De SGP blijft liegen over corona tijdens debatten en in de media

De SGP blijft, bij monde van Kees van der Staaij, liegen over het coronagebeuren. Dat doen ze in debatten maar ook bij TV-optredens in programma's als OP1 en Jinek.

Het zou ziekenhuisopnames voorkomen volgens Van der Staaij. Dat is een grote leugen. Dat blijkt inmiddels wel door steeds meer ziekenhuizen die met informatie in de media naar buiten treden, of met personeel wat zich meldt als klokkenluider bij de FvD.

Hij is er voor om iedereen te informeren over de werking van het vaccin en de voordelen die dat absoluut heeft. Hij promoot dus de experimentele gentherapie die ontwikkeld en getest is met menselijke cellijnen verkregen uit abortus.

Hij laat de leugens van de VVD ook gewoon rondwaaren en hij pakt dat mens niet aan als ze spreekt over het nieuwe normaal.

Hij bepleit het laten testen bij klachten, waarbij hij geheel voorbij gaat aan het feit dat de PCR-test totaal ongeschikt is om vast te stellen of iemand besmettelijk is of een besmetting heeft opgenomen.

De SGP-ers doen ook mee aan de on-Bijbelse quarantaineplicht voor mensen die gezond zijn.

Het aantal besmettingen neemt weer toe volgens Van der Staaij (hij bedoelt fake positieve uitslagen van de PCR-test).

Hij bepleit ook die onzinnige basismaatregelen met geen handen geven, handen ontsmetten, afstand houden (anderen de ruimte geven).

De SGP heeft gewoon voor die coronawet gestemd met boetes voor lopen in de buitenlucht (avondklok) of als je die niet werkende mondkapjes weigert.

In een gesprek bij Nieuwsuur zei internist en hoogleraar uitbraken infectieziekten Chantal Bleeker (Radboud UMC Nijmegen) dat het overgrote deel in het ziekenhuis gevaccineerd is. Dit soort geluiden wordt door meer ziekenhuizen afgegeven, maar minister Hugo de Jonge blijft maar volhouden dat het andersom is.
De injecties zouden volgens Hugo de Jonge toch ziekenhuisopname tegengaan?

Marcel Levi over het feit dat de overheid met de coronamaatregelen het werkelijke probleem in de zorg verdoezelt. Raspoliticus Buma (CDA) luister niet en wil zijn eigen narratief erdoorheen drukken. Kenmerkend voor de kartelpolitici.

De SGP bepleit ook het injecteren van kinderen met die gifspuit. Ze stemmen een motie daarover van FvD gewoon weg.

SGP_voor_uitnodigen_kinderen_voor_gifspuit

Kijk ook even van de topman van Bayer zegt over de mRNA-vaccins (gifspuiten) tijdens de World Health Summit van 24 oktober 2021:

Wat zei deze Bayer-topman?: "De mRNA-vaccins zijn een voorbeeld van cellulaire gentherapie. Als we twee jaar geleden aan mensen gevraagd hadden of ze bereid zijn om gen- of celtherapie te laten inspuiten, zou waarschijnlijk 95 procent hebben geweigerd. Ik denk dat deze pandemie bij veel mensen de ogen heeft geopend voor innovatie op een manier die eerder wellicht niet mogelijk was." Wie nog steeds denkt dat deze injecties, gewone vaccins zijn, net zoals de SGP en bijna het hele refodom, slaapt de slaap des doods.

Nergens hoor je de SGP over de infection fatality rate (IFR) van wereldwijd 0.15%, vergelijkbaar met een stevige griep. Men telt het aantal sterfgevallen waarbij mensen een positieve test hadden (dat noemen ze dan coronadoden) maar bij elkaar op. In twee jaar zitten ze dan op 18.000. Gemiddeld dus 9.000 per jaar. Dat is niet meer dan de griepseizoenen die enkele jaren geleden er waren in 2017 en 2018. Hieronder de gegevens die zelfs op de website van het RIVM (https://www.rivm.nl/monitoring-sterftecijfers-nederland) zijn te vinden. Tel zelf de twee genoemde seizoenen maar op. Als de FvD in de Tweede Kamer met deze feiten komt worden ze gewoon genegeerd of weggehoond.

In de winter van (2017/2018) was de sterfte 15 weken lang verhoogd (week 51 2017 t/m 14 2018). De verhoogde sterfte viel samen met de griepepidemie die plaatsvond van week 50 2017 tot en met week 15 2018. De oversterfte tijdens de 18 weken griepepidemie werd geschat op 9.444 (8.885 voor de gehele winter periode van week 40 t/m 20). Hiermee was de oversterfte het hoogst ooit gemeten sinds het begin van de monitoring in 2009. De oversterfte betrof voornamelijk mensen van 75 jaar en ouder, maar er waren ook enkele weken waarin de sterfte verhoogd was in mensen tussen de 55-64 jaar en 65-74 jaar.

In de winter van (2016/2017) was de sterfte 12 weken lang verhoogd (week 48 2016 t/m 10 2017). De verhoogde sterfte begon 2 weken nadat de griepepidemie begon en duurde tot en met de laatste week van de epidemie (met uitzondering van week 52 2016). De oversterfte betrof voornamelijk de mensen van 75 jaar en ouder. Tijdens de 15 weken griepepidemie werd de oversterfte geschat op 7.503 (8.890 voor de gehele winter periode van week 40 t/m 20). Hiermee was de oversterfte relatief hoog. In de voorafgaande 5 jaar was de oversterfte alleen hoger in 2014/2015, toen de langste griepepidemie heerste ooit gemeten in Nederland (oversterfte van 8.600 in 21 weken).

