Schoof naar voren geschoven

Een nieuwe regering
Nederland heeft een nieuwe regering na ruim 7 maanden. Een regering van PVV, VVD, NSC en BBB die geleid wordt door Dick Schoof. Dick Schoof gaat voor partijloos door, al was hij tot voor enkele jaren geleden nog lid van de PvdA. De eerdere potentiŽle kandidaat Ronald Plasterk was ook altijd lid geweest van de PvdA, maar van hem wist je wat hij vond van belangrijke thema's omdat hij regelmatig columns in de Telegraaf schreef. Plasterk is door de main stream media afgefakkeld vanwege mogelijke misstanden bij de verkoop van een bedrijf, maar daarvan is niets bewezen. Vervolgens kwam Dick Schoof uit de hoge hoed. Hij gaf jarenlang leiding aan de NCTV en de AIVD en was laatst Secretaris-generaal op het ministerie van Justitie. Hij gaf leiding aan dat departement en werkte dus veel samen met voormalig minister Dilan YesilgŲz-Zegerius (VVD) en Ferdinand Grapperhaus (CDA). Tijdens de corona periode was hij erbij om het volk in de pan te laten hakken en om mistanden van ministers te mitigeren. Denk aan het huwelijk van Grapperhaus waarbij ze de zelf bedachte coronaregels aan hun laars lapten die ze het volk oplegden. Schoof, een loyale ambtenaar, die ook loyaal is aan de globalistische Agenda 21 van de VN en waar nooit iemand op heeft gestemd. Hij moest zich voorstellen aan Nederland. Op 3 juli jl. was de regeringsverklaring in de Tweede Kamer en het debat wat erop volgde diezelfde dag en op 4 juli.

Omvolking
Geert Wilders, en de andere partijvoorzitters, zijn blij met Dick Schoof. Hij zal als een soort van crisis-manager gaan opereren. Althans, dat is het formele verhaal. Deze manager zal het akkoord op hoofdlijnen, wat 'Hoop, lef en trots' wordt genoemd, moeten gaan uitvoeren en er zal een regeerakkoord uit moeten worden gesmeed deze zomervakantie. Geert Wilders heeft zowat alles waar zijn partij, de PVV, voor staat overboord gegooid om te mogen meeregeren. Een Nexit is ineens niet meer nodig, nu is het ineens de bedoeling om de EU van binnenuit te hervormen. De Islam-agenda, waar zijn partij voor is opgericht, is in de prullebak gegooid. De Islam is nu ineens een religie geworden, terwijl het altijd een ideologie werd genoemd. Vrijheid van godsdienst is dus nu ineens van toepassing op de Islam volgens Geert Wilders. De doelbewuste omvolking van Nederland en de westerse wereld is nu ineens een complot, terwijl het overduidelijk is dat er een agenda achter zit. Zelfs Frans Timmermans (PvdA) heeft in 2016 een lezing gegeven tijdens de second Annual Colloquium on Fundamental Rights in Brussel (november 2016) waarbij hij de diversiteit van Europa bepleit als noodzakelijk. Die lezing blijkt ineens te zijn verdwenen. Bijzonder toch?

De Verenigde Naties hebben zelfs een document wat ze Replacement Migration noemen, gewoon een ander woord voor omvolking. Migratie wordt hierbij ingezet als oplossing voor een afnemende en ouder wordende bevolking. Als we in de Nederlandse steden rondlopen dan zien we voor onze ogen wat omvolking betekent. Hele wijken zijn geislamiseerd en ongeveer de helft van de bevolking is al allochtoon. Ze stimuleren niet de Nederlandse gezinnen met gezinsbeleid om gezinnen financiŽle voordelen te geven zoals ze dat bijvoorbeeld in Hongarije doen, nee ze importeren liever islamitische Arabieren en Afrikanen (veelal jonge mannen) met alle negatieve gevolgen van dien. We kunnen het dagelijks horen en lezen (en het is maar een topje van de ijsberg). Ja, zeggen de linkse en zogenaamd rechtse deugmensen dan: Maar het zijn Nederlanders. Op papier klopt dat wel, maar de tweede of derde generatie Nederlanders van buitenlandse komaf zijn vaak nog extremer dan de eerste generatie gastarbeiders. MoskeeŽn rijzen als paddestoelen uit de grond. Net als mensen met dubbele paspoorten. De meeste Turken maken zich drukker om de verkiezingen in Turkije dan wat er in Nederland gebeurt. Wat doen die mensen dan hier?

