Duivelse WHO-agenda wordt uitgerold door de Rutgers Stichting met subsidie van de overheid

Thierry Baudet (FvD) heeft de knuppel in het hoenderhok gegooid in de Tweede Kamer vanwege de week van de lentekriebels. In die week gaan scholen in het PO (primair onderwijs) en VO (voortgezet onderwijs) aan de slag met de lentekriebels, ofwel een bedekte term om de jeugd te indoctrineren met perversiteit op seksueel gebied. De scholen gebruiken hierbij materiaal van de Rutgers Stichting, die ook nog eens jaarlijks 26 miljoen euro subsidie aan belastinggeld krijgt van de overheid, om de jeugd seksuele vorming te geven. Dat begint al met de kleintjes vanaf een jaar of vier. Bijna een derde van de basisscholen doet mee met dit indoctrinatie programma. Als u meer wilt lezen over de radicale grondleggers van de Rutgers Stichting dan moet u dit document eens lezen.

Verder zijn er allerlei leesboekjes voor kinderen in omloop op dit gebied en ook om transgenderisme te normaliseren, bijvoorbeeld door boekjes als 'Het lammetje dat een varken is' van lhbt en pedofilie propagandist Pim Lammers. Deze schrijver kwam recentelijk onder vuur te liggen en hij trok zich terug uit de Kinderboekenweek. De schrijver raakte in opspraak nadat bleek dat hij verhalen heeft geschreven die seksueel misbruik verheerlijken van een minderjarige jongen door volwassenen voetbaltrainer. Dit soort schrijvers krijgt gewoon een podium om zijn goddeloze perversiteit uit te gieten in de hoofden van kinderen.

Afgelopen week was er het vragenuur in de Tweede Kamer, waarbij Baudet de minister van PO/VO onderwijs vragen stelde over de methode van de Rutger Stichting. Kijkt u maar eens mee:

En dan de reactie van minister Dennis Wiersma (VVD) die er gewoon een beetje omheen draait. De overheid is gewoon verantwoordelijk voor dit beleid ten aanzien van de jeugd want ze subsidieert het maar liefst met 26 miljoen euro per jaar. Dit beleid komt niet zomaar uit de lucht vallen. Er zit een hele agenda achter en die is terug te herleiden tot het beleid van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO). Over gezondheid gesproken?

De WHO heeft standaarden voor seksualiteitsonderwijs opgezet en in een document opgenomen. Het wordt gezien als een framework voor beleidsmakers, onderwijs en gezondheids authoriteiten en specialisten. Je schrikt je wild als je leest wat erin staat. Enkele voorbeelden:

WHO_seksualisering_kinderen_0-4_jaar

Kinderen in groep 1 dienen dus volgens de WHO geconfronteerd te worden met het ontdekken van je eigen geslachtsdelen. In de leeftijdscategorie van 9 tot 12 jaar wordt al gesproken over de eerste seksuele ervaring, gender oriŽntatie, acceptatie en begrijpen van seksuele diversiteit en seksuale oriŽntatie. Hieronder enkele voorbeelden:

WHO_seksualisering_kinderen_9-12_jaar

WHO_seksualisering_kinderen_9-12_jaar_b

En tot slot enkele voorbeelden in de leeftijdscategorie van 12 tot 15 jaar, waarbij genieten van seksualiteit op een respectvolle manier en ook de coming out van homoseksualiteit aan bod komt:

WHO_seksualisering_kinderen_12-15_jaar

Er vindt een algehele woke-indoctrinatie plaats waarbij de hele LHBGTQIA+ enz.... aan bod komt en waarbij zelfs de NOS de jeugd op het spoor zet om zelf te beginnen met het slikken van hormonen preparaten, en hoe je hier illegaal aan kunt komen. Nu hoor je niets van de NPO-D66-ombudsvrouw, die alleen de pijlen op omroep Ongehoord Nederland richt.

