Het nieuwe geldsysteem en het vaccinatiepaspoort (datapaspoort) en de bijbehorende corona-dictatuur

De video en de inleidende tekst is overgenomen van de website stichting vaccinvrij.

Wat hebben een nieuw geldsysteem en het vaccinatiepaspoort met elkaar te maken? Alles, zo betoogt Melissa Ciummei, een onafhankelijk financieel investeerder. Het vaccinatiepaspoort zal leiden naar een toekomst waarin vrijheid niet meer bestaat. Het is een valstrik waar we niet in moeten trappen. Glashelder zet ze uiteen waarom het vaccinatiepaspoort niets met gezondheid te maken heeft. Ze legt uit wat er achter de druk zit om ons te laten vaccineren, en waarom men ook kinderen wil vaccineren. De oplossing is er ook Ė zowel voor het behouden van ons geld als onze gezondheid. Maar dan dienen we wel massaal mee te doen. Deze video was binnen een paar dagen verdwenen van YouTube. Dat zegt over het algemeen dat het om belangrijke informatie gaatÖ

COMMENTAAR

Burgerlijke ongehoorzaamheid noodzakelijk
Ook van deze mevrouw geldt: "de kinderen dezer wereld zijn voorzichtiger dan de kinderen des lichts in hun geslacht, Lukas 16:8". Het Refodom houdt al de globalistische organisaties als het World Economic Forum (WEF), de Verenigde Naties (VN) met de Sustainable Development Goals, de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) met de corrupte en leugenachtige Tedros aan het hoofd, de zogenaamde weldoeners als Bill Gates en George Soros de handen boven het hoofd, bijvoorbeeld met artikelen in het RD van de hand van ds. Zondag (GG). Ze zijn horende doof en ziende blind over wat er gaande is in de maatschappij. Nu weer spreekt men van een algehele lockdown vanwege het de Omikron variant van het coronavirus. Terwijl de ontdekkers in Zuid-Afrika zeggen dat paniek niet nodig is, maken ze er in ons land en andere landen wel een panieksituatie van. Men brengt iedereen weer in de angststand, en dan zal men vervolgens met de oplossing komen: verplichte vaccinatie en 2G voor toegang. Het is elke keer hetzelfde refrein. Je creŽert een probleem en biedt vervolgens een oplossing. Stapje voor stapje worden we een social credit system ingerommeld. Hier past maar ťťn oplossing zoals Gods Woord ons onderwijst: Gode meer te gehoorzamen dan de mensen dus ook de overheid (Handelingen 5:29) en deze ontwikkelingen met burgerlijke ongehoorzaamheid tegengaan. Verwerpen en niet uitvoeren.

Dat betekent dat iedereen moet stoppen met die coronatesten, want dat houdt het hele circus in stand. Geen mRNA-gifspuit nemen, en ook niet meegaan om de kinderen met die gifinjecties te injecteren. Het is schandalig dat de kinderen door Rutte tijdens de laatste persconferentie zijn weggezet als zondebokken, want ze vormen een gevaar voor oma en opa. Deze overheid bestaat uit een stel criminelen die nietsontziend bezig zijn met het uitrollen van een nieuw financieel systeem en een nieuw controle systeem. Dat er daarbij door de enorme bijwerkingen doden vallen interesseert ze niets, want ze bagatelliseren het totaal in de regering, in de politiek, bij het OMT en bij het Lareb. Het zal en moet gebeuren dat iedereen gevaccineerd wordt. Goedschiks of kwaadschiks. Kwaadschiks is men al bezig in bijvoorbeeld Oostenrijk. Daar krijg je vanaf februari een boete van Ä 3600 of een gevangenisstraf als je niet meegaat met het medische experiment. Op interne documenten van Pfizer staat dat ťťn van de bijwerkingen is dat je sterft na het innemen van deze mRNA-spuit, maar bij de overheid, de EMA, de GGD zegt men dat de bijwerkingen milde klachten zijn: wat pijn op de prikplek, wat hoofdpijn enz... Het andere verhaal wordt niet verteld (wat wel zou moeten via informed consent conform de Neurenbergcode). Ik heb daar eerder over geschreven.

