ontvangen met de bedoeling om samen te smelten met de digitale wereld.

Mensen die dit uittreksel van het interview zien moeten onthouden dat Klaus Schwab de bedenker en de promotor van de Great Reset is, officieel gelanceerd op het Davos Forum in Januari 2021.

In 2020 zei Klaus Schwab dat Covid-19 is een "zeldzame en kleine kans is om onze wereld opnieuw uit te denken, uit te vinden, kortom reset onze wereld".

We zullen niet meer in staat zijn om te zeggen: "Ik wist het niet..."

Interviewer: Laten we het hebben over implanteerbare chips. Wanneer kunnen we dat verwachten?

Schwab: In ieder geval binnen de komende tien jaar. Eerst implanteren we ze in kleding (wearables). Daarna gaan we ze implementeren in onze hersenen, of onder de huid. Daarmee ontstaat er communicatie tussen onze hersenen en de digitale wereld. Zo krijgen we een samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld.

Interviewer: We bellen iemand, we hebben niet eens de reflex om een apparaat te pakken, het wordt op natuurlijke wijze gedaan, de techniek gaat verder met het lichaam. Schwab: Ja, je praat en je zegt: "Ik wil nu met iedereen verbonden worden." Eerst zul je de gepersonaliseerde bots hebben, en ik zag dat meneer Zuckerberg (Facebook) voorspelde dat hij aan het einde van dit jaar deze robot zal hebben, zijn gepersonaliseerde butler die tot zijn beschikking staat.

Interviewer: Zoals in "Downton Abbey", zullen we onze persoonlijke robot buttler hebben, onze dienaar, onze slaaf?

Schwab: Ja, maar er is een verschil. Het is een dienaar die met kunstmatige intelligentie leert, en dat is niet alleen jouw assistent voor handenarbeid, maar het kan werkelijk een intellectuele partner van je zijn.

Klaus Schwab had het over wearables. Dat zijn draagbare producten. Op dit moment hebben we ook al dat soort producten bij ons. Denk aan een Apple smart watch (horloge) of zelfs onze Smartphone. Ontwikkelingen zijn er met slimme brillen (smart glass) en technologie op het gebied van Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR). Bij AR kun je nog door de bril heenkijken en krijg je extra informatie op de bril geprojecteerd. Vergelijk het een beetje met een headup display in de auto. Bij VR kom je in een geheel virtuele omgeving terecht. Denk aan een architect die een gebouw ontwikkeld. Met VR kun je dan door het gebouw heenlopen alsof je er zelf aanwezig bent. Het implanteren van chips wordt ook al gedaan. Er zijn al mensen die dit laten doen, en ook in Zweden zijn er al duizenden mensen die een chip hebben laten implanteren in hun hand. Belangrijk argument wat ze aanvoeren is dat het makkelijk is. Je hoeft bijvoorbeeld niet elke keer een toegangspas naar voren te halen. Elon Musk, de CEO van Tesla, is ook druk doende met Neuralink. Dat is een programma om de hersenen van mensen te verbinden met internet. Peter Joosten gaat er in zijn website op in en spreekt zelfs over de Supermens of Mens 2.0. In de vorige eeuw had Hitler ook zo'n gedachte bij het Arische ras ofwel een ‹bermensch. Tegelijk daartegenover waren er ‹ntermenschen, een tweederangs volk. Het idee van de ‹bermensch komt bij Friedrich Nietzsche vandaan. In die gedachte gaat het alleen over een leven hier en nu, en niet een leven na de dood. Men wil een paradijs op aarde creeŽren waarbij er geen plaats is voor de God van hemel en aarde, en ook niet voor een Bijbels mensbeeld. In die context moeten we alle technologische ontwikkelingen plaatsen, die de laatste tijd in een stroomversnelling zijn gekomen. Eerder noemde ik dit het plan van Adolf Hitler in een nieuw jasje. Dan haakt het RD gelijk af, want dan ben je met complottheoriŽn bezig zoals Johannes Visscher dit noemt. Klaus Schwab is dť grote promotor van dit transhumanisme, waarbij mens en techniek samensmelt, en waarbij de mens steeds meer een robotmens wordt. Het gaat van wearables (draagbare zaken als horloge, smartphone, pasjes, bril en wellicht ook de contactlens) naar implantaten in de mens (chip onder de huid of in de hersenen zoals met Neuralink). De mens wordt een slaaf gemaakt van de technologie (Big Tech) en van vaccinatie (Big Pharma). Hieronder treft u enkele links aan met informatie:

