Wat zijn de doelen van het World Economic Forum?

Informatie van De Vrije Omroep (DVO):

Deze video maakt deel uit van het DVO NIEUWS #5 met juridische antwoorden van Mr. Drs. Arno van kessel.

Alleerst zien we hier de topman van BAYER verduidelijken dat de vaccins gen-therapie zijn. Dat is sommigen nog steeds niet duidelijk en daar heeft onze overheid met vele spotjes over gelogen. Dat is inmiddels duidelijk. Feitelijk was het al duidelijk toen in de staatscourant gemeld werd dat de overheid toestemming gaf voor het inzetten van gen-therapie, maar voor het grotere publiek kwam pas met deze toespraak de waarheid naar buiten. Zowel Klaus Schwab als zijn topadviseur Harari bevestigen dat gen-therapie de mensen daadwerkelijk verandert en vergaand beÔnvloedbaar maakt. Waar men bij het World Economic Forum op zinspeelt ziet u hier.

De volledige uitzending (World Economic Forum plannen voor de Agenda 2030 | DVO SHARE) is hieronder te bekijken:

Alle onderwerpen van die nieuwsuitzending:

- WORLD ECONOMIC FORUM EN NL OVERHEID
- VERPLICHT DIGITAAL VACCINATIE PASPOORT
- EUROPESE CENTRALE BANK TECHNISCH FAILLIET
- NIEUW ELEKTRONISCH GELD
- NIEUW GELD Ė OUD GELD WEG
- HET W.E.F. INFILTREERT IN NATIONALE KABINETTEN
- IS PUTIN W.E.F.?
- ONTMOEDIGINGSBELEID
- DIGITAAL HANDHAVEN
- HOE STAAN DE KANSEN?
- DR YUVAL NOAH HARARI - SYSTEMATISCH ALLE MENSEN HACKEN
- JURIDISCHE KIJK OP DE (COVID) CRISIS MET ARNO VAN KESSEL?
- OVERTREDEN WETGEVERS EN HANDHAVERS ONZE WETTEN?
- LEGALITEITSBEGINSEL (BELANG VAN)
- HET RECHT OP ZELFVERDEDIGING
- IS HET VERSTANDIGER OM WEL OF NIET TE STEMMEN?
- DE ENIGE WEG-STEM-PARTIJ IS Ö
- GEDWONGEN VACCINATIE IS VERKRACHTING
- WELKE STRAFFEN STAAN OP OVERTREDINGEN BESTUURDERS?
- HOE VECHT MEN OVERTREDINGEN AAN?
- ONTSPRINGEN HANDLANGERS DE DANS?
- WAT ZIJN DE WEF PLANNEN NAAR AGENDA 2030?
- VRIJGEKREGEN DATA PFIZER TOONT TE VEEL BIJWERKINGEN EN DODEN VACCINS.

COMMENTAAR
U ziet dus met welk een organisatie de Nederlandse regering samenwerkt, en waar het contracten mee afsluit. Klaus Schwab heeft gezegd dat hij en zijn organisatie penetreert in regeringen. Ze leiden Young Global Leaders op die later op posities terecht komen om het beleid van het WEF uit te voeren. Het WEF spant samen met de VN, de WHO en andere NGO's zoals de Bill & Melinda Gates Foundation als het gaat om vaccinaties. Steeds meer puzzelstukjes vallen op hun plaats, maar de Nederlandse regering informeert er niet over. Ze houden informatie achter richting de Tweede Kamer, en zouden allemaal weggestuurd moeten worden omdat ze de Tweede Kamer bewust niet informeren of misleiden. De Tweede Kamer is (onbewust of willens en wetens) onkundig en laat zich voor het grootste gedeelte ringeloren. Het is echt een compleet nepparlement. Het beleid wordt elders gemaakt en in Den Haag mogen ze muggeziften over punten en komma's die er niet toe doen. Ze zijn ook totaal niet kritisch als het gaat om het grotere plaatjes, zoals de banden met het WEF. Het hele gebeuren van corona was een plandemie om technologie te testen voor het toekomstige social credit system. Daarbij zijn mRNA injecties met grafeenoxide, 5G+, QR-codes, CO2-footprint van een persoon enz.. een belangrijk onderdeel. Techniek en mens moeten samensmelten, het zogeheten transhumanisme. Ook de energietransitie is gebaseerd op een vals verhaal, ofwel het sprookje dat de mens zou zorgen voor opwarming van de aarde door CO2 uitstoot. Het is allang bekend met ijsboringen op Antartica dat koudere en warmere periodes zich afwisselen, net zoals de seizoenen zich in een patroon afwisselen. De CO2-uitstoot van de mens speelt daarbij geen enkele rol. Men doet allemaal alsof CO2 een probleem is. Het zorgt juist voor vergroening van de aarde. Ook in de Nederlandse tuinbouw wordt CO2 uit de industrie gebruikt voor de plantengroei, zoals bekend van de fotosynthese. Ik zag pas een foto van Katwijk aan Zee van honderd jaar geleden en nu. Geen enkel verschil. Het water stond nog net zo hoog als toen. Ook bij de rotsen bij de Franse kust zie je geen enkel verschil. Men wil totale controle over de mensheid vanuit een Nieuwe Wereld Orde. Daar werkt het WEF, de VN, de Wereldbank en andere organisaties aan. Regeringen zijn uitvoerende instanties van het zogeheten stakeholder kapitalisme, ofwel communisme in een nieuw jasje. Wat ze consequent gebruiken is het creeŽren van angst. Met de klimaathoax doen ze dat, met de afgeleide energietransitie doen ze dat, met corona doen ze dat, nu met de oorlog in OekraÔene doen ze dat. Ze gebruiken het allemaal om de bevolking te manipuleren en een bepaalde kant op te sturen. De main stream media zijn daarbij het verlengstuk van al die organisaties en regeringen.