Het OMT is totaal incompetent, zoals ook de Cardio-Anaesthesioloog Robert Verschuren aangeeft in het volgende bericht:

Robert_V_omicron_hysterie_in_NL

Belangenverstrengelingen van de elite maakt besluiten ongeldig
Dat OMT moet de laan uitgestuurd worden. Het zijn voor een groot deel gasten die andere belangen hebben. We noemen dat belangenverstrengeling. Ook een Ab Osterhaus (geen OMT lid) heeft gewoon allemaal financiŽle belangen in de big pharma. Ab Osterhaus werd nog niet zo lang geleden door het RD op een voetstuk geplaatst met een mega groot artikel. Geen enkele vraag over zijn optreden tijdens de Mexicaanse Griep (2009). Belangenverstrengeling had Osterhaus al ten tijde van de Mexicaanse Griep (toen Ab Klink minister was). Ab Klink bestelde 34 miljoen vaccins die allemaal de prullenbak in konden. Ab Osterhaus trok de whisky fles open om te toasten op deze order. Snappen ze nu nog niet hoe het allemaal werkt? Zijn al die beleidsmakers, media als RD, zo stekeblind? Ook het RIVM met zijn modellen (elke keer benadrukt Rutte dat we de beste modelleurs hebben). Al die modellen zijn nog nooit uitgekomen. Net als die leugenaar modelleur Neil Ferguson in Engeland, die rampscenarioís voorspelde met zijn modellen.

Criminelen zijn het. En daar hangt de politiek de oren naar. In Nederland, maar ook overal. Nu weer de Omikron variant. Degenen die het in Zuid-Afrika onderzocht hebben zeggen dat we niet zo hysterisch moeten doen. En wat doen we hier. We gaan weer in de totale paniekstand met het OMT voorop. Ze moeten daar eens mee ophouden. Virussen muteren continue. Dat is het kenmerkende van griepvirussen. Mensen halen elk jaar hun griepspuit, die niet helpt. Alleen lijkt de coronaspuit nog veel vaker gehaald te moeten worden. Weet u waarom? Omdat met die nieuwe mRNA techniek het menselijk immuunsysteem kapot gemaakt wordt. Onderzoek maar eens wat Geert vanden Bossche (hij was jarenlang zelfs betrokken bij de Bill & Melinda Gates Foundation, en bij GAVI) nu naar buiten brengt, waarbij hij waarschuwt tegen deze injecties. Recentelijk heb ik de persconferentie van Geert vanden Bossche in een artikel opgenomen. Het wordt allemaal in de kiem gesmoord, want er is maar ťťn narratief en dat is dat de vaccins (lees gifspuiten) positief zijn. Als je op je schreden terug moet komen dan lijdt je als politicus gezichtsverlies. En dat is het laatste wat men wil. Gezichtsverlies leiden. Zeggen dat je fout zat. Wat zal de volgende variant worden? Omikron is de vijftiende letter uit het Griekse alfabet. De volgende wordt wellicht Pi.

Die belangenverstrengeling geldt ook voor Ursula von der Leyen die als EU-voorzitter niet onpartijdig is. Haar man zit in de big pharma en heeft direct belang bij uitspraken van haar, als: We moeten iedereen gaan vaccineren middels een vaccinatieplicht. Ze wil dat hierover gesproken gaat worden want er zijn 150 miljoen verstandige mensen in de EU die zich niet hebben laten vaccineren. En dat kan niet, want iedereen moet in het nieuwe financiŽle systeem worden opgenomen. Het gaat niet om de volksgezondheid maar om een financiŽle reset waarbij het Midden- en kleinbedrijf (MKB) moet verdwijen, vele banen straks overbodig zijn door kunstmatige intelligentie en 3D-technologie, thuis komen te zitten, en een basisinkomen krijgen voor minimaal levensonderhoud. Je bezit dan niets meer, maar volgens Klaus Schwab van het WEF bezit je dan niets en bent toch gelukkig. Alleen de wereldelite is stinkend rijk en zet alles naar zijn hand. Bill Gates is een zogenaamde weldoener (dan zou je verwachten dat hij als zijn geld zou inzetten om armoede tegen te gaan, maar in plaats daarvan zet hij in op injecties en controle van mensen.

