De bijwerkingen en sterfgevallen na de covid-injecties groter dan wij ons kunnen voorstellen!

De bijwerkingen en sterfgevallen die optreden na het toedienen van de experimentele gentherapie met de mRNA-injecties is veel groter dan wij ons kunnen voorstellen!
Wat we nu zien is de schade op korte termijn, waarbij ook een enorme gezondheidsschade optreedt die om behandeling vraagt in ziekenhuizen. De schade op langere termijn is onbekend vanwege het experiment wat op de wereldbevolking wordt losgelaten. Wat er gaande is, is nog nooit vertoond, en is puur misdadig. Big Pharma, overheden, WHO, EU, NGO's enz... maken zich schuldig aan moord met voorbedachten rade. De Big Pharma heeft contracten getekend met overheden waarbij ze gevrijwaard zijn van elke aansprakelijkheid. In het verleden zouden vaccinatieprogramma's direct zijn stilgelegd met de enorme hoeveelheden bijwerkingen en sterfgevallen, maar nu blijven ze gewoon doorprikken. Dan kan het niet anders of er zit een andere agenda achter, zoals we al eerder hebben aangegeven.

Het Lareb houdt in Nederland de meldingen bij die gedaan worden door gezondheidsprofessionals zoals huisartsen, maar het blijkt dat maar een klein gedeelte meldingen van bijwerkingen doet na de covid-injecties. Het merendeel wordt door de mensen zelf gemeld. Dat is al een teken aan de wand. Men wil koste wat het kost erkennen dat de injecties gevaarlijk zijn en veegt de bijwerkingen en sterfgevallen onder het tapijt. Ook in de politiek is dit het geval. Alleen de FvD kaart de gevaren van deze injecties aan in de Tweede Kamer en roept de mensen op om zich niet te laten vaccineren. De SGP laat dit geheel na en promoot zelfs de covid-injecties en boosters. De SGP gelooft dat Jezus, als Hij nu onder ons zou zijn op aarde, had geadviseerd om deze experimentele gentherapie met de mRNA-injecties te nemen. Ze doen dan met Jezus hetzelfde als de FarizeeŽn door Hem een duivelse geest toe te kennen. Dat ze hiermee voor God niet kunnen verschijnen is overduidelijk, en dat geldt voor iedereen die deze SGP-geest heeft, want dezulken hebben de Geest van Christus niet en komen Hem niet toe (Romeinen 8:9).

Het is ongehoord dat vele duizenden medische professionals worden gecensureerd door de main stream media en op sociale media platforms als LinkedIn, Facebook, YouTube. In de politiek hoor je daar niemand over behalve de FvD. Er is een pure corona dictatuur gaande die zijn weerga niet kent. Deze week riep PvdA-politica Atje Kuiken zelfs de nieuwe minister Ernst Kuipers (D66) op om de BIG-registratie van zorgprofessionals van het Artsen Collectief te ontnemen, en ze verspreidde ook nog eens valse informatie met betrekking tot de aantallen ongevaccineerden in de ziekenhuizen. U kunt het coronadebat van woensdag 20 januari 2022 bekijken op de website van de Tweede Kamer. Tijdens dit debat wordt Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FvD) continue het woord ontnomen door D66-lesbie-voorzitter Bergkamp door de microfoon uit te zetten en het debat stil te leggen. Dit omdat Van Meijeren de waarheid spreekt en daar gruwen ze van in de Tweede Kamer. Ze stormden allemaal als viswijven op hem af toen het debat werd stilgelegd. De SGP houdt gewoon zijn mond over deze zaak en wast zijn handen in onschuld. Ze smeren alleen maar stroop om de monden van Rutte en zijn incompetente ministers, ook als Kuipers gewoon staat te liegen als Van Meijeren hem het vuur aan de schenen legt. Het is walgelijk gewoon. U gaat het zelf maar onderzoeken.

In de volgende video, die te zien is op het bitchute-kanaal van 'wordt wakker mensen', wordt een eerlijk beeld gegeven van wat er werkelijk aan de hand is met deze injecties.

M.G. van der Hoeven

22 januari 2022