Duizenden Zweden laten een microchip implanteren - scheelt een hoop gedoe met pasjes

Thousands of Swedes are inserting microchips into themselves

Bij dit bedrijf heeft een derde van het personeel een geÔmplanteerde RFID-chip

Neuralink van Elon Musk met hersenimplantaten (Peter Joosten)

Allan heeft een chip laten impanteren in zijn hand

De slimme bril komt - hier werken de techreuzen aan

Deze Klaus Schwab ontvangt minister-president Rutte (VVD), koningin Maxima, Sigrid Kaag (D66) en anderen op audiŽntie. Ook Wopke Hoekstra (CDA), Lilianne Ploumen (PvdA) en anderen zijn lid van dit Forum.

Op audientie bij Klaus Schwab

Als je complotjournalist Johannes Visscher van het Refodomitisch Dagblad hierover bevraagt dan zegt hij dat hij de naam van Klaus Schwab natuurlijk ook is tegengekomen. Hij vond het treffend dat een predikant zei dat het feit dat iemand iets een Great Reset noemt nog niet wil zeggen dat er een soort geheim genootschap bezig is om van alles in het geheim te veranderen. Volgens hem was het ds. Zondag (GG). Volgens Visscher is er niet een geheim genootschap aan de gang met transhumanisme, een soort vermenging van mens en machine.

Visscher, met zijn roomse domineesgeloof, loochent dus gewoon het feit van transhumanisme, terwijl Klaus Schwab (WEF), en ook Elon Musk (Tesla), Mark Zuckerburg (Facebook) daarover heel open zijn. Het zijn helemaal geen geheime genootschappen. Ze zijn publiekelijk actief, geven interviews en schrijven artikelen. Het RD veegt dat gewoon allemaal onder het tapijt en voeren ds. Zondag ten tonele om er een godsdienstig sausje overheen te gieten, net als ze met Bill Gates gedaan hebben, die door ds. Zondag als een weldoener is weggezet, terwijl het gewoon een satanist is (zoals elk mens van nature) die met vaccinaties de groei van de wereldbevolking wil tegengaan. Dat zijn keiharde feiten. Het wordt echter allemaal gebracht onder de dekmantel van het verbeteren van de gezondheidszorg. Dat is het paard van Troje.

Als je Visscher confronteert met publieke uitspraken van Bill Gates dat het doel van vaccinaties o.a. is om de groei van de wereldbevolking te beperken, dan zegt hij dat als iemand (lees Bill Gates) een bepaalde bevolkingsgroep wil vaccineren dat je er dan vanuit moet gaan dat hij nobele bedoelingen heeft. Bizar gewoon. En dat noemen ze dan een Bijbels mensbeeld. We hebben eerder over Bill Gates geschreven, ook wat hij uitgevreten heeft in Afrika en India.

Dit soort refodomitische journalisten als Johannes Visscher en ook Pieter Beens bedrijven doofpottenjournalistiek en houden de waarheid in ongerechtigheid ten onder. Wederom een oproep aan de lezers van het RD om deze krant bij het grof vuil te zetten en er geen euro meer aan te besteden. Het is ťťn grote leugen en bedrog krant met een christelijk meditatie sausje op pagina 2.

M.G. van der Hoeven

14 mei 2021