Het PCR-test bedrog om een zogenaamde pandemie te creŽren

De PCR-test, wie kent het niet? De staaf in je neus. De afgelopen jaren gebruikt om zogenaamde besmettingen vast te stellen en een pandemie te creeŽren en in stand te houden. De overheid heeft zich ontpopt als een criminele organisatie om crimineel beleid uit te voeren, zoals het opsluiten van bejaarden, het niet bij elkaar mogen komen, de anderhalve meter maatregel, het constant wassen van je handjes, de mondkapjes, het sluiten van bedrijven, scholen en kerken, de avondklok, het corona toegangsbewijs met de QR-code, het uitrollen van de gifspuiten via de GGD's enz....

Om al deze maatregelen in stand te houden werden de PCR-testen gebruikt. Het is al eerder op deze website aangegeven wat een enorm bedrog er heeft plaats gevonden, en wat voor gevolgen dat heeft gehad in de maatschappij. Mensen hebben zich ook laten bedriegen, want dit soort criminele maatregelen moeten totaal niet gehoorzaamd worden. Er was geen pandemie. Totaal verzonnen door die criminele Tedros van de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO), de criminele Bill & Melinda Gates foundation die de WHO financieert, de landen die het WHO-beleid klakkeloos uitvoeren. Tedros met zijn leugens over sterftecijfers van 3,4% wat in werkelijkheid rond de 0,2% lag (vergelijkbaar met een stevige griep). Het komt steeds meer openbaar, want de beerpunt gaat steeds verder open. Politiek (ook de SGP), media (ook het RD) en supranationale instanties proberen alles nog steeds onder het tapijt te vegen of te houden, maar dat gaat niet meer lukken. Steeds meer mensen zien de gevolgen om zich heen van de gifspuiten die in de armen van de bevolking zijn gezet, en die een domme bevolking (waaronder dominees, kerkenraden en het kerkvolk) ook heeft toegelaten, omdat er geen waar geloof is, want het ware geloof zegt NEE tegen al dat coronabedrog en zegt NEE tegen die gifspuiten. Bijna alle mensen hebben ook niet meer dan hun gezondheid, want dat is het allerbelangrijkste volgens hen. Dat de waarheid struikelt op de straten, ook wat dit betreft, deert de massa niet. Gelukkig zijn er meer mensen die het coronabedrog gaan inzien en die ook geconstateerd hebben dat, toen corona kennelijk zo toesloeg in 2020, de griep compleet uit de statistieken was verdwenen. De huidige oversterfte wil men ook met wiskundige trucs wegmoffelen, maar de absolute sterfte die sinds 2020 aanwezig is kunnen ze niet wegmoffelen. Daar hebben we eerder ook over geschreven.

De media was met niets anders bezig dan leugens verspreiden. Een belangrijk voorbeeld was wel het gebeuren in Noord-ItaliŽ waarbij een heleboel lijkkisten bij elkaar stonden en militaire voertuigen af en aan reden. Zie je wel wat een slachting er is aangericht onder de bevolking? De werkelijkheid was geheel anders. Italianen begraven hun dierbaren maar dat was verboden. Ze moesten gecremeerd worden. En aangezien er weinig crematoria waren was het een drukte van belang met het rijden van de lijkkisten naar een verzamelplaats. Dit voorbeeld kunnen we met tig andere voorbeelden uitbreiden. En de media? Die bieden dan excuses aan? Welnee. Gewoon vergeten en net doen of je neus bloedt.

Was er dan helemaal niets aan de hand? De ziekenhuizen lagen vol? Mensen hebben nu long-covid? Ik hoor al die vragen al op me afkomen. Zeker lagen er mensen in het ziekenhuis. In 2016 en 2018 lagen de ziekenhuizen ook bomvol door grieppatiŽnten. Dat gaf dokter Gommers toen ook al aan in de media. Alleen toen stonden er geen camera's te snorkelen in de ziekenhuizen om de schrik aan te jagen bij de mensen. Nu wel. Toen moesten verplegend personeel zich niet in allerlei pakken hijsen, nu wel. De media hebben ook een crimineel beleid uitgevoerd en samengespannen met de overheid. Toen waren er overigens nog meer IC-bedden, want Rutte en co hebben de afgelopen 12 jaar niets anders gedaan dan het aantal IC-bedden omlaag brengen. Het is gehalveerd, en dat terwijl de bevolking meer is vergrijsd. Je zou verwachten dat het aantal IC-bedden dan wordt opgevoerd. Maar nee, kennelijk hoopt men dat meer ouderen voor euthanasie kiezen zodat die bedden niet nodig zijn. En long-covid? Laten we het gewoon maar de gevolgen van griep noemen. De griep is ook niet zo onschuldig als vaak wordt gedacht. Ook het verband tussen de gifspuitjes en de gezondheid van mensen moet eens goed onderzocht worden (bijvoorbeeld veel neurotische schade, myocarditis, ernstige menstruatieklachten, sterfte) maar dat wil de overheid niet faciliteren. Ook dat wordt angstvallig tegengehouden. We weten wel waarom. Dan komen al die beleidsmakers aan de schandpaal. In de Tweede Kamer is het alleen Pepijn van Houwelingen (FvD) die continue aandacht vraagt voor dit onderwerp. De zo door het refodom bejubelde SGP laat het volkomen afweten, ze hebben die gifspuiten zelf ook positief beoordeeld.

Terugkomend op de PCR-test. Laten we eens kijken naar wat de uitvinder van deze test, Kary Mullis, hierover te zeggen heeft. Het staat gelukkig vast op beeld, want hij kan het zelf niet meer vertellen omdat hij niet meer leeft.

Al is de leugen nog zo snel, de waaarheid achterhaalt haar wel.

M.G. van der Hoeven

25 januari 2024