Internet of Bodies - Internet van Lichamen

Op de website PubChem staat een patent betreffende een systeem en methode voor het testen van Covid-19.

System and Method for Testing for Covid-19 Patent.

United States Patent Application.

Het patent van Richard Rothschild (uit de bekende zeer welgestelde Rothschild familie) wordt als volgt omschreven:

Een methode wordt verstrekt voor het verwerven en overbrengen van biometrische gegevens (b.v. vitale tekenen) van een gebruiker, waarbij de gegevens worden geanalyseerd om te bepalen of de gebruiker aan een virale besmetting lijdt, zoals COVID-19. De methode omvat het gebruik van een pulsoxymeter om ten minste polsslag en bloedzuurstofverzadigingspercentage te verkrijgen, die draadloos naar een smartphone worden verzonden. Om ervoor te zorgen dat de gegevens nauwkeurig zijn, wordt een versnellingsmeter in de smartphone gebruikt om de beweging van de smartphone en/of de gebruiker te meten. Zodra nauwkeurige gegevens zijn verkregen, worden deze geŁpload naar de cloud (of host), waar de gegevens worden gebruikt (alleen of samen met andere vitale functies) om te bepalen of de gebruiker lijdt aan (of waarschijnlijk zal lijden aan) een virale infectie, zoals COVID-19. Afhankelijk van de specifieke vereisten kunnen de gegevens, de veranderingen daarin en/of de vaststelling worden gebruikt om medisch personeel te waarschuwen en overeenkomstige acties te ondernemen.

Het patent verwijst naar een priority datum van oktober 2015, ver voordat Covid-19 bij het publiek bekend was geworden. Volgens het RVO is er niets mee aan de hand en is de uiteindelijke aanvraag voor de applicatie (de test voor Covid-19) pas uit 2020. Ik kan dit niet goed beoordelen, maar vreemd is het wel.

Wellicht bent u ook bekend met de transhumanistische agenda van Klaus Schwab (World Economic Forum)?
U kent de afkorting IoT wellicht ook wel. Dat staat voor Internet of Things, ofwel het internet der dingen. Het gaat dan over het koppelen van apparaten aan het internet. Momenteel zijn er miljarden apparaten met het internet verbonden. Dat kunnen computers zijn of smartphones, maar ook andere apparatuur die met internet zijn verbonden. Klaus Schwab houdt echter een pleidooi voor IoB, ofwel het Internet of Bodies. Dat betekent het internet van lichamen. Dus dan is het de bedoeling dat je lichaam aan het internet wordt verbonden. Dat kan natuurlijk via zogeheten wearables, ofwel draagbare zaken. Denk bijvoorbeeld aan een smartwatch om je pols, of kleding die sensoren bevat. Men wil echter verder gaan door sensoren in het lichaam te plaatsen die dan kunnen worden uitgelezen via de smartphone middels 4G, maar ook via 5G. Denk aan andere apparatuur die via 5G dan de sensoren in het lichaam gaan uitlezen en deze data doorsturen naar derden (overheid, politie, bedrijven enz...). En let op, het wordt altijd onder de dekmantel van uw gezondheid gepropageerd om het geaccepteerd te krijgen.

Hieronder een aantal voorbeelden grafisch weergegeven. Van draagbare toepassingen tot microchip implantaten en elektronische tattoos. Er zijn al mensen die zich vrijwillig laten chippen in de hand, waarbij ze toegang kunnen krijgen tot gebouwen of apparaten, of ook betalingen kunnen verrichten zonder bankpas. Makkelijk toch, zo redeneert men? Hoef je geen portemonnaie meer mee te nemen. Klaus Schwab beweert dat aan het einde van de vierde revolutie het wil leiden tot een integratie van onze fysieke, onze digitale en onze biologische identiteit. Kortom, de transhumane mens. Overigens heeft Klaus Schwab ook een link naar de Rothschilds, want zijn moeder komt uit die familie.

Internet-of-Bodies-voorbeelden

Dit soort patenten moet u in dat kader plaatsen. Hoe die sensoren dan in het lichaam kunnen komen? Dat kan via injecties door een implanteerbare nanotech biosensor van hydrogel (stof vergelijkbaar met een zachte contactlens). Deze biosensor, die kleiner is dan een rijstkorrel, kan samen met een vaccin worden geÔnjecteerd en wordt vlak onder de huid aangebracht, waar deze feitelijk met je lichaam samensmelt. Dit soort ontwikkelingen zijn in volle gang. Ook door pillen die sensoren bevatten en vanuit je maag communiceren met de buitenwereld.

Sensoren_in_lichaam_ter_bestrijding_van_covid-19

Lees verder de volgende interessante artikelen (met links naar Engelstalige websites ter onderbouwing):

Nanosysteem voor het Internet of Bodies (Xandernieuws).

Implanteerbare 5G nanotech biosensor (Xandernieuws).

Tracking van lichamen (World Economic Forum).

Het internet van lichamen beŽindigt lichamelijke autonomie.

Totale bewaking door internet van lichamen.

Klaus Schwab wil de wereld resetten, maar wie is deze fascist?

Bij het RD zul je deze informatie niet terugvinden en ook de SGP is horende doof en ziende blind. Ze zetten Klaus Schwab en Bill Gates allemaal als weldoeners weg, terwijl het satanisten zijn. Let wel, we zijn allemaal van nature een kind des duivels, en moeten worden vrijgemaakt uit het diensthuis van de zonde om overgezet te worden in het koninkrijk van Christus. Het RD en de SGP, en in hun kielzog de massa dominees houden de waarheid echter in ongerechtigheid ten onder. Hoe is dat met u, lezer?

M.G. van der Hoeven

6 november 2021