Drie recente voorbeelden van satanische politiek

Op Blckbx Today was op 24 februari 2022 een interessante uitzending met de volgende onderwerpen:

Met de Provinciale Statenverkiezingen in aantocht komt opnieuw de ethische discussie aan bod omtrent het kweken van embryo's voor wetenschappelijk onderzoek. Jurist Sven Hulleman staat stil bij de morele aspecten en de fundamentele vragen die raken aan de kern van ons bestaan.

Komende week gaat minister van VWS Ernst Kuipers met de lidstaten van de WHO in onderhandeling over de "eerste schets" van een internationaal pandemisch verdrag; de zogeheten 'zero draft'. Gezien de bindende functie van dit nieuwe verdrag hangt er nogal wat vanaf. Rechtsfilosofe Eva Vlaardingerbroek neemt ons daarom mee in alle ins en outs.

Het onthullende artikel over de mogelijke betrokkenheid van de Amerikaanse overheid bij het ontploffen van de Nord Stream-pijpleidingen heeft veel stof doen opwaaien over de integriteit van de schrijver ervan, gevierd Amerikaans journalist Seymour Hersh. Autoriteiten nemen de aantijgingen niet serieus dat de Verenigde Staten een interventie zou plegen op Europees grondgebied. Onderzoeksjournalist Marcel van Silfhout twijfelt echter geen moment, omdat Amerika dit al meerdere malen eerder heeft gedaan.

De bronverwijzingen bij de uitzending kunt u hier vinden.

COMMENTAAR
In het Westen heerst een geest uit de afgrond, wat duidelijk blijkt hoe wordt omgegaan met diverse onderwerpen zoals het menselijk leven en het doen van experimenten daarmee, de opheffing van de natie-staat en het overhevelen van bevoegdheden naar supranationale instanties zoals de EU, de VN en de WHO, maar ook hoe wordt omgegaan met geo-politieke gebeurtenissen zoals het opblazen van de gaspijpleiding Nordstream 2 en de oorlog in Oekraïne.

De Nazi-embryowet
Duidelijk wordt door Sven Hulleman gesteld dat het menselijk leven begint bij de bevruchting en dat hier niet mee geëxperimenteerd mag worden. Bij IVF behandelingen blijven er meerdere bevruchte eicellen over die niet in de baarmoeder van de vrouw worden geplaatst maar voor medische experimenten worden gebruikt. Men maakt zich in de politiek wel druk om dierproeven, maar proeven op mensen vindt men geen probleem. Men ziet het begin van het menselijk leven namelijk niet als menselijk leven omdat het niet levensvatbaar zou zijn buiten de baarmoeder. Ook spreekt men in overheidsrapporten al over mens-dier combinaties. Het is om van te huiveren. In laboratoria wordt al langer geëxperimenteerd want wetenschappers willen zich niet door wetgeving laten belemmeren. Het is eerder andersom. De wetenschap bepaalt de inhoud van de wetgeving (en dan loopt die wetgeving ook nog eens achter de feiten aan). In de politiek wil de ChristenUnie niet meewerken aan de initiatiefnota op dit gebied en laat het over aan D66 en de VVD. Terecht merkt Hulleman op dat ze hun handen hiermee in onschuld wassen. Zo verrot is die zogenaamde christelijke politiek. De SGP stelt wel wat kritische vragen en zal de aanpassig van die wet niet steunen, maar tegelijkertijd is het dezelfde partij die stelt dat de levenseindekliniek in Den Haag zich aan de euthanasiewetgeving moet houden. Sven Hulleman legt ook de vinger op de zere plek dat de kerken er het zwijgen toe doen. En dat is ook geen wonder want de kerken zijn promotors van de woke idioterie, en daar schaar ik de visie op homosexualiteit en transgenderisme ook onder. Afsluitend over deze wet. De gedachte erachter is om het menselijk ras sterker te maken, om afwijkingen te voorkomen en ziektes uit te roeien. De Nazi's experimenteerden ook met menselijk leven, alleen waren ze nog niet zover als nu. Ze wilden ook een sterk menselijk ras. De huidige wetgeving is dus niet anders dan een Nazi-wet, ook al verkoopt men het onder de noemer om afwijkingen en ziekten tegen te gaan. Ik kan het niet anders zien.