Wat heeft de PVV bereikt?
Terug naar de PVV. Als grootste regeringspartij wilden ze de steun aan OekraÔne stoppen. Daar is niets meer van over. Ze zijn totaal ingepakt door de VVD en NSC. De VVD bezit de departementen van FinanciŽn, Justitie en Defensie. De NSC bezit de departementen van Binnenlandse Zaken en Buitenlandse Zaken. De belangrijkste departementen worden dus niet door de PVV bemand, maar door de globalisten van VVD en NSC. Die gaan vol voor de NAVO, de VN, het WEF en de militaire en financiŽle steun voor OekraÔne in de proxy oorlog tegen Rusland. Als je al probeert om kritische vragen te stellen aan deze regering, zoals Thierry Baudet (FvD) doet, dan wordt je gelijk afgeserveerd als complotdenker. Het Westen heeft deze oorlog uitgelokt en het doel is dat Rusland uit elkaar valt. We hebben hier al eerder over geschreven (zoek op 'OekraÔne' in het overzicht van de artikelen).

De nieuwe regering zal ook de woke-agenda en het zelfbeschikkingsrecht van de mens (bijvoorbeeld bij abortus en euthanasie) volledig blijven omarmen en verder uitbouwen. Mevrouw YesilgŲz-Zegerius werd witheet tijdens het debat over de regeringsverklaring toen Thierry Baudet stelde dat abortus op meer dan 30.000 levens in de moederschoot moord is, en dat we helemaal niet blij moeten zijn met deze door de VVD bejubelde verworvenheid. De FvD noemt het moord, maar de SGP blijft slappe hap. Hier geldt dat de kinderen dezer wereld voorzichtiger zijn dan de kinderen des lichts in hun geslacht. Dick Schoof kreeg kortsluiting in zijn hoofd naar aanleiding van hetgeen Baudet zei over abortus. Hij stelde dat hij vol achter het zelfbeschikkingsrecht staat. Op ethisch gebied gaat er dus zeker niets veranderen.

Wat heeft de PVV nog meer over boord gegooid? Ze steunen nu het klimaatbeleid en het stikstofbeleid, al worden bepaalde zaken wat afgezwakt. De verplichte warmtepomp per januari 2026 komt te vervallen en er komt wat meer ruimte voor de boeren en de vissers. De grote globalische Agenda 21 van de VN met de Sustainable Development Goals gaat echter gewoon door. Ook de banden met het WEF worden niet doorgesneden, waar de PVV eerst voorstander van was. Overigens dienen ook de banden met de EU, de VN en de WHO te worden doorgesneden. Op het gebied van asiel krijgen we, als we het moeten geloven, het strengste beleid ooit. We kunnen dus onze vingers aflikken. Minister Faber (PVV) mag nu het strenge asielbeleid vorm gaan geven. Overigens was het eerst de bedoeling dat de heer Gidi Markuszower (PVV) minister van asiel zou worden, maar hij is afgeschoten door politieke tegenstanders en de media. Ook Geert Wilders heeft zijn vertrouweling van het eerste uur laten vallen als een baksteen. Gidi Markusozer zou in het verleden connecties hebben gehad met de IsraŽlische geheime dienst, de Mossad. Allemaal heel vreemd, want als je Tweede Kamerlid wordt dan wordt er onderzoek naar je gedaan. Er wordt een geloofsbrief opgesteld en bij de installatie wordt door de voorzitter van de commissie van de geloofsbrieven afgekondigd dat er geen beletsels zijn om lid van de Tweede Kamer te worden. Geloofsbrieven zijn stukken waaruit moet blijken dat iemand voldoet aan de wettelijke eisen voor het lidmaatschap van een vertegenwoordigend lichaam, zoals de Tweede Kamer. De heer Markuszower kon wel Tweede Kamerlid zijn, maar geen minister worden, terwijl Tweede Kamerlid het hoogste ambt wordt genoemd. Hoe krom en verdraaid en vals is het allemaal. Als Schoof tijdens de regeringsverklaring Wilders bedankt dan wordt er flink geklapt op de bankjes in de Tweede Kamer door de deelnemende partijen en de PVV-ers. Markuszower doet een enkel zacht tikje. Het zegt genoeg dat de vertrouweling van Wilders een mes in de rug heeft gekregen van diezelfde Wilders. Wilders buigt ook in dit opzicht gewoon als een knipmes voor VVD en NSC. Dat is wel gebleken.