Corona (Omikron) chaos uitgebeeld in 19 seconden
Tijdens de persconferentie van zaterdag 18 december 2022 wordt eens een interessante vraag gesteld, en het antwoord van Jaap van Dissel: we weten het niet. Kijk eens naar de volgende video waarbij de corona (Omikron) chaos goed wordt weergegeven:

20211218_we_weten_niet_veel_over_Omikron_maar_neem_toch_de_booster

Luister eens goed wat de GGD Drenthe te zeggen heeft op vragen van een man uit Assen:

Het gedram van Hugo de Jonge
En dan nog eens al dat gedram van Hugo de Jonge: "We weten waar de ongevaccineerden wonen", of "Je vrijheid om geen vaccin te nemen, daar leg ik met niet bij neer". Dat zei hij tijdens de laatste persco en dan ook nog op een rauwe toon. Je hebt altijd de vrijheid gehad om te kiezen, alleen als je een andere keuze maakt dan wordt men kwaad. Dat heeft niets met vrijheid te maken. Als je geen onderdeel wil zijn van een medisch experiment met die mRNA injecties, dan wordt je gewoon weggezet als een wappie, corona-ontkenner of wat al niet meer. Daar doet Hugo de Jonge vol aan mee. Het is een grove schande. En zo'n man wordt gewoon bedankt voor zijn inzet door de meeste politieke partijen. Chris Stoffer van de SGP wenste de minister "de kracht van rust" toe, want dat heb je natuurlijk wel nodig na zoveel inzet de afgelopen 2 jaar. Ook uitspraken als "van deur tot deur en van arm tot arm" van Hugo de Jonge is een wereld wijd afgestemde actie. Overal roepen ze hetzelfde. Of dit nu Build Back Better is of deze uitspraak. De bewijzen zijn er. Dus is er sprake van wereldwijde aansturing om dit te zeggen. Ook de media zijn totaal corrupt en stellen bijvoorbeeld tijdens perscoís geen enkele kritische vraag. Ze doen er meestal nog een schepje bovenop. Geen enkele kritische vraag vanuit de media tijdens personferenties, ook niet van RD-journalist Addy de Jong, over de gigantische oversterfte sinds we zijn gaan injecteren met die mRNA rommel. Overal lees je berichten op sociale media, maar het Lareb, het RIVM, en de overheid/politiek bagatelliseert het volkomen. Dit gaat nog een staartje krijgen, dat verzeker ik u. Ook het flink aantal hartfalen, denk aan sporters op de velden (wat je voorheen nooit zag) of veel meer eenzijdige verkeersongevallen is hiervan een teken aan de wand. De regering en de meeste partijen die dit beleid ondersteunen zijn onverantwoordelijk bezig met de promotie en uitrol van deze gevaarlijke injecties. Ze zullen daar ooit verantwoording voor moeten afleggen. Is het niet voor een aardse rechtbank of tribunaal, dan is het wel voor de Rechter van hemel en aarde. Denk niet dat ze dit gaan ontlopen. En dat geldt voor elk mens.

