Een totaalplaatje van 'the great reset'

Minder dan een handje vol mega-corporaties domineert vandaag de dag ons leven in ieder aspect. Van het ontbijt dat s’ochtends op tafel staat, tot aan het matras waar we s’nachts op slapen, en alles dat we daar tussenin doen, gebruiken of consumeren draagt bij aan de macht van deze corporaties. In deze video laat Tim Gielen je aan de hand van eenvoudig verifieerbare feiten zien hoe deze corporaties, of beter gezegd; hun grootste aandeelhouders, de hoofdrolspelers zijn in het theaterstuk waar we op dit moment getuige van zijn. En hoe zij de drijvende kracht vormen achter “The Great Reset” van het World Economic Forum.

WAT OVER TIM EN ZIJN MOTIVATIE OM DEZE VIDEO OP TE NEMEN
"Zoals jullie weten heb ik me het afgelopen jaar intensief bezig gehouden met het delen van berichten waarin de covid-maatregelen, en andere zaken die onze samenleving bezighouden, op een totaal andere manier belicht worden dan in de media. Ik weet dat ik met deze berichten een aantal van jullie heb gekwetst, en ik begrijp het gevoel dat sommigen van mijn berichten bij jullie hebben opgeroepen. Toch hoop ik dat jullie weten dat het nooit mijn bedoeling is geweest om ook maar iemand van jullie pijn te doen. Integendeel; ik zag het als mijn plicht om jullie te waarschuwen voor de verschrikkelijke situatie waarin we inmiddels beland zijn, en voor dát wat er op ons afkomt. Als ik niet 100% zeker van mijn zaak was geweest had ik jullie graag met rust gelaten en had ik mijn gezicht en carrière niet op het spel gezet, maar vanwege het feit dat ik me al een jaar of 15 bezig hou met de onpopulaire onderwerpen die in onze huidige tijden actueler dan ooit zijn, vond ik dat ik dit wel moest doen.

Ik begrijp dat veel mensen, die zich nooit met dit soort onderwerpen hebben beziggehouden, mijn berichten afdoen als vergezochte complottheorieën, en daarom heb ik de afgelopen maand besteed aan het maken van een video waarin ik zo beknopt mogelijk uitleg wat er nu precies aan de hand is. Waarom zeg ik ‘wat er aan de hand is’, en niet ‘wat ik DENK dat er aan de hand is’? Dat zul je merken als je mijn video kijkt. Omdat ik weet dat ik jullie niet zal bereiken met speculatie, heb ik alleen onweerlegbare feiten en vertrouwde, verifieerbare bronnen gebruikt om mijn punt te maken. Ik heb dit gedaan omdat ik om jullie geef, en omdat ik jullie niet wil zien lijden. Als we niet op de hoogte zijn van wat er écht speelt kunnen we onze situatie niet verbeteren, maar als we die kennis wél hebben dient deze als een sleutel naar een wereld vol nieuwe mogelijkheden voor ons allemaal. Daarom hoop ik dat je de tijd wilt nemen om naar mijn boodschap te luisteren." – Tim Gielen

Overgenomen van https://stichtingvaccinvrij.nl/

COMMENTAAR
Interessante video van Tim Gielen over de grote investeerders, de grote bedrijven, de main stream media, de non-governementele organisaties, de VN, het World Economic Forum, de geldstromen van de rijkste families op aarde. Follow the money, ofwel volg de geldstromen, en dan wordt een hoop duidelijk over de Nieuwe Wereld Orde en de Great Reset. Het is allemaal informatie die publiekelijk verkrijgbaar is en heeft dus niets met een complottheorie te maken zoals wordt geframed in de media, zoals recent in het RD. De laatste drie minuten van de video suggereert dat wij mensen een tegenreactie kunnen geven aan de rijksten op deze aarde en een heilstaat kunnen creëren, ofwel reset de elite. Het doet echter niets af aan de belangrijke feiten die in deze video naar voren komen.

Het is triest te moeten constateren dat in kerkelijk Nederland er geen enkel inzicht is in het grotere wereldgebeuren. Het RD en andere media zetten alles weg als complot en houden de waarheid in ongerechtigheid ten onder. De (refo)dominees weten ook niets en lopen aan de leiband van het RD of welke krant dan ook. Wat daarin staat is voor hen de waarheid. Dat is echter een fatale vergissing! God geve nog een ontwaking uit de doodslaap om het volk te waarschuwen voor de het overheidsbeleid, de media en de Big Pharma vaccinaties. De leugens en het bedrog over Covid-19 zijn schrikbarend en worden gebruikt om op dit moment met valse besmettingscijfers het volk in angst te houden. U ziet hoe het werkt in de video waar de Belgische viroloog Marc Van Ranst, openheid van zaken geeft hoe de mensen bespeeld moeten worden met leugen en bedrog. De dominees in Nederland zijn helaas geen wachters meer op Sions muren. De Nehemia's en de Ezra's ontbreken in onze dagen.

D66 wordt wel vaak aangehaald als gevaarlijke partij, en dat is ze zeker, maar dat geldt net zo goed voor andere politieke partijen. Wat verzwegen wordt is dat de SGP in de beide kamers de regering niet ontmaskerd met hun duivelse plannen. Nee, ze stemmen zelfs voor die duivelse coronawet. Minister Hugo de Jonge is zogenaamd een christen want hij is lid van het CDA, maar hij wordt niet ontmaskerd als zijnde uit de vader de duivel, doende de begeerten van de duivel (Joh. 8:44). Ze doen het niet en daarmee geven ze aan ook uit de vader de duivel te zijn, hun schoonsprekende vrome woorden ten spijt. De dominees verbieden ook niet om te gaan stemmen of te verbieden om te vaccineren. Stemmen is onmogelijk omdat je niet in de politiek kunt deelnemen als christen vanwege de eed op de grondwet met goddeloze artikelen als 1 en 6, en dan kun je er dus ook niet op stemmen. Vaccineren is niet mogelijk omdat het God verzoeken is als je die rommel in je lichaam laat spuiten, die ook nog eens zijn ontwikkeld en getest met menselijke cellen verkregen door abortus. Ze laten het allemaal vroom over aan de gemeenteleden. Een ieder is maar in zijn eigen gemoed verzekerd. Dat is het refrein elke keer opnieuw. Dat refrein houdt geen stand voor de rechterstoel van Christus. Vreselijk is het om te vallen in de handen van de levende God, buiten Christus. De huidige (refo)dominee schare meent echter Gode een dienst te doen door de schapen te laten dolen op duizend bergen.

M.G. van der Hoeven

22 maart 2021

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"