Sustainable Development Goals (SDG) van de VN gekoppeld aan de Great Reset (ofwel Agenda 2030)

Oud voorzitter van de SGP-jongeren, Willem Pos, schreef een artikel in het RD over de Great Reset en de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, met als titel 'Great Reset hoeft geen schrik aan te jagen'. De Great Reset en de bijbehorende doelen van de VN vindt Pos in meerderheid Bijbels. De verdere verzwakking van de natiestaten vindt hij te kort door de bocht, terwijl we zien dat binnen het Europese speelveld de natiestaten meer en meer worde opgeheven. Van bovenop worden de SDG's van de VN erdoorheen gedrukt. Ook de zogenaamde gezondheidspolitiek van de WHO wordt zelfs wereldwijd uitgerold, waarbij de regeringen niet meer dan marionetten zijn gebleken. Pos beperkt de kritiek op de SDG's verder alleen tot nummer vijf over gender gelijkheid. De rest noemt hij Bijbels en kijkt kennelijk niet verder dan de titel van de betreffende SDG. Wat echter wordt vergeten is dat de oprichting van de VN al totaal on-Bijbels is, dus dat betekent dat het vervolg ook on-Bijbels is. De Great Reset van het World Economic Forum, de Wereld Bank, de VN en allerlei NGO's (Niet-gouvernementele organisatie) als the Bill Gates & Melinda Gates Foundation, The Rockefeller Foundation, George Soros, de Bilderbergers enz...

Het transhumanisme van Klaus Schwab met samensmelting van mens en techniek, waarover we eerder schreven, wordt door Willem Pos voor het gemak ook maar onder het tapijt geveegd, net als de visie van Klaus Schwab dat iedereen gevaccineerd moet worden om mee te blijven doen aan de maatschappij. De overheden zitten bij Klaus Schwab op schoot (oeps, mag je niet zeggen van Sigrid Kaag, want dat is seksistisch). Het is een puur socialistisch initatief van de maakbare wereld met het duurzaamheidsgeloof. Verder wordt ID2020 uitgerold waarbij steeds meer controle over de mensen wordt ingevoerd. We zien dat al met het coronapaspoort. Men wil steeds meer gegevens van de bevolking koppelen aan zo'n digitale identiteit, en op basis daarvan mensen gaan insluiten of uitsluiten. Ook het uitbannen van contant geld speelt daarbij een belangrijke rol. Willem Pos heeft daar totaal geen oog voor. Recent is ook gebleken dat de Britse overheid op de app van de National Health Service (NHS), waarin het vaccinatie paspoort is ge´ntegreerd, een update heeft gegeven en de dingen die ze over hun burgers willen weten beginnen meer en meer te lijken op de Chinese 'social credit score'. Denk hierbij aan gegevens met betrekking tot geestelijke gezondheid, levensstijl, etnische afkomst, biometrische gegevens en vermeend crimineel gedrag. Dit is in het geheim met een update toegevoegd aan de corona-app (NHS). Als dit in de UK gebeurt dan gaat dat ook in meer landen gebeuren. China lijkt wel hÚt voorbeeld geworden om een geleide plan-economie uit te rollen met massale controle van de burgers. Dit alles vindt plaats onder het mom van de coronapandemie. Wanneer gaan de ogen van de Nederlanders eens open? Ik ben bang dat men het niet wil weten. Dat doet een overheid toch niet in een democratie? De bevolking is BEWUST bang gemaakt voor Covid-19, en nu acht men de tijd rijp om vrijheden af te pakken en vervolgens weer terug te geven middels (gedwongen) vaccinatie en een coronapas. Ook dat is aan SGP-er Willem Pos niet besteed.