De corona hysterie
Covid-19 heeft voor 99,5% van de bevolking geen of nauwelijks impact. Zeker niet voor de jeugd en de werkende bevolking (uitzonderingen daargelaten). Heeft men wel eens naar Diederik Gommers geluisterd in 2016 en 2018 met de griepgolven? De ziekenhuizen konden het niet meer aan, geplande operaties moesten uitgesteld worden, er lagen mensen op de ICís die je er niet zou verwachten enz.. En toen hadden we nog veel meer IC-capaciteit en was de uitstroom van zorgpersoneel minder. En dan nu allemaal moord en brand schreeuwen? Griep is uit de statistiek verdwenen en heet nu corona. Het is een complete hysterie wat er gaande is. Het wordt allemaal een crisis genoemd. Is men bekend met de vergrijzing in Nederland? Begrijpt men dat dit meer zorgcapaciteit vraagt? Begrijpt men dan dat er meer IC-capaciteit nodig is? Consequent is er de afgelopen twee jaar niets tot nauwelijks aan gedaan. De afgelopen jaren is de zorg uitgekleed, ziekenhuizen gesloten, de regeldruk is gigantisch, de uitval van zorgpersoneel is gigantisch, de uitstroom van zorgpersoneel is gigantisch (door eigen besluit, maar ook door ontslag). Weliswaar liggen mensen gemiddeld minder lang in een ziekenhuisbed. Het gaat echter om het grote plaatje. De zorg is een speelbal geworden van managers en verzekeraars. Het aandeel managers en ander personeel in de zorg is alleen maar toegenomen. Tijdens de coronatijd is er vorig jaar in Ahoy en Mexx zorgopvang ingericht. Het is nooit gebruikt en allemaal weer afgebroken. Al die tientallen miljarden die u nu gebruikt voor steun aan bedrijven had de politiek beter in de zorg kunnen steken. Het MKB ligt voor een groot deel aan het overheidsinfuus en hebben zich afhankelijk gemaakt van de overheid. Ook door steeds meer immigratie komt er ook nog eens een grotere druk op de zorg. Zeker voor die mensen die kansarm zijn, in de bijstand komen, slecht eten enz.... Dat zijn gewoon de feiten. De deur blijft echter wagenwijd openstaan voor gelukzoekers die hier niets te zoeken hebben.

Psychologische oorlogvoering naar de bevolking
Er vindt een massale psychologische oorlog plaats waarbij men continue angst creŽert. De meeste mensen (85% van de volwassenen die zich hebben laten injecteren) kunnen niet meer logisch nadenken en doen klakkeloos wat de overheid zegt en halen hun spuit en zometeen de boosterprik. Hier komt geen eind aan, terwijl 99,5% geen last heeft van Covid-19 en al die mutaties op het virus. Men is compleet gestoord geworden in politiek Den Haag, onder de bevolking en ook in de kerken. De kerken zijn holen van de duivel geworden en promoten zelfs deze experimentele injecties, doen net of de bijwerkingen met dodelijke afloop niet bestaan en gehoorzamen klakkeloos al de overheidsregels van mondkapjes, afstand houden, quarantaineplicht etc... De overheid investeert niet in de zorg, terwijl de vergrijzing alleen maar toeneemt. De IC-capaciteit is uitgehold en wordt niet uitgebreid, elke keer met het argument dat je niet zomaar IC-verpleegkundigen hebt. Dat verhaal kun je eindeloos blijven herhalen en dan gebeurt er niks.

In alle landen is men bezig met politieke muggenzifterij. De grote besluiten worden elders genomen (VN, WEF, Wereldbank, Rockefellers, Gates, Soros enz..) en de regering en de politiek zijn gewoon marionetten van deze globalistische organisaties. Kaag heeft zelf gezegd dat de SDGís van de VN de leidraad zijn. Dus er is sprake van een wereldregering (niks complot). Het WEF (Klaus Schwab) stelt dat de vierde industriŽle revolutie techniek mens en techniek moet gaan samensmelten. Het zal veranderen wie je bent, zegt Schwab. En ik ben ervan overtuigd dat die hele vaccinatieobsessie met de genetische mRNA-techniek hiervan onderdeel is (alleen zien de meesten dit niet omdat men als een struisvogel de kop in het zand steekt). De EU had in 2018 ook al een roadmap naar 2022(!) om een vaccination card in te voeren die gebruikt wordt voor reizen binnen de EU. En dat was voordat de zogenaamde pandemie werd uitgeroepen door leugenaar Tedros van de WHO met zijn doemscenario dat 3,4% zou sterven van de geÔnfecteerden. Het is allemaal uitvloeisel van Event 201 (einde 2019) waarbij een pandemie werd getest met (je raadt het nooit) het coronavirus. Hoe toevallig hŤ? Wel, vergeet het maar. Dat is niet toevallig maar allemaal gepland.

