De duivelse plannen van de wereldelite

Wereldleiders erkennen: het vaccin verandert ons DNA!
Bill Gates en Mark Zuckerberg winden er geen doekjes om: de nieuwe vaccins veranderen inderdaad het menselijk DNA. Wat de gevolgen op lange termijn zijn, weten ze echter niet... Elon Musk legt uit dat je met synthetische DNA of RNA een mens in een vlinder kunt veranderen. Dr. Carrie Madej waarschuwt voor het plan om de originele mensheid te laten ophouden, en een nieuwe kunstmatige mens te laten ontstaan, die gekoppeld is aan technologie. Het World Economic Forum verklaart dat we allemaal cyborgs moeten worden. Zuckerberg geeft zelfs toe dat hijzelf ook 'ooit mens was'.

Het scenario van een sciencefictionfilm, of werkelijkheid?
Kijk en oordeel zelf...

De informatie is overgenomen van https://www.stopworldcontrol.com/nl/dna/

De grote fascistische reset; U wordt een transhuman cyborg! (World Economic Forum’s Klaus Schwab)
Lees hieronder een huiveringwekkende samenvatting van de plannen van Klaus Schwab met vele bronlinks. Ook de cyborgs komen hierin aan de orde. De samensmelting van mens en techniek.

De grote fascistische reset

Klaus-schwab-4th-industrial-revolution-book

Het complot dat de koning steunt
Hoe voorkom je dat mensen achter een sluw plan komen dat ze nooit zouden steunen, als ze ontdekten wat het voor hen betekent? Door er een label ‘complot-theorie’ op te plakken en de mensen die erover praten belachelijk te maken. Reden te meer om een sluw plan onder de loep te nemen dat ook de steun krijgt van de Nederlandse koning en koningin.

Het woord ‘complot-theorie’ wordt vaak gebruikt om niet inhoudelijk op een onderwerp in te hoeven gaan. Het is een middel om een onderwerp vooraf belachelijk te maken, meestal vlak voordat iets onthuld gaat worden. Zo kan men voorkomen dat veel mensen het onderwerp gaan onderzoeken en serieus gaan nemen. Vaak gaat het over échte misdaden en mensenrechtenschendingen, waarvan het establishment blijkbaar niet wil dat je er iets over ontdekt.

Een theorie is een hypothese van waaruit je kunt onderzoeken of iets waar is of niet. Op het moment dat je overtuigende bewijzen vindt die de hypothese onderbouwen, wordt de hypothese aannemelijk, totdat je aan de hand van meerdere bewijzen kunt vaststellen dat het om een feit gaat. In het geval van een complot gaat het dan niet meer om een complot-theorie, maar om een complot-feit.

Lees verder in het volgende artikel 'Het complot dat de koning steunt' wat is overgenomen van auteur Ella Ster (bronlink www.ellaster.nl).

SDG-speldje-WA-M-BG-BJ

Op de foto: Koning Willem Alexander tijdens de SDG Summit 2019 met het bekende speldje, net als Bill Gates.

M.G. van der Hoeven

2 maart 2021