Vaccinatieschade wordt gelabeld als Marburg virus (Kieran Morrissey)

Video (Nederlands ondertiteld) van Kieran Morrissey over het Covid-19 en het Marburg virus:

Achtergrond informatie kunt u vinden op de volgende website (Engelstalig):

https://www.lewrockwell.com/2021/09/no_author/a-possible-marburg-rivax-final-solution/

Of te downloaden via de volgende link:

A possible Marburg-RiVax final solution.

Hieronder volgt de Nederlandse vertaling van het artikel op de betreffende website:

Hoewel het nu lijkt uit de propaganda van de Mainstream Media en de versoepeling van sommige van de draconische vrijheidsbeperkingen, dat de oorlog tegen de COVID pandemie gewonnen wordt, geloof ik echter dat dit een list is, een versterking deel van een grotere PSYCOPS om een aan de gang zijnde Eugenetische agenda te voltooien. Kenmerken van de COVID-19 pandemie zijn zeer verontrustend als volgt:

Tijdens mijn onderzoek naar de valse beweringen van oversterfte ten gevolge van COVID-19 en de pseudo-wetenschap die dit ondersteunt, ben ik gestuit op enkele zeer verontrustende ontwikkelingen die ik zal samenvatten omdat ik ze zo dringend onder de aandacht van het publiek wil brengen: Het verzinsel van de COVID-19 pandemie en de klaarblijkelijke mislukking ervan doet mij geloven dat er een tweede fase of definitieve oplossing voorhanden is om het publiek te verrassen terwijl het nog niet op zijn hoede is. De symptomen van hemorragische koorts kunnen gemakkelijk worden verhoogd en zichtbaarder worden gemaakt door COVID-boosterinjecties te forceren bij kwetsbare, door COVID-injectie gewonde patiŽnten, die nu gevangenen zijn in ziekenhuizen en verpleeghuizen, plus het injecteren van kinderen. De hemorragische koortssymptomen zouden zich voordoen als een enorme Marburg-pandemie en zouden kunnen worden bevestigd met de nieuwe Marburg PCR-test, die een massahysterie veroorzaakt zoals de wereld nog nooit heeft gezien. RiVax zou snel kunnen worden toegediend met behulp van de bestaande COVID-injectie-infrastructuur en het publiek zou gemakkelijk kunnen worden overtuigd het te nemen met behulp van PSYCOPS op de mainstream media. De giftige ricine in de RiVax zou miljarden mensen zeer snel en doeltreffend doden voordat zij zouden beseffen wat er aan de hand was, aangezien de sterfgevallen op basis van de symptomen zouden worden toegeschreven aan Marburg hemorragische koorts. Mensen die de RiVax weigerden, zouden als asymptomatische verspreiders kunnen worden bestempeld en in kampen kunnen worden geplaatst, zoals ze in AustraliŽ doen, waar beweerd wordt dat het om een beschermingsmaatregel tegen COVID gaat.

Als u mijn vorige twee COVID-artikelen hebt gelezen, zult u hebben gezien dat ik deze reis begin 2020 ben begonnen als een persoon die aarzelde over vaccins. Als gevolg van mijn recente studie van Virologie en Immunologie in een poging om het SARS-CoV-2 virus te begrijpen, is mijn eerdere geloof in de theorieŽn die door de officiŽle wetenschap en geneeskunde worden gepredikt, volledig op zijn kop gezet.

Ik begrijp nu dat Louis Pasture in de jaren 1850 zijn ziektekiemtheorie bedacht door te stellen dat onzichtbare micro-organismen, bekend als ziekteverwekkers of "kiemen", tot ziekte leiden. Pastures ideeŽn over virussen waren gebaseerd op soortgelijke theorieŽn uit het oude Griekenland en Rome, meer als een religie of cultus in ontwikkeling dan als een echte wetenschappelijke ontdekking.

Ik geloof nu dat de theorie die ontwikkeld is door Antoine Bechamp (de bittere rivaal van Pasteur), de Terreintheorie, die stelt dat micro-organismen (kiemen) zich voeden met het giftige materiaal dat zij in het zieke organisme vinden en het klaarmaken voor uitscheiding, veel meer lijkt op de natuurlijke immuunrespons waarvan wij weten dat die waar is. De Terreintheorie is echter actief geblokkeerd omdat Big Pharma vanwege haar enorme winstgevendheid de voorkeur geeft aan de Kiemtheorie.

De praktijk van Variolatie dateert uit de 16e eeuw in China en is de voorloper van het eerste vaccin dat in 1796 voor pokken werd uitgevonden door de Engelse arts Edward Jenner. Ik heb ontdekt dat het wijdverbreide gebruik van vaccins veel meer mensen heeft gedood dan er zijn gered.

John D. Rockefeller, een boekhouder die fortuin maakte in de oliehandel, was de eerste filantroop en zijn stichtingen waren de wegbereiders van ontwikkelingen in het medisch onderzoek. Het Rockefeller Instituut voor Medisch Onderzoek, opgericht in 1901, stond aan de spits van het onderzoek in de virologie en hoofdonderzoeker Louis O. Kunkel had de biologie en pathologie van de mozaÔekvirusziekten onderzocht. Vanaf 1930 gaf de Rockefeller Stichting financiŽle steun aan het Kaiser Wilhelm Instituut voor Antropologie, Menselijke Erfelijkheid en Eugenetica, dat later de inspiratiebron werd en eugenetische experimenten uitvoerde in het Derde Rijk. Het Rockefeller imperium bezit, samen met de Chase Manhattan Bank (nu JP Morgan Chase), meer dan de helft van de farmaceutische belangen in de Verenigde Staten vandaag de dag. Geen enkele alternatieve benadering van de Kiemtheorie in virologie, immunologie of geneeskunde, inclusief het toenemende gebruik van vaccins, is mogelijk geweest door de indoctrinatie van de wetenschappen door de machtigste en rijkste industrie ter wereld. Het bankwezen en Big Pharma die nu de heersende media en alle medische en wetenschappelijke instellingen controleren.

Doe alstublieft snel uw eigen onderzoek, gebruik uw kritisch denkvermogen en laat ons ons verenigen om deze waanzin te stoppen. Ik denk dat de definitieve oplossing van Marburg-RiVax plotseling kan worden ingezet terwijl we ons ontspannen na het ergste van COVID en afgeleid worden door de nu dagelijkse onthullingen in de Mainstream Media over de fraude van de regering en het wanbeleid op het gebied van de volksgezondheid die de COVID-noodtoestand hebben veroorzaakt.

Niet alleen zouden hemorragische koortssymptomen kunnen worden veroorzaakt door de momenteel gebruikte COVID-gentherapie-injecties, maar de gezondheidsdiensten dringen verwoed aan op het HPV-vaccin voor meisjes en jongens. Dit vaccin en zelfs het MMR-vaccin zouden opzettelijk besmet kunnen zijn met nanodeeltjes van grafeenoxide of andere hulpstoffen die klonters en bloedingen veroorzaken, de hemorragische koortssymptomen van Marburg.

We moeten onmiddellijk alle vaccinaties stopzetten en alle voorraden vaccins en de farmaceutische fabrieken die ze maken, vernietigen.

Referenties:

GAVI
Marburg Virus
genesigģ
RiVaxģ Animal Rule
Shareholders
Asymptomatic Infection of Marburg Virus
Germ Theory of Disease
Antoine Bechamp
Terrain Theory
Vaccine
John D. Rockefeller
The Rockefeller Institute for Medical Research - The Rockefeller empire

M.G. van der Hoeven

20 oktober 2021