Alleen Forum voor Democratie (FvD) heeft door wat er gaande is, maar wordt weggezet als een complotpartij en genegeerd. Het bijzondere is dat alle zogenaamde complotten gewoon uitkomen. Nu gaat men een social credit system in ItaliŽ beginnen in enkele steden. Het heeft dus al voet aan de grond gekregen in de EU. De Rabobank gaat al experimenteren met het plaatsen van CO2-scores bij aankopen. Men vindt het allemaal zeer onschuldig, het is gewoon om te kijken of gedrag veranderd kan worden. Zo begint het allemaal. Stapje voor stapje gaan ze dit uitrollen. De Staatkundig Gereformeerden zijn Onkundig Geraffineerden gebleken, want ze houden het WEF-kabinet van Mark Rutte en WEF-ministers zoals Hugo de Jonge gewoon de handen boven het hoofd. Rutte en De Jonge (en ook Kuipers) kunnen blijven liegen, maar ze worden met fluwelen handschoenen behandeld door het grootste gedeelte van de Tweede Kamer, en ook de SGP. Er is een oorlog gaande, ofwel de strijd der geesten waar Efeze 6 over spreekt, maar de SGP slaapt de slaap des doods. De geestelijke wapenrusting wordt gemist. Forum voor Democratie is nog tot beschaming van degenen die zich in de Tweede Kamer christen noemen. Ze ontmaskeren als seculiere partij nog zaken die de SGP zou moeten ontmaskeren. Het WEF met een duivelse adviseur Harari wordt gewoon toegestaan om samen te werken met onze regering. De SGP zou het zwaard des Geestes moeten hanteren in de Tweede Kamer, maar ze laten het na. Ze brabbelen maar wat en af en toe slingeren ze een Bijbeltekst in de lucht. Ze kampen als in de lucht slaande, zoals in 1 Korinthe 9:26 staat opgetekend. De kanttekeningen schrijven daarbij: Namelijk gelijk die doen die uit geen ernst kampen of strijden, maar alleen spiegelvechten, en zich tegen de lucht oefenen, waaruit geen overwinning van partij valt; hetwelk wij tegen de zonde en de duivel met ernst moeten doen, Ef. 6:11. Het zijn dus allemaal spiegelgevechten die de SGP voert. De dominees en het Nederlandse kerkvolk zijn er weer blij mee, want dan hebben ze het toch maar weer gezegd. Ze hebben echter niets te zeggen want de Geest Gods wordt gemist. Men blijft ook maar op de SGP stemmen. Overigens kan een Christen op geen enkele politieke partij stemmen, want ze leggen allemaal de eed (of belofte) af op de grondwet met het gelijkheidsbeginsel artikel 1 wat zonde geen zonde meer noemt en de vrijheid van godsdienst in artikel 6. De SGP roept dus Gods hulp in bij het legaliseren van homo-rechten, transgender-rechten en het bouwen van afgodstempels zoals moskeeŽn. Dat is de consequentie van de eed op de huidige grondwet afleggen. De SGP maakt wel bezwaar tegen moskeeŽn met hoge minaretten en geen bezwaar tegen moskeeŽn met lage minaretten. Zo krom is het geworden. En ze menen er nog Gode een dienst mee te doen ook.

M.G. van der Hoeven

23 april 2022