Het WHO-pandemieverdrag
Over het WHO-pandemieverdrag spreekt Eva Vlaardingerbroek duidelijke taal. De meeste regeringen op de wereld gaan straks door de WHO laten bepalen wanneer er een pandemie is, en wat de bijbehorende maatregelen moeten zijn. De afgelopen drie jaar is wel gebleken dat de WHO met leugenaar directeur Tedros iedereen hebben voorgelogen over corona (Covid-19) en die in de categorie A ziekte hebben opgenomen. Hij loog over de sterfte van 3,4% bij geïnfecteerden. Het bleek al vanaf het begin dat de sterfte gelijk was aan een stevige griep. Steeds meer wordt de beerput geopend over de leugens en het bedrog vanuit de WHO en in het kielzog de regeringen zoals de Nederlandse regering. Men wil ook geen onderzoek naar de gigantische oversterfte en het effect van de coronamaatregelen (of beter gezegd het ontbreken van het effect), want dan komen ze allemaal openbaar als notoire leugenaars. Het zijn allemaal witteboorden criminelen die achter de tralies horen met het opsluiten van mensen in bejaardentehuizen, het sterven in eenzaamheid van bejaarden, het laten injecteren van de bevolking met die mRNA-gifspuiten, de lockdowns met het kapotmaken van bedrijven en gezinnen. We laten de andere thema's als de toeslagenaffaire, de Demmink-doofpot, de behandeling van de Groningers bij de afhandeling van de schade, de affaire Omtzigt, de klimaathysterie, de stikstofhysterie, de massa-immigratie van islamieten, de woke-idioterie (homoseksualiteit, transgenderisme, genderideologie met binair, non-binair, X in paspoort) dan maar even rusten in dit artikel. Rutte en zijn regering voeren een oorlog tegen God en Zijn Woord en liegen alles bij elkaar. Dat blijkt ook uit het volgende onderwerp als het over de oorlog in Oekraïene gaat.

De VS willen hun macht behouden en daarvoor moet alles wijken
Onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die een enorme staat van dienst heeft, heeft onthullingen gedaan over het opblazen van de Nordstream 2 pijpleiding door de Amerikanen en de Noren. De Westerse regeringen, ook Rutte en co, hebben continue gezegd dat de Russen hierachter zitten. Ze wisten al direct wie het gedaan had, net als bij MH17. Wat voor belang hebben de Russen om een eigen pijpleiding op vier plaatsen op te blazen, terwijl ze simpelweg de gaskraan kunnen dichtdraaien. De enigen die er belang bij hebben zijn de Amerikanen. Die wilden al langer dat Europa niet afhankelijk zou zijn van Russich gas. Ze wilen namelijk dat Europa van de Amerikanen afhankelijk worden met vloeibaar gas (LNG). Ook hebben de Amerikanen bij monde van president Biden en die heks Victoria Nuland constant aangegeven dat ze maatregelen zouden nemen tegen de Nordstream 2. Ook de vorige Engelse premier Truss verklaarde via een berichtje dat de klus geklaard was. Ook de Engelsen hebben dus meegedaan met de actie tegen de pijpleiding. De Amerikanen voeren al sinds de Tweede Wereldoorlog een politiek van regime-change. Ze willen koste wat kost hun macht, die van de dollar en het bijbehorende financiële systeem te behouden. Daar moet alles voor wijken. De EU is gewoon een speelbal van de Amerikanen. In de media weigert men nu om de onthullingen van Hersh groots uit te pakken. Men doet er het zwijgen toe. Dat komt omdat alle main stream media worden bestierd door enkele mediabazen die weer onder controle staan van de wereld-elite. Voor het echte nieuws en onderzoeksjournalistiek moet je wezen bij platformen als Blackbx.tv, Café Weltschmerz, Blue Tiger Studio en Gezond Verstand van hoofdredacteur Karel van Wolferen. Hier wordt nog objectiviteit betracht en de intentie om meerdere kanten te belichten, terwijl in de MSM (ook het RD) constant één narratief doorklinkt. Men is als de dood voor de waarheid en dat bleek ook recent toen een FVD-politicus in de Arnhemse gemeenteraad een pleidooi hield tegen de woke-idioterie. Men kan die waarheid niet verdragen en dan loopt de linkse politiek de raadzaal uit. Net als bij de rede van Baudet in de Tweede Kamer, eind vorig jaar, toen het hele kabinet opstapte. Het is gewoon zielig gedrag.