Er wordt willens en wetens naar een controle maatschappij heen gewerkt met een digitale identiteit en controle op alles wat je doet, waarbij digitaal mensen beperkingen kunnen worden opgelegd. We zien dat nu al met de QR-pas. Dat hele opgetuigde QR-systeem is gewoon een blijvertje, want waarom zou je dat Łberhaupt voor een korte tijd ontwikkelen? De mensen worden net zolang in de angst gehouden zodat ze hier helemaal aan gewend geraakt zijn. Vrijheid wordt voorwaardelijk gemaakt. Het social credit system zoals in China wordt stapje voor stapje uitgerold en er wordt een apartheid gecreŽerd als je hier niet aan mee doet.

De klimaat- en stikstof leugens
De overheid blijft maar geld lenen (lekker lage rente natuurlijk), maar dat gaat een keer goed fout. Sinds 1971 is de dollar losgekoppeld van het goud en is men ongebreideld geld gaan bijdrukken. Groeien door te lenen is het nieuwe devies geworden. Dat gaat in een huisgezin (micro-economie) natuurlijk een keer fout, maar dat gaat ook macro-economisch een keer goed fout. Ik vind het onbegrijpelijk dat hier in de politiek amper antennes voor zijn. Men heeft een klimaatcrisis gecreŽrd, een stikstofcrisis gecreŽerd (terwijl die in de landen om ons heen niet is). Klimaat is geen crisis maar een feit. Het is hoogmoed van de bovenste plank om te denken dat de mens een thermostaatknop kan bedenken om de temperatuur op aarde te beÔnvloeden. We kunnen dat prima binnen een gebouw, maar niet buiten een gebouw. Onderzoek op Antarctica met monsters van kilometers diep ijs hebben aangetoond dat er periodes zijn die elkaar opvolgen van warmer en kouder. We zien dat bij tijdperken waarbij geen industrie was en veel minder mensen, en ook na de eerdere industriŽle revoluties tot nu toe. De mens heeft daar totaal geen invloed op. Het hele CO2-verhaal is een door mensen (zoals Al Gore) bedacht sprookje. Daarmee ben ik niet tegen maatregelen om vervuiling tegen te gaan, denk aan luchtvervuiling in steden. Autoís die geen uitstoot uitstoten zijn dan een prima oplossing. Ook het stikstof gedoe is een door ambtenaren gecreŽerd probleem. Nederland stond ooit voor de helft onder water. Het hele westen is onttrokken aan de zee. Ook Flevoland is onttrokken aan de zee. De zee noemen we toch ook geen Natura 2000 gebied? En nu zijn het ineens Natura 2000 gebieden. Bizar. De hele natuur in Nederland bestaat uit parkjes. We hebben geen ongerepte natuur meer. Zie dat toch eens onder ogen. Andere natuur is niet per definitie verkeerd! We leven in Nederland met al 17,5 miljoen mensen op een postzegel. Nederland wordt steeds meer een grote stad, afgewisseld met buitengebied (parken, landbouw). Stop gewoon met dat stikstof gedoe. Overigens waait de meeste vervuiling gewoon vanuit het Ruhr gebied naar Nederland. Dus waar zijn we mee bezig. Sowieso zorgt nieuwe technologie al voor nul uitstoot door auto's of industrie. Dus als er al een probleem zou zijn, wordt dat vanzelf opgelost. Ga gewoon huizen bouwen en stop met die gecreŽerde stikstof gekte.

Banden met het World Economic Forum (WEF)
Men heeft er kennelijk belang bij om het probleem in stand te houden en om de transitie naar de nieuwe wereld overeenkomstig de vierde industriŽle revolutie en de great reset uit te rollen. De overheid liegt continue over de banden van de regering met het World Economic Forum. Recent is openbaar gekomen, na kamervragen van het FVD, dat die banden heel innig zijn. Zie de volgende antwoorden van de regering op kamervragen van het FVD:

20211215_antwoord_regering_op_kamervragen_FVD_over_het_WEF

Hieronder enkele brieven van het World Economic Forum, gericht aan minister Kaag (D66). Het gaat over de Great Reset van onze sociale en economische systemen. Ook andere ministers, zoals Hoekstra (CDA) hebben zulke brieven gehad. De werkelijke macht ligt niet in Nederland, maar bij externe globalistische organisaties zoals het WEF, maar ook de EU, de VN en de WHO. We worden in Nederland aan het lijntje gehouden, en de Tweede Kamer staat totaal buiten spel. Er wordt gewoon een show opgevoerd. Het is werkelijk een nep-parlement die totaal geen controle meer kan uitvoeren over het beleid. Er heeft gewoon een staatsgreep plaats gevonden.

