Waardoor komt dat?

Het Reformatorisch Dagblad plaatste een artikel van de hand van medisch redacteur Maarten Costerus over de toename van longontsteking bij kinderen. De titel luidt: "Veel kinderen kampen met longontsteking; waardoor komt dat?".

Waar het artikel geheel aan voorbij gaat is dat ook kinderen vanaf 5 jaar zijn ingespoten met de Covid-19 mRNA-injecties. Op de website van het RIVM is terug te vinden dat kinderen tussen de 5-11 jaar vanaf begin 2022 zijn gevaccineerd, toen met een percentage van 5%. Kinderen in de leeftijd van 12-17 jaar hadden toen een vaccinatiegraad van 59%. Zie onderstaande grafiek.

Vaccinatiegraad_2021-2022_week_33

Er wordt geen enkele vraag in het artikel opgeworpen om ook eens een onderzoek te doen naar de bijwerkingen van de mRNA-injecties die de kinderen gekregen hebben waarbij het eigen immuunsysteem zo goed als zeker is aangetast. Denk ook aan de vele sporters die neervallen, vaak ook met dodelijke afloop. Er is al veel over bekend dat het immuunsysteem wordt aangetast maar het wordt gewoon onder het tapijt geveegd. Ook het RD veegt dit allemaal onder het tapijt en maakt professor Theo Schetters zwart. Net als destijds met huisarts Rob Elens. Ze laten het totaal afweten en papegaaien alleen maar het main stream narratief na. Een verschrikkelijke leugenkrant is het. Alles wat er voorvalt met de enorme golf aan bijwerkingen en sterfgevallen ligt overal aan, behalve aan de corona gifspuiten. Dat is het narratief en dat volgt het RD.

Recent was er de onthulling van Marcel de Graaff (FvD) die als euro-parlementariŽr samen met anderen een schokkend relaas heeft gegeven over het Europees Medicijn Agentschap (EMA) en de brief betreffende het vrijgeven van de mRNA-injecties. Niets erover in het RD. Het gifspuiten schandaal wordt alleen maar groter. Lees wat Remco van Velzen hierover schrijft op X (het voormalige Twitter) en het artikel hierover op de website van Nine for News.

Als u werkelijk goed geÔnformeerd wil worden dan moet u terecht bij nieuwe media als Ongehoord Nederland, Blackbx.tv, Cafť Weltschmerz, Gezond Verstand, de Andere Krant, Nine for News enz... Daar wordt nog onderzoeksjournalistiek gepleegd. De mainstream media, en ook het RD, zijn communicatie afdelingen van de rijksoverheid geworden. De rijksoverheid is op zijn beurt volledig in de tang van globalistische organisaties als de VN, de WHO, het WEF, de EU, de ECB, big pharma en big tech. De SGP was vroeger nog tegen de Volkenbond (de voorloper van de huidige VN) maar nu wordt het allemaal omarmd.

Ook als het gaat over de steeds blijvende oversterfte lezen we geen artikel in de main stream media, waar het RD ook onderdeel van is, met de vraag: Waardoor komt dat?

Het wordt allemaal in doofpot gestopt door de main stream media en ook door de politiek (behalve door FvD). Ook de SGP doet helemaal niets met al die onthullingen, recentelijk ook van een klokkenluider uit Nieuw-Zeeland die aantoont hoeveel sterfte er optreedt door deze gifspuiten. Zo'n klokkenluider krijgt gelijk de politie op bezoek en wordt zwart gemaakt en tegengewerkt. Niets erover in die flutkrant RD.

SGP-er Kees van der Staaij heeft afscheid genomen van de Tweede Kamer en laat zich de staande ovaties en een koninklijke onderscheiding welgevallen. Ook Tweede Kamerlid Roelof Bisschop heeft een 'schop' gekregen. Ze hebben lieve woordjes meegekregen van lesbiŽnne Vera Bergkamp (D66). Kees van der Staaij maakt zich ook nog druk om het zetten van de schoen tijdens Sinterklaas. Ook dat is de SGP, de Sint Groet Piet partij. Hij was ook zo blij dat hij nu eens namens heel veel Tweede Kamerleden mocht spreken. De lachers op zijn hand natuurlijk. Het Bijbelse woord geldt hier: "Wee u wanneer al de mensen wel van u spreken; want hun vaders deden desgelijks den valsen profeten, Lukas 6:26". De kanttekeningen schrijven hierbij: Namelijk de wereldse mensen, Joh. 15:19, als gij hun zoudt zoeken te behagen en gelijk te zijn, Gal. 1:10.

Waardoor komt dat? Al die leugen en bedrog in media en politiek komt ten diepste doordat de (godsdienstige) mens de duivel is toegevallen. Daar komt bij dat we in een tijd leven waarvan geldt dat het geweten is toegeschroeid van de meeste mensen. Door Gods algemene genade zijn er nog mensen die de duivelse praktijken van media en politiek, bedrijven en niet-gouvernementele organisaties (NGO), ontmaskeren. Daarbij zijn wereldse mensen zoals bij bovengenoemde nieuwe media en wereldse politieke partijen (overigens zijn alle politieke partijen werelds), als FvD en BVNL, nog tot beschamend voorbeeld voor zich christelijk noemende mensen, die actief zijn in kerk en staat.

M.G. van der Hoeven

6 december 2023