Zelfs Rutte vindt het hoofdlijnenakkoord een goed akkoord. Dan weet je wel hoe laat het is. By the way, Schoof kon het prima vinden met Rutte. Hij ziet hem ook als een soort van voorbeeld. Wat hebben ze als PVV wel bereikt? Een daling van het eigen risico in de zorg over enkele jaren. Wat minder geld naar het klimaatfonds. Een strenger asielbeleid op papier, maar dat gaat waarschijnlijk niet lukken, want we zitten vastgeklonken in de EU en voeren Agenda 21 uit van de VN/WEF die doelbewust inzet op het uitwissen van de natiestaten en de bevolking wil vermengen zodat er geen sprake meer is van een gemeenschappelijke identiteit. Ach ja, we mogen weer 130 km/h op de snelweg gaan rijden, maar dat gaat niet vanwege de huidige stikstofhysterie. Overigens kun je overdag toch al amper 130 km/h rijden want je staat meer stil dan dat je kan doorrijden. Een fopspeen dus. Er gaat helemaal niets veranderen. Bepaalde accenten worden iets anders gelegd, maar de NL-regering blijft een globalistische regering die Nederland verder zal uitleveren aan de globalisten. Er is ook geen sprake van een terugkeer tot God en Zijn dienst. Men gaat door op de ingeslagen goddeloze weg.

Russische dreiging?
Premier Schoof sprak tijdens de regeringsverklaring over de Russische dreiging. Ze geloven echt dat Rusland het grote Russische rijk wil herstellen en allerlei landen aan het opslokken is. De krim is ingepikt in 2014 volgens Schoof. De krim hoorde overigens altijd bij Rusland, maar destijds gaf Nikita Chroesjtsjov (voormalig premier van de Sovjet-Unie) het kado aan OekraÔne toen het nog onderdeel van de Sovjet-Unie was. Er wonen alleen maar Russen. De oorlog in OekraÔne is ook een landjepik oorlog volgens Schoof en consorte. Er is echter meer aan de hand, en de oorlog begon niet pas in februari 2022. De Russische bevolking in het oosten van OekraÔne wordt al sinds 2014 geterroriseerd en gebombardeerd door de OekraÔense regering, die destijds de zittende president verdreef met een valse verkiezing. De toenmalige president Porosjenko verklaarde de Russischtalige bevolking in het oosten tot tweederangs burgers. U kunt er meer over lezen op deze website. De Minsk akkoorden voorafgaand aan de oorlog in OekraÔne met meer autonomie voor het oosten van OekraÔne is doelbewust getorpedeerd door het Westen. Dat hoor je nooit bij de Nederlandse regering en de main stream media. Wat je ook nooit hoor is alle oorlogen die de Amerikanen met of zonder NAVO-landen is begonnen sinds het einde van WO II. Denk maar aan de oorlogen na de val van JoegoslaviŽ, Afghanistan, Irak en LibiŽ. Bij Irak werd met leugen en bedrog een oorlog begonnen met tussen de 500.000 en 1.000.000 doden. Zijn er ooit sancties tegen de VS uitgeroepen? Het Westen en de NL-regering zijn een stelletje hypocrieten van de ergste soort en hebben tonnen boter op het hoofd. De Amerikanen hebben Nordstream II opgeblazen en niet Rusland, zoals direct valselijk werd beweerd. Rutte was al vals, maar Schoof is even vals en die hele NL-regering met hem.