Ze blijven maar meedeinen op de angst die over ons wordt uitgegoten door de leugenpolitici. Ze houden die leugenpolitici ook in het zadel. Rutte en De Jonge liegen aantoonbaar doorlopend over vaccinatieplicht en goochelen met woorden, ze liegen over het corona toegangs bewijs op het werk, maar in andere landen zoals ItaliŽ zijn ze al zover. Waarom zou ItaliŽ het wel invoeren en andere landen niet? Men bewandelt allemaal een routekaart en het ene land is wat verder dan het andere. Onderzoek ook maar eens wat er in AustraliŽ aan de hand is (maar ga niet te rade bij het RD of andere Main Stream Media). Ze houden die liegende en manipulerende De Jonge met zijn Corona Dictatoriale Apartheid (CDA) gewoon de handen boven het hoofd, terwijl hij zich dient te verantwoorden voor een tribunaal ŗ la Neurenberg. Gideon van Meijeren (FvD) spreekt klare taal over alle leugens van Rutte en De Jonge:

De SGP ontkent het complot van de VN (SDG's) en het WEF (great reset en transhumanisme) om een nieuw vorm van communisme te introduceren. Dat noemen ze allemaal complotten, net als in het RD (met al die artikelen van nepjournalist Johannes Visscher). Het hele gebeuren is getest met Event 201 in het laatste kwartaal van 2019, net voor de wereldwijde uitbraak. De test vond plaats met, hoe toepasselijk, een coronavirus.

Het probleem in de zorg wordt gecamoufleerd door al die coronamaatregelen van de overheid. Het werkelijke probleem is dat er een enorme onderbezetting is. Bij de eerstehulp posten lopen ze over met mensen die bijwerkingen van die spuiten hebben. Je ziet het wereldwijd zich voltrekken. Rutte zegt dat er wel meer genÔvesteerd is in de zorg, maar zorg is een breed begrip. We hebben het over de ziekenhuiszorg, over de IC-capaciteit. Er is nu minder IC-capaciteit beschikbaar dan aan het begin van 2020. Nederland bengelt onderaan in de statistieken als het gaat om het aantal IC-bedden per 100.000 inwoners. Duitsland heeft er ruim 5x zoveel.

Men houdt gewoon de druk op de ketel om meer en meer de duimschroeven aan te draaien, het corona toegangs bewijs (CTB) verder te verankeren in de samenleving, meer en meer de digitalisering en de controle op de burgers te verstevigen. Eerder heb ik er artikelen aan gewijd, denk aan ID 2020, en ook het plan van vůůr 2019 om in de EU een vaccinatiepas in te gaan voeren per 2022. Kortom, er wordt gewoon een plan van bovenaf uitgerold. Baudet (FvD) zei in zijn bijdrage dat Mark Rutte en Hugo de Jonge orders uitvoeren van Klaus Schwab en Bill Gates. Als dit een leugen was geweest hadden ze wel hevig verontwaardigd gereageerd, maar dat deden ze niet. Het zoveelste bewijs dat het waar is. Het gaat niet om de volksgezondheid maar om Agenda 21.

Soms hoor je wel een enkele opmerking, nog wel uit verrassende hoek (dominee P. Visser, PKN), maar ook deze man laat de gifspuiten en de link naar abortus ongemoeid, net als het hele refodom. Deze man zei ooit aan het begin van het millenium tegen me in een vergadering over het SoW-proces dat de bezwaren die we hadden tegen de PKN en de on-Bijbelse grondslag terecht waren, maar dat hij toch meeging. Houd dan maar op met dat gewauwel over de Great Reset van Klaus Schwab want dan heb je zelf nog geen goddelijke reset (ofwel waarachtige bekering) ondergaan met de doding van de oude mens en de opstanding van de nieuwe mens. Het is namelijk onmogelijk dat een waar gelovige overtreedt en niet blijft in de leer van Christus. Zulke overtreders hebben God niet.

Het refodom en haar voorgangers slapen gewoon door. Ze houden gewoon een pleidooi voor deze gifspuiten of nemen ze zelf. Enkelen zijn tegen vaccineren in het algemeen, maar laten iedereen de vrije keuze. Ze zwijgen over de link met abortus. Ook ds. D.E. van de Kieft (GGiN Urk) zwijgt erover in het gesprek met mevrouw Hilde Westerman. Deze mevrouw bagatelliseert ook de link met abortus als je haar ermee confronteert.

En het refodom maar mee blijven doen met dit hele coronacircus. Continue blijven testen om ergens naar toe te kunnen (vakantie, evenementen, restaurant) of ze nemen gewoon de gifspuit. Het aantal bijwerkingen giert de bocht uit en het aantal sterfgevallen ook. Het wordt gewoon ontkend en onder het tapijt geveegd.
U wordt voorgelogen door de overheid, door de SGP en door het RD.
Moeten we nog verder gaan lezers?

M.G. van der Hoeven

6 november 2021