Valse informatie die het RD en NPV verspreid

De afgelopen tijd heb ik met betrekking tot Covid-19 diverse correspondentie gevoerd met medewerkers van het RD (Richard Donk, medisch redacteur Maarten Costerus) en ook met de hoofdredacteur Steef de Bruijn. Diverse onderwerpen kwamen hierbij aan bod zoals de zogenaamde filantroop Bill Gates, de pandemiegekte die door de WHO wordt veroorzaakt, de PCR-test als ongeschikt middel om te gebruiken, het interview van huisarts Els van Veen bij de BPOC2020, enz...

RD trio

Helaas blijft het RD beleid die van het volgen van het overheidsnarratief. Het RD gaat maar door met het publiceren van valse informatie, nu ook weer door een artikel 'Houd bezwaren tegen inenten zuiver' van Diederik van Dijk (NPV) te plaatsen.

Diederik van Dijk

Ik heb het echt helemaal gehad met dat RD en die NPV. De volgende mail heb ik naar Diederik van Dijk en de hoofdredactie van het RD gestuurd:

Ik lees net een artikel van uw hand in het RD: https://www.rd.nl/artikel/905259-houd-bezwaren-tegen-inenten-zuiver.

Weer lees ik daar dat u schrijft: "Daarbij komt de precaire kwestie van het gebruik van menselijke cellijnen in de ontwikkeling van vaccins. Bij de ontwikkeling van sommige vaccins wordt een cellijn gebruikt die is gebaseerd op één lang geleden geaborteerde foetus."

Dit is een pertinente leugen en ik wil dat u hiermee ophoudt!

Ik heb u eerder materiaal toegestuurd waaruit blijkt (o.a. met de verhoren van dr. Plotkin) dat hetgeen u schrijft NIET waar is (http://www.hetgekrookteriet.com/Diverse_artikelen/Dr_Plotkin.html).

Ook zegt u niets over de nieuwe techniek op het gebied van RNA. Die wordt o.a. door Moderna en Pfizer gebruikt. Ook is het niet bekend van de lange termijn effecten zijn bij de binnen 1 jaar in elkaar geknutselde vaccins. Zelfs de kamerbrief van minister De Jonge van 16 november zegt dat die effecten onbekend zijn. Zwangere vrouwen worden zelfs geadviseerd om het te nemen, of degenen die zwanger willen worden. Dat zegt nogal wat.

We hebben al eerder gewezen op het gevaar van dit vaccin en vaccins in het algemeen door gebruik van menselijke cellijnen afkomstig van abortus en de nieuwe vaccins met RNA technologie. Primair dienen vaccinaties te worden afgewezen omdat het indruist tegen Gods voorzienigheid wat een Christen belijdt zoals in HC Zondag 10 wordt verwoord op grond van Gods Woord, en secundair (maar niet van minder gewicht) is het feit dat menselijke cellijnen (MRC-5, PER.C6, HEK-293 en WI-38) worden gebruikt in vaccin ontwikkelingen. U tikt de genoemde cellijnen maar in op de volgende website: https://web.expasy.org/cgi-bin/cellosaurus/search.

U zit continue de inhoud van vaccins te bagatelliseren en dat is een directeur van het NPV onwaardig.

Het RD is een grote leugen- en bedrogkrant, onder de vlag van Bijbels genormeerd nogwel, die de waarheid in ongerechtigheid ten onder houdt, en dat onder leiding van hoofdredacteur Steef de Bruijn (zelfs ouderling in de OGG). De NPV met Diederik van Dijk liegt erop los als het over vaccins gaat, lid van de Eerste Kamer voor de SGP en ook nog eens ouderling binnen de HHK. Ze zijn nog erger dan de Nationale Propaganda Organisatie (NPO) wat moet doorgaan voor de publieke omroep.

Jort Kelder

Zelfs Jort Kelder, een Nederlandse journalist, columnist, televisiepresentator en vriend van Mark Rutte, geeft toe dat media als Nieuwsuur en OP1 (onderdeel van de NPO) de corona-angst doelbewust aanwakkeren.

M.G. van der Hoeven

19 december 2020