De PVV is een Partij Van Verraad geworden en het gaat ze meer om de eer dan om de leer (hun principes). Ze dansen gewoon mee met de globalisten en hebben al die PVV-stemmers het bos in gestuurd. Overigens kun je als Christen niet meer deelnemen aan de politiek of op politieke partijen stemmen, maar dat terzijde. De eed op de grondwet is ook onmogelijk af te leggen door een Christen. Daar is ook genoeg over geschreven op deze website.

Schoof steekt de loftrompet uit over Rutte
Tijdens de regeringsverklaring roemde Schoof zijn voorganger Rutte. Rutte kwam altijd met oplossingen en had een scherp inzicht volgens Schoof. Lang niet alles ging foutloos natuurlijk maar Rutte's grote verdienste kan moeilijk worden overschat. De loftrompet dus over Rutte die constant loog over van alles en nog wat, en Nederland de afgelopen 14 jaar verder heeft afgebroken met zijn neo-liberale beleid van geen God en geen meester. Rutte is verantwoordelijk voor de verdere uitlevering van Nederland aan het WEF, de VN, de WHO en de EU. Hij is verantoordelijk voor het criminele corona-beleid met de mRNA-gifspuiten, lockdowns, niet werkende mondkapjes en het in elkaar laten knuppelen van vreedzame demonstranten (wat een tegenstelling bij de behandeling van linkse woke en klimaat demonstranten). Rutte is verantwoordelijk voor de stikstof hysterie die boeren en vissers het leven zuur maakt, de klimaathysterie waarbij ze denken de temperatuur op aarde met een thermostaat te kunnen regelen, de energietransitie waarbij we de energie uit zonnepanelen en windmolens moeten halen en waarbij de mensen van het gas af moeten (gemiddeld veertigduizend euro per huishouden), de toeslagen-affaire bij de belastingdienst waarbij duizenden kinderen zijn weggehaald uit gezinnen en spoorloos zijn verdwenen. Rutte is verantwoordelijk voor het OekraÔne-beleid waarbij miljarden aan militaire steun wordt gegeven, de enorme toename van mensen die gebruik moeten maken van voedselbanken, de woningproblematiek, de invoering van de digitale programmerbare controle munt (CBDC). Rutte is verantwoordelijk voor het woke-beleid om de LHBTIQ+ goddeloosheid alle ruimte te geven. De regering Rutte, die de Groningse gaskraan heeft dichtgedraaid met valse redenen, want hŤt probleem in Groningen zijn de huizen die niet zijn voorzien van hijpalen. De Groningers zijn jarenlang aan het lijntje gehouden. Geef de gedupeerden een miljoen euro en blijf gas oppompen uit Groningen. Injectie kan worden toegepast om de bodem op druk te houden, iets waar ooit Wybren van Haga (BVNL) voor pleitte in de Tweede Kamer. Hij werd weggelachen door de regering en de meeste partijen in de Tweede Kamer. Mark Rutte, die toen hij voorzitter van de JOVD was pleitte om pedofilie uit het strafrecht te halen, wordt door Schoof geprezen. We zullen het nu maar niet over de Demmink-affaire hebben. Rutte kreeg ook een staande ovatie in de TrŤve zaal.

