Huisarts Rob Elens wordt tegengewerkt door de Nederlandse overheid

Cafť Weltschmerz (12 mei 2020). Hieronder een gesprek met huisarts Rob Elens die met succes een middel toepaste bij patienten met COVID-19. Echter is het door de overheid verboden om hiermee door te gaan.

PatiŽnten met vroege corona verschijnselen kunnen makkelijk herstellen. Je moet er wel vroeg bij zijn.

Huisarts Rob Elens uit het Limburgse Meijel is de man die het geneesmiddel Hydroxychloroquine in een combinatietherapie met zink en antibiotica met succes toepaste op een 10tal patiŽnten. Hoewel het middel (een bekend anti-malaria middel) door meerdere onderzoekslaboratoria is getest werd het Elens door de inspectie verboden het voor te schrijven. Hij protesteerde en geeft hier zijn visie.

Waarom negeert de overheid dit?
Het gaat erom dat voorkomen wordt dat mensen met covid-19 in de tweede fase komen en naar het ziekenhuis moeten. Dat is de missie van deze huisarts. En hij heeft hiermee succes. Waarom moet deze huisarts hiermee stoppen? Een vaccin is niet nodig.

Advies van deze huisarts aan het OMT (Outbreak Management Team):

1. De mensen zo vroeg mogelijk behandelen met de therapie van Zelenko.
2. Iedereen die bang is voor een infectie preventief dit middel laten nemen.
3. Stoppen met de 1,5m samenleving (waarvan acte).
4. Het mondkapje in de zak houden voor het geval mensen dicht op elkaar zitten.

Teken de petitie 'Start landelijke behandeling tegen coronavirus met hydrochloroquine, zink of azitromycine' op www.petities.nl (klik hier).

De overheid haalt ons pas uit de 1,5m samenleving als er een vaccin is. Dat is diverse keren door minister-president Rutte en minister De Jonge gezegd. Niemand slaat hier op aan! Bizar gewoon.

Bill Gates wil dat iedereen gevaccineerd wordt want anders kun je niet terug naar normaal. Het kabinet roept hetzelfde: totdat er een vaccin is. De bedoeling is dan natuurlijk wel dat iedereen het vaccin gebruikt, en niet dat het vaccin op de plank ligt. Nu al schreeuwt men moord en brand als de vaccinatiegraad onder de 95% (uitgangspunt WHO) komt. Dan gaat men het hebben over mogelijke vaccinatiedwang. Dus het betekent gewoon dat iedereen gevaccineerd moet worden. Het moet uitgesloten worden dat vaccinatie nodig is om normaal te kunnen leven en werken. Hierover heb ik Tweede Kamerlid W.R. van Haga benaderd, die mijn zorgen deelt. Hij gaat dit onderzoeken gaf hij aan.

Overigens beseft men niet dat vaccinatie tegen mutatievirussen al helemaal zinloos is. Waarom was er dan een oversterfte van 9500 personen bij de griepgolf in 2017-2018? Er is toch een griepvaccin? Zoveel sterfgevallen hebben we nu nog niet eens met COVID-19, en het echte aantal sterfgevallen van personen aan COVID-19 (zonder onderliggende ziekten) is erg laag. Dat staat gewoon in de RIVM informatie (https://www.rivm.nl/sites/default/files/2020-05/COVID-19_WebSite_rapport_20200512_1143.pdf) wat we al eerder in een artikel hebben gepubliceerd. Waarom ik daarover nooit wat hoor vanuit de Tweede Kamer (of ik moet wat gemist hebben) is mij een raadsel. Maar goed, de epidemiologen zijn de bevolking alweer angst aan het aanpraten, want de tweede golf komt eraan. Het lijkt wel alsof de mensen net zolang in de angststand gezet moeten worden dat als het vaccin er is (meestal duurt dat 10 jaar) ze vrijwillig om het vaccin roepen zodat dwang niet nodig is. Maar voor degenen die zich absoluut niet willen vaccineren moet de belofte komen dat dit nooit verplicht wordt. De overheid loopt echter aan de leiband van de Big Pharma industrie en heeft onlangs nog 100 miljoen euro overgemaakt aan de corrupte Wereld Gezondheids Organisatie (WHO), waarvoor minister De Jonge (ofwel minister Bloemschoen) werd op Twitter bedankt door het satanische pop-idool Lady Gaga.

Minister_Bloemschoen

Minister_De_Jonge_flirt_met_Lady_Gaga

M.G. van der Hoeven

13 mei 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"