State of Control met de Central Bank Digital Currency (CDBC)

Bij de omroep Ongehoord Nederland was vandaag, 22 november 2022, een gesprek met Ab Flipse (financieel expert) en Bas Filippini (Privacy First) over de introductie van de digitale euro, ofwel de Central Bank Digital Currency (CDBC). Er wordt door overheden, centrale banken, de VN en het World Economic Forum hard gewerkt aan de introductie van digitaal programmeerbaar geld. Reden is o.a. dat men witwassen wil tegengaan (betreft maar 1% van de transacties) en ook dat het huidige geldsysteem niet meer houdbaar is. Commerciele banken liggen voor een groot deel aan het infuus van centrale banken, zoals de ECB in Europa. Regeringen willen gebruik maken van de data. Zelfs minister Kaag (D66) dat bedragen van Ä 100 of hoger al worden gemeld in een centrale database. Zijn dit legitieme redenen? Hebben ze niet wat beters te doen vraag je je af? Of is er meer aan de hand. De vraag stellen is haar beantwoorden. De CBDC is programmeerbaar geld (of eigenlijk een financieel control grid), en ook al wil men het eerst naast het huidige geldsysteem (pinpas, contant geld) hanteren, het zal op den duur alles vervangen. Het is een digitale enkelband vergelijkbaar met het Social Credit System in China. Het financiŽle control grid kan uitgroeien tot een digitaal concentratiekamp.

Je hebt dan niets meer te zeggen over je eigen geld, vermogen, spaargeld. Er kan worden bepaald waar het aan wordt uitgegeven. Het wordt eigenlijk een soort cadeaubon met beperkte houdbaarheid. Ook wil men het koppelen aan je digitale identiteit (Digital ID). Op de recente G20 top in Bali is daar ook over gesproken en besloten dat het er moet komen. Op die top was ook Klaus Schwab van het World Economic Forum aanwezig. Wat doet die man daar zou je zeggen? Al die politici, zoals Gert-Jan Segers (CU), die beweren dat het World Economic Forum maar een praatclubje is zijn grote leugenaars. Vandaag, 23 november 2022, is er een debat over de CBDC in de Tweede Kamer. De experts geven aan dat men niet verwacht dat daar veranderingen worden bedongen. Het hele gebeuren is al supra nationaal in gang gezet. Rutte en co zijn uitvoerders van dit beleid. Het zal een debat zijn voor de bŁhne in het nepparlement wat Tweede Kamer heet. Nederland heeft niets meer in te brengen en heeft alles uit handen gegeven aan de EU, de VN, de Wereldbank, de BIS in Bazel (de centrale bank van de centrale banken), de WHO, de Bill & Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundationi, Microsoft en het World Economic Forum. Onze regering maakt bindende afspraken met (de praatclub) het World Economic Forum.

U wordt van deze ontwikkelingen onkundig gehouden door de Main Stream Media, ook door het Reformatorisch Dagblad. Als je zoekt op dit onderwerp op de webstie van het RD, dan kom je niets tegen wat wijst op de gevaren van dit hele gebeuren. Dat geldt ook voor andere MSM-kranten, of het wordt positief gebracht. De hele MSM zal ook m.b.t. dit gebeuren het narratief van de overheid volgen, net als met de corona plandemie. Die hele coronaplandemie is gebruikt om het controle systeem middels een app te testen. In het CDBC zal de app op je smartphone ook een cruciale rol spelen. Zonder die app kun je straks niets meer. De hele technische infrastructuur is met de coronaplandemie opgetuigd. Als u het niet gelooft moet u het zelf weten, maar het is de keiharde waarheid. De coronaplandemie was leugen en bedrog en kerkelijk Nederland heeft zich massaal voor dit karretje laten spannen. Men is totaal verblind en mist Gods Geest.

Hieronder treft u het gesprek aan op Ongehoord Nederland:

In het interview verwijst Bas Filippini naar de lancering van een documentaire over dit digitale gebeuren, State of Control, op de gelijknamige website. In de video wordt gezegd dat Covid-19 is misbruikt voor het invoeren van de app. Echter Covid-19 is gecreŽerd in een lab. Er is voldoende bewijs dat het geen natuurlijk virus is, maar dat er aan geknutseld is. We hebben hier al meer over geschreven. Het is dus een plandemie en geen pandemie. De corona-app plannen lagen er al en die zijn in no-time uitgerold na maart 2020. Een verandering, ten goede, komt niet zoals Bas Filippini zegt vanuit de mens zelf. Dat laat onverlet dat deze video een goede inkijk geeft in waar men achter de schermen mee bezig is. Bekijk de video hieronder:

Meer informatie over dit onderwerp vindt u op:

Commissiedebat op 23 november 2022 over digitale euro

State of control toont de weg naar digitale gevangenis

We zien de contouren van Openbaring 13:16-17 zich voltrekken. Wat nu nog middels een smartphone met app wordt uitgerold zal straks doormiddel van een chip in het lichaam worden toegepast. Die technieken zijn er al en er zijn landen, waaronder Zweden, waar hier al mee wordt geŽxperimenteerd.

De grote vraag is of u behoort tot de vrijgekochten van het Lam? Dan kunt u, ondanks al deze ontwikkelingen (waar we ons tegen dienen te verzetten, want dat is Bijbelse plicht omdat de geopenbaarde dingen voor de mensen zijn en die dienen getoetst te worden aan Gods Woord) toch uitzien naar de nieuwe hemel en de nieuwe aarde, waar God zal zijn alles en in allen.

M.G. van der Hoeven

23 november 2022