Valse hoop
Volgens Schoof gaan we een onverwachte ontwikkeling hoogstwaarschijnlijk mee maken in zijn regeerperiode. Waar doelt hij op? Verdere escalatie van de oorlog in OekraÔne? Een nieuw virus wat de wereld gaat teisteren om de bevolking verder onder controle te krijgen?
Dit kabinet staat pal voor de rechtstaat (terwijl hij samen met de regering Rutte die rechtstaat heeft vertrapt tijdens de corona plandemie). De NAVO blijft topprioriteit terwijl deze meer een meer offensief is geworden in plaats van puur defensief. Voor de Russen telt een mensenleven niet volgens Schoof. Dat durft hij met droge ogen te beweren terwijl de Amerikanen en wij bloed aan onze handen hebben in Afghanistan, Irak, LibiŽ, SyriŽ enz.... Om over abortus nog maar te zwijgen. Volgens Schoof en de zijnen is het leven in de moederschoot niet meer dan een klomp cellen die je mag verwijderen. Volgens Schoof komt de instabiliteit meer en meer naar Europa. Daar zorgt het Westen echter zelf voor door al sinds de val van de muur Rusland te kleineren en te treiteren, gemaakte afspraken, over het niet uitbreiden van de NAVO naar het oosten, niet nakomen, en recentelijk het Minsk-akkoord (net voor de oorlog in OekraÔne) hebben getorpedeerd om een oplossing te vinden voor de Russische bevolking in het oosten van OekraÔne met meer autonomie. Westerse leiders (o.a. Merkel) hebben toegegeven dat ze de Russen hebben misleid. OekraÔne kan verzekerd blijven van politieke, militaire en financiele steun vanuit Nederland. Er is al 6 miljard naar toe gegaan en dat wordt verdubbeld tot 12 miljard. In plaats van dat men zich volledig inzet om de oorlog te beŽindigen gooit men constant olie op het vuur, totdat er zometeen geen weg meer terug is en het verder escaleert. Er zitten alleen maar oorloghitsers aan het roer in het Westen en in deze nieuwe Nederlandse regering.

De conclusie is dat het hoofdlijnenakkoord valse hoop biedt. Het is niet iets om trots op te zijn en de lef ontbreekt om werkelijk te breken met de globalische koers van het vorige kabinet. Ze gaan gewoon op dezelfde voet verder. De PVV is ingekapseld en heeft een asiel-fopspeen gekregen. De PVV had gewoon moeten stoppen met de besprekingen omdat Wilders geen premier mocht worden van VVD en NSC. Het is dť regel dat de grootste partij de premier levert, maar nu mocht het ineens niet. Al die zogenaamde democratische partijen zijn het alleen als het in hun straatje past. Wilders had het prima kunnen uitleggen, en dan had hij waarschijnlijk wel 50 zetels of meer gehad bij nieuwe verkiezingen. Het argument dat er dan een regering over links gevormd zou worden snijdt geen hout, want dat maakt totaal niets uit. Het maakt niets uit wie er regeert want het zijn constant de globalisten die aan de knoppen draaien. Ook nu weer met het nieuwe kabinet, waar oud geheime dienst leider Schoof de leiding van heeft gekregen.

Bijbelse hoop
We (Gods volk) hoeven niet te wanhopen, want God de HEERE regeert. Hij neigt harten van regeerders en volvoert Zijn raad. De Bijbel staat er vol van. Denk maar aan de Farao van Egypte in de tijd van Mozes en Ašron, of koning Nebukadnezar in de tijd van DaniŽl. Gods koninkrijk is niet van deze wereld, maar Zijn onderdanen worden wel uit deze wereld ingezameld. Maar wij verwachten, naar Zijn belofte, nieuwe hemelen en een nieuwe aarde, in dewelke gerechtigheid woont (2 Petrus 3:13). Waar geen inwoner meer zal zeggen: ik ben ziek. Want het volk dat daarin woont zal vergeving van ongerechtigheid hebben (Jesaja 33:24). Dat volk komt daar niet door de zogenaamde democratische besluitvorming of door democratische verkiezingen, maar door genade van God. En die Hij te voren verordineerd heeft, dezen heeft Hij ook geroepen; en die Hij geroepen heeft, dezen heeft Hij ook gerechtvaardigd; en die Hij gerechtvaardigd heeft, dezen heeft Hij ook verheerlijkt (Romeinen 8:30). Ook deze overheid dient te worden opgedragen in de gebeden tot God, zoals de apostel Paulus aangeeft in 1 TimotheŁs 2:1-2.

M.G. van der Hoeven

11 juli 2024