20200701_Brief_WEF_met_uitnodiging_voor_minister_Kaag 20200810_Brief_WEF_met_uitnodiging_voor_minister_Kaag 20201022_Brief_WEF_met_uitnodiging_voor_minister_Kaag

Als Rutte over de banden van de Nederlands overheid met het WEF wordt bevraagd, dan zegt hij steevast dat het een organisatie is die overheden, bedrijfsleven, filantropen enz.. bij elkaar brengt waarbij ze over ontwikkelingen praten. Nu komt openbaar dat ze juridisch bindende overeenkomsten hebben afgesloten. Rutte loog ook toen Gideon van Meijeren (FVD) hem bevroeg over het boek 'Covid-19: The great reset' van Klaus Schwab (de oprichter van het WEF). Hij kende het boek niet, terwijl hij wel een bedankbrief voor de ontvangst van het boek persoonlijk had ondertekend, en Schwab nog complimenteerde met de inhoud. Ze spelen in de Tweede Kamer gewoon stommetje terwijl alles al bekokstoofd is. En al die leugenaars komen gewoon weg en daar werkt men mee samen. Baudet hield afgelopen week een speech naar aanleiding van het nieuwe regeerakkoord tussen VVD, D66, CDA en CU, waarbij hij aangaf een totaal andere visie te hebben. Het is als twee schepen die elkaar midden in de nacht passeren zonder elkaar op te merken. De SGP gaat weer de regering positief bejegenen en heeft het alleen over de financiele degelijkheid die Rutte toch zou moeten hanteren. De SGP is pro mRNA-injecties en is uitgespeeld. Het zijn handlangers geworden van een fascistische overheid. Ze zijn niet gereformeerd maar geraffineerd. Net als de CU en het CDA. Ze voeren de C in de partijnaam maar het zijn nep-christenen. Wilders sprak die woorden ooit uit tegen de heer Segers (CU). En het is de keiharde waarheid. De CU en het CDA werken gewoon mee aan de klimaathysterie, de stiktof hysterie en de coronahysterie.

Gode meer te gehoorzamen dan de mensen
Een waar christen, die van Christus is, hoeft niet te wanhopen. Maar we hebben wel de realiteit onder ogen te zien. Wij hebben te maken met de geopenbaarde wil van God, en niet met de verborgen wil van God. De verborgen dingen zijn voor den HEERE onzen God, maar de geopenbaarde zijn voor ons en voor onze kinderen tot in eeuwigheid, om te doen al de woorden dezer wet, Deuteronomium 29:29. Dat betekent dat de geesten beproefd moeten worden of ze uit God zijn (1 Johannes 4:1). Dat geldt ten aanzien van het geestelijke leven met de valse profeten, maar het geldt ook ten aanzien van het natuurlijke leven met overheidsbesluiten. We hebben Gode meer te gehoorzamen dan de mensen. Tegelijkertijd geldt ook dat de HEERE regeert en dat Hij Zijn raad volvoert. Ook dwars door dit hele gebeuren heen. We hebben als land en volk, kerk en staat God verlaten, ontheiligen de rustdag, en zien dat Zijn oordelen zich voltrekken over Nederland, en over andere landen. Het oordeel begint van het huis Gods. Er is geen opmerken meer, vandaar dat de kerken er het zwijgen toe doen. Ze zijn niet als een wachter op Sions muren om de bazuin aan de mond te zetten en te waarschuwen tegen de zonden maar ook voor de gevaren. Af en toe is er een enkele dominee die iets aanstipt over vaccinaties, maar men laat verder alles ongemoeid, zoals RD en SGP. Land, land, land, hoort des HEEREN woord!

M.G. van der Hoeven

20 december 2021