Enorme censuur gaande op YouTube (alsnog video's met huisarts Rob Elens en professor Knut Wittkowski)

Recent zijn door mij artikelen geplaatst over misstanden tijdens het coronavirus. Denk hierbij aan een artikel over huisarts Rob Elens die werd geinterviewd door Café Weltschmerz, maar ook een artikel waarbij de bekende viroloog professor Knut Wittkowski werd geïnterviewd (Perspectives on the Pandemic - Episode 2). Als u de video wilt bekijken krijgt u bijvoorbeeld de volgende melding:

YouTube_censuur

De video van Café Weltschmerz en de video met Knut Wittkowski heb ik inmiddels elders via internet kunnen downloaden, en dan kan YouTube het niet meer censureren. Tevens heb ik twee gesprekken met huisarts Rob Elens toegevoegd waarbij de Blue Tiger Studeo hem heeft geïnterviewd voor de zekerheid gedownload om censuur te voorkomen.

Hieronder de twee eerder geplaatste video's en de twee extra video's met Rob Elens:

Het corona geneesmiddel werkt en kost € 15 - Ab Gietelink interviewt Rob Elens

Interview met de bekende viroloog professor Knut Wittkowski werd geïnterviewd (Perspectives on the Pandemic - Episode 2)

Huisarts Rob Elens: "Corona mag blijkbaar niet genezen, want iedereen moet aan de vaccins."

Huisarts Rob Elens: "De overheid moet echt wat doen, maar u kunt ook wat doen! Nu met kijkersvragen!"

De artikelen waarin de verwijderde video's voorkwamen zijn:

The only boss I listen to.

Huisarts Rob Elens wordt tegengewerkt door de Nederlandse overheid.

Als YouTube vindt dat het niet past in het straatje de WHO (World Health Organization), de wereld gezondheidsorganisatie, dan wordt dit verwijderd op YouTube. De enige methode om dit te omzeilen is om na publicatie van de video op YouTube deze snel te downloaden en op die manier via de eigen website toegankelijk te maken. Als ze dan nog willen censureren moeten ze de website uit de lucht halen.

Ik vond nog een aardige uitspraak die kennelijk door Dwight D. Eisenhower is gedaan, een Amerikaans generaal en politicus. Hij was de opperbevelhebber/General of the Army van de Geallieerde strijdkrachten in Europa tijdens de Tweede Wereldoorlog en de 34ste president van de Verenigde Staten.

Dwight_D_Eisenhower_quote

Hoe luidt deze quote? Als je totale veiligheid wilt, ga naar de gevangenis. Daar wordt je gevoed, gekleed, en voorzien van medische zorg enzovoort. Het enige waar gebrek aan is.... is vrijheid. Aardig van toepassing op hoe de overheid omgaat met het coronavirus, dacht u niet?

Als u nu nog niet door hebt wat een hoax die hele corona-epidemie is dan weet ik het niet meer. Helaas zijn de kerken ook compleet gek geworden met hun protocollen voor een anderhalvemeterkerk zoals ze het noemen.

M.G. van der Hoeven

16 mei 2020

Ga naar home pagina "Het gekrookte riet"