De ongeldigheid van de Corona PCR-test

Patrick Savalle is een onderzoeksjournalist die zich grondig verdiept heeft in de PCR-test die gebruikt wordt om een besmetting met COVID-19 (SARSCoV2) vast te stellen. Hieronder zijn eigen toelichting bij diverse video's die hij gemaakt heeft om eenvoudig uit te leggen wat er speelt bij de PCR-test:

Wereldwijd Corona-beleid is voor een groot deel gebaseerd op de PCR-test, waarmee SARSCoV2 infecties worden gemeten. De PCR-test is echter niet geschikt om virale infecties of zelfs maar de aanwezigheid van virussen te meten. Het belangrijkste bewijs voor het bestaan van een nieuw virus bestaat niet (fysieke isolatie van het virus en de bijbehorende elektronenmicroscoopfoto) en dat betekent ook dat de PCR-test nooit kan zijn gevalideerd tegen een geldige gouden standaard. Dat betekent ook dat de oorzaak van COVID-19 nog niet geldig is vastgesteld.

In deze video leg ik zo eenvoudig mogelijk uit wat de problemen met de PCR-test zijn. Naar mijn mening (ik ben geen viroloog) is de PCR-test fundamenteel ongeschikt om virusinfectie of viral-load te meten.

De conclusie moet zijn dat Corona-beleid niet is gebaseerd op realiteit.

Ik schrijf hier al over sinds 2007 omdat voor HIV exact hetzelfde geldt als voor SarsCoV2: waar is het bewijs?

Twee dagen geleden maakte ik deze video waarin ik uitleg waarom de PCR-test niet geschikt is voor het testen van SARS-CoV-2 infecties. Een lid van het OMT (Marion Koopmans) reageerde daarop met een tweet. En na wat heen-en-weer tweeten gaf ze me de paper waarin de PCR-test voor SARS-CoV-2 wordt gevalideerd. Ze is mede-auteur van de paper. Deze video is mijn reactie. De paper geeft geen geldige validatie en is bovendien slordig. De validatietest heeft een ontwerpfout. Marion heeft niet bewezen / gevalideerd dat de de SARS-CoV-2 test daadwerkelijk het virus detecteert EN NIET ANDERS. Dat is ook volkomen logisch want dat is onmogelijk met de PCR-test. Nog los van het feit of er voldoende replicerend virus in de cellen aanwezig is om überhaupt ziek van te worden.

Hoe meer mensen deze materie begrijpen, hoe minder makkelijk media, industrie en politiek ons kunnen blijven voorliegen. In deze video nemen we de basisprincipes van de virologie door, van het ontdekken van een nieuwe ziekte tot het uitvoeren van een PCR-test als diagnostisch tool. We zullen zien dat er erg veel, soms bijzonder onzekere, aannames worden gedaan om vast te stellen of iemand geïnfecteerd is. De PCR-test is nooit bedoeld als diagnostische test en is niet geschikt voor klinische toepassingen. Dat betekent dat je er geen virale infecties mee kunt vaststellen en dat is precies wat er nu wel gebeurt. Op basis van eenvoudig te controleren en begrijpen logica leg ik dat uit, zodat niemand zich meer in de maling hoeft te laten nemen door hoogleraren of journalisten die niet weten waar ze over praten of ons voorliegen.

Van uitleg van Koch's postulaten tot de constatering dat de PCR-methode een laboratorium tool is om de aanwezigheid van RNA in een gecontroleerde omgeving (laboratorium) vast te stellen, niet om in het veld diagnostische tests uit te voeren.

COMMENTAAR
Om dit soort informatie is Patrick Savalle van het zakelijke platform LinkedIn verbannen. De censuur wordt dus volop toegepast door bedrijven als Microsoft, want die zijn eigenaar van LinkedIn. Microsoft en andere grote bedrijven als Google werken nauw samen met de elite als Bill Gates (voormalig mede-eigenaar van Microsoft), maar ook met overheden, de WHO enz... Over dit soort informatie leest u niets in de Main Stream Media waar ook het RD onder valt. Misschien wat vage vlees nog vis verhalen. Maar dan heb je het wel gehad. Al die mensen die zich dus laten testen bij een kuchje, wat keelpijn, lichte koorts, wat hoofdpijn werken dus mee aan de coronahysterie en geven de overheid nog meer munitie om strengere maatregelen te nemen.

Lees eens het volgende bizarre verhaal over drie Engelse vrienden die vele malen positief getest bleven en in quarantaine moesten blijven (klik hier). Stel je laat je testen en de uitslag blijkt positief. Je moet dan twee weken in isolatie/quarantaine (en je huisgenoten!). Als je klachtenvrij bent kun je volgens het RIVM niemand meer besmetten en mag je weer naar buiten. Onduidelijk is of je dan weer een PCR-test moet ondergaan. Het zou zo maar kunnen dat je dan weer positief wordt getest en weer in quarantaine moet, net als die Engelse vrienden. U ziet wat een bizar gebeuren dit is. We doen dit toch ook niet met het influenzavirus of het rhinovirus? We zijn in Nederland compleet gek geworden met al die schijntesten en bijbehorende 'besmettingen'. Men heeft het maar over besmettingen maar een positieve uitslag van de PCR-test kun je niet 1 op 1 koppelen aan een besmetting, iets wat ze in de media wel doen. In de politiek begrijpt maar 1 persoon, Wybren van Haga, hoe het werkelijk zit. Premier Rutte en minister De Jonge geven ontwijkende antwoorden op vragen van Van Haga of maken hem belachelijk door hem in de complothoek te duwen. Ze doen maar, maar al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt haar wel.

M.G. van der Hoeven

3 oktober 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"