De oorlog in Oekraïne kan nog een ernstig staartje krijgen als de Westerse landen maar wapens in dat land blijven pompen. Het is een proxy-oorlog van het Westen (Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Europa) tegen Rusland waarbij Oekraïne wordt opgeofferd. Het moet zogenaamd mijn oorlog zijn volgens Rutte. Hij kletst maar wat uit zijn nek. Het is onze oorlog niet. Het is zijn oorlog en die van zijn regering en van al die politieke partijen die hem steunen. Het Westen heeft Rusland na de val van de Berlijnse muur bedrogen door de belofte te verbreken om de NAVO niet uit te breiden naar het Oosten. In ruil daarvoor ging Gorbatchov akkoord met één Duitsland en trok hij zijn half miljoen troepen terug uit de DDR. De NAVO is echter wel opgeschoven tot aan de Russische grens. Ook Oekraïne wil men bij de NAVO hebben, wat op een eerdere NAVO-top in Boekarest is uitgesproken. Men wist dat dit tot een oorlog met Rusland zou gaan leiden want het was een rode lijn voor de Russen. Tegelijk speelde er de diverse revoluties in de Oekraïne (de laatste in 2014 in Kiev op het Maidanplein). Opgehistst door de VS en de EU is daar een coup gepleegd en georchestreerd door het Westen om de zittende president weg te jagen en een pro-Westerse marionettenregering te installeren. Daarna is men een oorlog begonnen tegen de Russischtalige bevolking in het oosten (Donbass regio) met als resultaat meer dan 14.000 doden door bombardementen met o.a. clustermunitie. Het oosterse deel is georienteerd op Rusland en wilde niet meegaan in het verbreken van de banden met Rusland en het aansluiten bij de EU en de NAVO. Om dit interne conflict in goede banen te leiden is men gaan onderhandelen in Minsk (VS, Duitsland, Frankrijk, Rusland, Oekraïne) wat geresulteerd heeft in de Minsk-akkoorden. Hierbij zouden de regio's in het oosten een bepaalde vorm van autonomie krijgen. Vergelijk het een beetje met de opdeling van België. Alle handtekeningen stonden onder het akkoord, maar recentelijkis gebleken dat de handtekeningen van de Westerse landen er voor show stonden. Oud bondskanselier Merkel heeft toegegeven dat ze de Russen misleid hebben. Ook deze handtekening was dus niets waard. Of het Westen nu iets met de mond belooft of met de pen opschrijft en ondertekent. Het stelt allemaal niets voor. Het was puur om tijd te rekken en om het leger van Oekraïne verder te bewapenen. Het enige doel van de Amerikanen is regime-change in Rusland en opdeling van Rusland in meerdere deelrepublieken. Als je dat niet begrijpt dan loop je continue achter het nepnieuws van onze regering, de NOS en de overige mainstream media aan. In de politiek begrijpt alleen de FVD de geo-politieke context en de rest, ook de SGP, snapt er niets van. De SGP is gewoon een pro-NAVO partijtje die gedwee achter de Amerikaanse leugens aanloopt en het leugenbeleid van de Amerikanen helpt uitvoeren.

