List en bedrog van Rutte en De Jonge ontmaskerd door de FvD

Deze week was er op woensdag 14 juli 2021 een coronadebat in de Ridderzaal (de Tweede Kamer wordt onderworpen aan groot onderhoud). In dat debat heeft Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FvD) minister-president Rutte wederom ontmaskerd als een leugenaar en de hele aanpak van het kabinet bestempeld als list en bedrog, en terecht. Het is iets waar je de SGP nooit en te nimmer over hoort. Bijna de hele Tweede Kamer, op FvD en in mindere mate BVNL en BBB na, begrijpen totaal niet waar het over gaat, of ze willen het niet begrijpen.

Recentelijk zei minister-president Rutte tegen Tweede Kamerlid Wybren van Haga (BVNL) dat hij blij was met het huidige selectiebeleid bij de VVD voor Tweede Kamerleden. Dat was een sneer naar Van Haga om hem te diskwalificeren en als ongeschikt te framen. De waarheid is dat het enige selectiecriterium bij de VVD is dat je ja-knikt. Rutte heeft ook allemaal ja-knikkers om zich heen verzameld. Bij andere kartelpartijen als CDA, D66, CU, PvdA, Groenlinks is dat al niet anders. Je ziet het aan Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt die een functie elders in het vooruitzicht kreeg, en dat was een functie buiten het Binnenhof.

Als je niet meegaat in het narratief van de overheid, waarbij list en bedrog met betrekking tot het coronavirus hoogtij viert, dan wordt je geframed als complotdenker. Men gaat geeneens inhoudelijk in op argumenten (kan ook niet als je de leugen in stand houdt). De SGP heeft recentelijk voor de grove leugen gestemd om het coronavirus als categorie-A virus te bestempelen, in hetzelfde rijtje als het zeer dodelijke ebolavirus. Het geeft de overheid een vrijbrief om de bevolking te manipuleren, censuur te bevorderen, medische apartheid in te voeren en allerlei andere beperkingen op te leggen aan niet-gevaccineeerden. Dat laatste zien we nu massaal om zich heen grijpen in diverse EU-landen, en het zal ook in Nederland gaan gebeuren. Of de bevolking moet het doorkrijgen dat ze wordt bedrogen tot op het bot. Steeds meer komt openbaar dat de zogeheten complottheoriŽn gewoon uitkomen en gebaseerd zijn op feiten, en niet op verzinsels. Het hele beleid wordt zogenaamd gebruikt om de volksgezondheid te bevorderen, maar is een uitvloeisel van plannen die zijn bedacht, o.a. om de bevolking digitaal onder controle te krijgen.

Kijk eens naar de volgende video's waarbij Gideon van Meijeren acte de presence geeft. De eerste gaat over zijn voordracht dat alle 'complottheoriŽn' over corona uitkomen. De tweede video gaat over medische discriminatie, wat door de VVD (en andere partijen) niet wordt afgewezen. De derde video gaat over de ontmaskering van Rutte m.b.t. het boek 'Covid-19: The Great Reset' van Klaus Schwab. Het eerste antwoord van Rutte op de vraag of hij het boek kent is een leugen en de laatste opmerking van Rutte dat Schwab alle Tweede Kamerdebatten op de voet volgt is ook een leugen.

Hieronder de brief van Mark Rutte aan Klaus Schwab, waarbij Rutte afsluit dat het, door hem niet gelezen, boek 'Covid-19: The Great Reset' een hoopvolle analyse voor een betere toekomst bevat.

20201126_brief_Rutte_aan_Schwab

Een ander boek van Klaus Schwab had Rutte wel gelezen. Dat ging over de vierde industriŽle revolutie. Dat boek beschrijft o.a. de samensmelting van mensen en internet, ofwel het trans humanisme (internet of bodies). De visie van Klaus Schwab is verder een neo-communistische boodschap zonder bezit. Het is een technocratische dictatuur die Schwab voorstaat. In de volgende video vertelt Gideon van Meijeren meer over het boek van Klaus Schwab en zijn World Economic Forum:

Tot slot nog even wat foto's van minister Hugo de Jonge tijdens het betoog van Gideon van Meijeren:

20210714_Hugo_1 20210714_Hugo_2

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden.

Tot slot. Dit artikel is geen pleidooi om lid te worden van FvD of erop te stemmen, want dat is een christen niet mogelijk. Dat geldt overigens voor elke politieke partij, ook de SGP. Dat doet niets af aan het feit dat de Tweede Kamerleden van de FvD nog een sprekend geweten hebben als het gaat om het ontmaskeren van de leugen en de waarheid naar voren te brengen van het grotere plaatje wat er aan de hand is, en daarmee handelen ze conform het principe dat de kinderen dezer wereld voorzichtiger zijn dan de kinderen des lichts in hun geslacht (Lukas 16:8).

M.G. van der Hoeven

16 juli 2021