Dit alles wordt dus doelbewust over de jeugd in Nederland uitgegoten, want de Rutger Stichting doet exact wat in dit WHO document staat opgetekend. Kinderen worden geseksualiseerd. Dat er man en vrouw zijn en dat het geslacht bij geboorte is bepaald wordt als achterhaald beschouwd. Je geslacht is ondergeschikt aan wie je voelt dat je bent. Vandaar al die transities op dit moment met hormoonpreparaten en geslachtsveranderende operaties. Mensen die zich man noch vrouw voelen, maar ook travestie en drag-queens. Er schijnen wel 70 verschillende gender oriŽntaties te zijn. Het is gewoon onvoorstelbaar wat er allemaal gaande is op dit moment en wat gesupport wordt vanuit de VN/WHO en aangesloten regeringen zoals de onze. Ook koningin Maxima vindt het allemaal normaal wat er gebeurt, en bezocht als eerste tijdens een recent bezoek in San Francisco de LHBGTQIA+ gemeenschap met homo's, travestieten, dragqueens en andere woke-figuren.

Minister Wiersma wil ook kinderen op jonge leeftijd seksuele diversiteit bijbrengen zegt hij in een interruptiedebatje met Roelof Bisschop (SGP). Deze minister vindt twee moeders en twee vaders ook gewoon normaal. Om te voorkomen dat dit niet thuis wordt verteld moet het op school verteld worden. Gelukkig pleit de SGP-er nog voor een mogelijke intrekking van de subsidie, maar het klinkt allemaal zo lief. Vooral die woke-minister niet voor zijn hoofd stoten vanwege de goddeloze wetgeving in ons land. Wat hij ook zou moeten doen is pleiten voor een onderzoek van het Openbaar Ministerie naar deze strafbare feiten van de Rutger Stichting en het per direct opdoeken ervan. Dit hele gedoe is al jaren aan de gang, en nu de FvD zich ermee gaat bemoeien laten ze hen de kastanjes uit het vuur halen. Ook zou de SGP moeten pleiten voor het verlaten van de duivelse organisaties als VN, WHO en ook de EU. Dat wordt echter nagelaten. Ze participeren er gewoon in.

Nederland levert zich helemaal over aan de VN en de WHO met het WHO-pandemieverdrag. In wezen verandert het nieuwe WHO-pandemieverdrag de hele wereld in een medische politiestaat in Chinese stijl, waar soevereine naties, staten en individuen zelf geen enkel erkend recht op vrijheid van gezondheid hebben. De WHO dicteert en Nederland volgt. Ze doen het al op het gebied van seksuele vorming, wat niet anders is dan geestelijke verkrachting. De kinderen worden geofferd op het altaar van de Moloch op seksueel gebied, maar ook op het gebied van abortus door ze te vermoorden in de moederschoot.

Moloch

De Nederlands regering noemt dat allemaal verworven rechten en Europese normen en waarden. Ook bij de oorlog in OekraÔne komet het veelvuldig voorbij dat het onze oorlog is en dat we daarbij onze normen en waarden verdedigen, omdat die door de Russische inval gevaar zouden dreigen te lopen. Rutte laat zelfs de mogelijkheid open dat Poetin meer wil dan alleen OekraÔne, en dat hij het oude Sovjet-rijk wil herstellen. Rutte is gewoon compleet gestoord en roept maar wat. Het zijn allemaal stuiptrekkingen voorafgaand aan de totale ineenstorting van de Westerse 'beschaving'. Net als bij de val van de Romeinse 'beschaving' die onder andere door moreel verval tenonder is gegaan, zal het ook met die perverse Westerse 'beschaving' gaan. Sodom en Gomorra zijn verwoest, en zo zal het ook gaan met aardse rijken die de maat der zonde hebben volgezondigd. Onder land en volk, kerk en staat liggen de leidsels erop. In Jeremia 8:6 lezen we: "Ik heb geluisterd en toegehoord, zij spreken dat niet recht is, er is niemand, die berouw heeft over zijn boosheid, zeggende: Wat heb ik gedaan? Een ieder keert zich om in zijn loop, gelijk een onbesuisd paard in den strijd."

M.G. van der Hoeven

25 maart 2023