Hieronder een overzicht van alle militaire acties met bombardementen en/of regime-changes die de VS en de CIA hebben uitgevoerd sinds WO-II. Even om uw geheugen op te frissen en u met beide benen op de grond te zetten, want het is onvoorstelbaar wat een onkunde er heerst onder het Nederlandse (kerk)volk op dit gebied.

US_Military_and_CIA_interventions_since_WWII

We zien op dit moment dat Brazilië, Rusland, India, China en South-Africa (BRICS-landen) intensiever gaan samenwerken, waarbij ook Saudi-Arabië en Iran zich gaan aansluiten. Men wil de macht van de Amerikanen als politieagent van de wereld breken. Ook met betrekking tot de oorlog in Oekraïne nemen de BRICS landen een ander standpunt in dan de Westerse Woke Wereld. Men walgt bijvoorbeeld ook van de Westerse non-ethiek als het gaat om woke-idoterie. Het Westen zal, net als het Romeinse rijk, tenonder gaan aan decadentie. De satanische westerse-elite met hun miljardairs (Soros, Rockefellers, Gates enz...) denken de touwtjes in handen te hebben en alles naar hun hand te kunnen zetten. God zal lachten in hun verderf. Dat zal gelden voor elk mens indien we onverzoend met God voor de rechterstoel van Christus geplaatst zullen worden.

Verkiezingen
Tot slot. We hebben drie voorbeelden gezien van satanische politiek die bedreven wordt door onze nationale overheid en door supranationale organisaties. Binnenkort zijn er weer de verkiezingen voor de Eerste Kamer. Een christen kan geen stem uitbrengen op welke partij dan ook. Elke politicus legt de eed af op de grondwet, die haaks op Gods Woord staat. Het buigen voor de koning Nebukadnezar was onmogelijk voor de drie vrienden van Daniël en dat is ook in onze tijd onmogelijk voor een christen. Het is onmogelijk om te buigen voor de gehoorzaamheid aan de grondwet en de koning (die elke goddeloze wet ook nog eens ondertekend). We hebben al eerder geschreven waarom de eed op de grondwet niet kan worden afgelegd en gaan daar inhoudelijk verder niet op in. Ook al heeft in de politiek de FVD een heldere visie op de geo-politieke verhoudingen, dan nog is het geen reden om lid te worden van deze libertijnse partij of om erop te stemmen.

Het gebed
Een christen kent het gebed in de binnenkamer (als de Geest Gods in de raderen is, want het is de Geest der genade en der gebeden). Er is dus genade nodig om een gebed te kunnen bidden tot de levende God in de Naam van Jezus Christus. En dan is het gebed tegelijk een werk Gods in ons, zonder ons. Net zoals staat in Mattheüs 10:16 waar Jezus tot Zijn discipelen sprak dat ze niet bezorgd moeten zijn wat ze zullen spreken als ze voor stadhouders en koningen geleid worden om Zijnentwil, want gij zijt het niet die spreekt, maar het is de Geest uws Vaders, Die in u spreekt. Daarvoor is dus geen GerGem mediatraining benodigd, waarmee het werk des Geestes wordt ontkend. De apostel Paulus wijst op de voorbede voor overheden en koningen in zijn tweede zendbrief aan Timotheüs: "Ik vermaan dan vóór alle dingen, dat gedaan worden smekingen, gebeden, voorbiddingen, dankzeggingen voor alle mensen, voor koningen en allen die in hoogheid zijn, opdat wij een gerust en stil leven leiden mogen in alle godzaligheid en eerbaarheid. Want dat is goed en aangenaam voor God onzen Zaligmaker, 2 Tim. 2:1-3." Dat staat haaks op het mee blijven participeren in de politiek, onder de dekmantel van een valse eed, waarbij Gods Naam wordt aangeroepen om een grondwet te gehoorzamen die haaks staat op Gods Woord.

M.G. van der Hoeven

27 februari 2023