Dat wil overigens niet zeggen dat een waar Christen hiervoor bevreesd moet zijn. Tegelijk wil dat ook niet zeggen dat je dan maar gedwee je laat meevoeren met allerlei wind van leer, ook als het hierom gaat. Christus mˇest verraden worden, doch wee de mens die Hem verraden heeft. Binnen het Refodom wordt het allemaal gebagatelliseerd. Men houdt de schouders op met een houding van 'het zal mijn tijd wel duren'. Ze gaan dus zelfs zover dat ze de Agenda 21 uitrol Bijbels noemen, op een paar puntjes dan na. Het SGP-verkiezingsprogramma 2021-2025 noemt de hele Agenda 21/2030 niet eens. Een enkel zinnetje over SDG 2, 6 en 16 is alles. Notabene hebben Rutte en Kaag het Agenda 21/2030 programma tot grondwet verklaard voor het politieke handelen. Het zijn dus marionetten van de globalistische organisaties als VN/WEF/Worldbank en de daaraan gekoppelde NGO's. Wie er regeert in Nederland maakt dus totaal niet uit. Ook GroenLinks, PvdA en CDA conformeren zich aan VN Agenda 21 en het WEF. Wat de verkiezingsuitslagen ook zijn, de Agenda 21 trein gaat gewoon door.

Hieronder treft u de zeventien SDG's van de VN aan die worden behandeld door Rypke Zeilmaker bij de Blue Tiger Studio. Deze uitzendingen zetten de visie van Willem Pos compleet op een zijspoor. De werkelijke titels van de SDG's hebben we hieronder maar voor het gemak weergegeven. Klik op het betreffende SDG symbool en dan kunt u de betreffende video bekijken.

 • SDG 01 De kreet 'Alle armoede de wereld uit', zou je kunnen zien als een Miss World, het ziet er mooi uit, maar de realiteit erachter is een hele andere: die van de ĹMiss Worldbank en allerlei aangesloten fondsen.
 • SDG 02 Ten eerste: uw dis van vlees noch vis, en ten tweede moet u natuurlijk flink herverdelen in uw welvaart. Dus in het kort de voedseltransitie.
 • SDG 03 Vaccinatie dictatuur.
 • SDG 04 Levenslange gehoorzaamheid aan de groene dictatuur.
 • SDG 05 De man een vrouw en de vrouw een man. Hij, zij of X, het maakt niet uit.
 • SDG 06 Hoe de Nederlandse Waterschapsbank de waterschappen verpatste en u steeds meer betaalt.
 • SDG 07 Schone energie, een smerig zaakje.
 • SDG 08 Als slaaf werkt u waardig aan de groei van 'de' economie. Noord-Korea aan de Noordzee, met een geleide plan-economie.
 • SDG 09 Big Brother maatschappij.
 • SDG 10 Verdeel en heers.
 • SDG 11 Houdt meer in het platteland ontvolken en de steden vol zombies.
 • SDG 12 Over de afschaffing van eigendom.
 • SDG 13 Klimaatactie met de onzinnige gedachte dat de mens het klimaat be´nvloedt. Het Oog van Horus en het Alziend Oog uit het driehoekje van de Gnostiek, als symbool.
 • SDG 14 Minder vis en meer windmolens met de Green Deal.
 • SDG 15 De grootste landroof aller tijden.
 • SDG 16 Oorlog tegen de eigen bevolking.
 • SDG 17 Alle neuzen dezelfde kant op.
 • Wilt u meer lezen over Klaus Schwab, de Great Reset en de SDG's (Agenda 21, Agenda 2030) dan wijs ik u op de volgende artikelen:

  Klaus Schwab

  Great Reset

  De Great Reset terreur van Klaus Schwab en trawanten

  Vrijmetselarij oogje in klimaatactie Agenda-2030 SDG 13

  Hij, zij of X, het maakt niet uit in SDG 5

  Meer info over de SDG's op de website 'Interessante tijden' van Rypke Zeilmaker

  Het 17-punten programma voor totale wereldheerschappij

  M.G. van der Hoeven

  5 juni 2021